Sorry...

Kommer snart tillbaka till bloggge. Men behöver ta hand om min hand och få min data tillbaka :( BEr om ursäkt, behövde också en bloggpaus.

Sjuk.

Som ni kanske har märkt har jag vairt borta härifrån. Det beror på att jag har vart sjuk. Men nu börjar man må bättre och nu ska man ta tag i detta. Men just nu har jag inte så mycket att berätta. Jag tänkte bara förklara varför jag har vart borta och meddela att jag kommer borta. Fall ni är trötta på mina ursäkter så kan ni ju dra härifrån. Här är en bra låt jag tycker att ni ska lyssna på. 
Cir.Cuz – Gatelys

I have a black heart.

Imorn är det dags för skola igen. Då börjar man lite senare än vanligt, så man kan ju inte kalla det sovmorgon precis. Har precis jobbat och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ikväll börjar den nya säsongen av awkward och jag ser fram emot det. Fram tills dess ska väl man inte göra så mycket. Ska väl bara göra mina läxor och ta det ganska lugnt.
 

Halo.

Som ni har märkt har jag inte skrivit på några dagar och det har med att jag inte fått min data än så det blir svårt att skriva varje dag. Så jag kommer skriva då jag kan. I veckan har det varit skola och bowlingträning. Idag blir det bara lite filmmys och ta det lugnt :) Men vi hörs.