Hej igen.

Nu tänkte jag ta tag i bloggen igen. Det är något jag vill hålla på med faktiskt. Många tror att jag har tappat motivationen för det men det har jag inte. Jag har bara inte haft något internet och så har jag haft annat för mig :( Så nu är jag tillbaka iaf.
 
Imorgon ska jag klippa håret. Hoppas det blir bra bara. Men dem är alltid bra på walters här i Tibro. Nu kollar jag på i huvudet på gunde svan och sen blir det hela sverige bakar. Men ni får ha det så bra så länge :)

Poem

Hoppar du
Hoppar jag
Faller du
Faller jag
Väljer du livet före döden
Väljer jag döden
Finns inget kvar
Allt e dåligt
Finns absolut inget
Jag väljer döden före livet

Årsdag.

Idag för exakt ett år sen förändrades mitt liv både till de bättre och det sämre. Jag gick emot en av mina familjemedlemar. De var svårt men det var viktigt att göra det. Jag hade aldrig vågat göra det själv. Det var med hjälp av min skola som jag kunde göra det. Jag var dessutom inte i Sverige när jag satte bollen i rullning. Jag var i Tyskland på klassresa. Det var så skönt att slippa vara hemma men ju närmare dagen vi skulle åka hem kom, ju sämre mådde jag och det märkte mina lärare extra tydligt. För dem hade redan märkt sen ettan att jag inte mådde bra. Jag var så glad och ledsen på samma gång.
 
För jag visste vad det var för helvete det skulle vänta mig hemma. Men skolan såg ju till att jag inte kom hem. Men eftersom min ena av mina andra familjemedlamar sa att det skulle vara bra när jag kom hem. Men jag visste djupt inom mig att så var inte läget. Så det var först i Sverige jag fick veta att jag skulle åka hem. Men som tur ordnade jag och min lärare Helen och Maria att jag fick komma till ett boende i Skövde istället. Och där var jag hela helgen jag höll på att flytta runt och vara i stort sett hemlös i en månad innan jag fick min egna lägenhet. En plats där jag kännde mig trygg.
 
Men det hade sina nackdelar, för jag känner mig ensam hela tiden. För jag har knappt några vänner alls. Sen gick det ett halvår innan det med bup kom men innan det var jag en släng på team flexus. Men dem på team flexus kunde inte hjälpa mig bearbeta mitt. Det var först på bup jag kunde få hjälp med det trodde jag. Men det gick några månader och nu var det sommar helt plötsligt. Jag hade planerat hela sommaren för att inte kunna sitta stil och börja må dåligt igen. Men det gjorde jag ändå lite smått. I början av skolan fick jag komma tillbaka till bup. Där fick jag veta att jag skulle skickas tillbaka till team flexus. Dem trodde väl inte att jag behövde mer hjälp än så. För på bup fick jag hjälp med min sömn och det är glad över. För nu sover jag bättre tack vare mina sömntabletter.
 
Och nu sitter jag här ett år sen med en avslutad utredning till på socialen. Den förste gjorde ingen skillnad men jag hoppas att det blir bättre med den här. För nu ska jag få en kontaktperson. Men idag mår jag fortfarande lika dåligt men ännu värre nu än för ett år sen. Så den anmälan hade sina nackdelar. Skolan är så stöttande mot mig. Lärararna är bara bäst på skolan. Dem vill mig väl bara. Förlåt för lång text men tänkte bara skriva hur året hart varit för mig.

Dålig uppdatering

Ja nu kommer min uppdatering att vara väldigt dåligt. För min internettid dog igår. Så nu får man vänta till nästa månad för nästa omgång igen :P Imorgon väntas match igen. Det ska bli kul för man står som reserv på ös på match. Så man får spendera en bra stund i bowlinghallen :) Men det gör man mer än gärna. Nu ska jag ta och kolla vidare på filmen. Love and other drugs, den är så bra :)
 

Hej igen.

Tog en till liten paus, men nu är jag tillbaka :) Har vart hemma hela veckan men på måndag måste jag tillbaka till skolan för något sjukintyg kommer jag inte få från en läkare. Så det är väl bara att bita ihop så gott det går :P Men idag har jag bara handlat och förberett inför imorgon, då det är tvättdag igen. Ska snart göra ordning en god smoothie och sätta på en film. Det blir nog sex and the city, jag gillar den filmen starkt :) Men det är nog många som har sett den :)
En fin vinterbild 
 

Godmorgon.

Ja nu säger jag godmorgon. Tog och sov extra länge idag eftersom ryggen känns så mycket bättre. Det är skönt så imorgon blir det skola igen då. Känns så skönt att komma igån igen än bara ligga i sängen och inte kunna röra sig typ :P Men idag blir det att kolla på glee och senare ikväll blir det att kolla på tv. Men nu ska jag kolla vidare på glee :)

Risk.

Spenderade 2h med att spela risk med pappa och syster. Det gick jättebra, jag vann. Men det tog lång tid till seger kan jag säga;) Nu sitter jag här och äter nybakde kakor som min syster har bakat idag. Och dem är super duper goa. Jag saknar att baka, men på torsdag är man tillbaka i bagerit då får de bära eller brist :) För då ska jag gå, de har jag bestämt. Men snart är det dags att kolla på svenska hollywoodfruar.
 

Godmorgon.

Idag är ännu en dag i sängen. Detta börjar bli väldigt långtråkigt nu. Men nu har man kollat klart på en serie. Och den var så bra, jag tycker ni ska se den. Den heter charmed. Jag har älskat den sen första gången jag såg den och nu ska jag börja kolla på lost igen. Det finns inte så mycket att göra såna här dagar :( Men jag skriver mer sen.

Hallå

Ja dagen har fortfarande varit lugn. Och kväller blir så ikväll också. Så det finns egentligen inte så mycket att säga faktiskt :P Ska bara hoppa in i duschen och bara slänga mig i soffan framför tv:n, så jag kommer tillbaka imorgon med mer uppdatering :)

Söndag.

Ja än så har jag väl inte gjort så mycket. Bara lyssnat på musik och sett på film. Och det ser ut som de blir en dag hemma imorgon också, för jag har fortfarande ont. Annars idag händer inte så mycket, ska bara kolla på film och serie och sånt idag. Den här helgen har inte vart bra alltså :/
 

Nya favorit låtar.

Här är några nya låtar som jag har börjat lyssna på, vissa är gamla men dem e nya för mig :)
 
 
 

Tacos igen.

Nu står jag och lagar mat igen ochg idag blir det tacos igen :)
 
 

Godmorgon.

Lördag idag men den spenderar jag i sängen. För jag har ont i ryggen fortfarande. Det här börjar gå mig på nerverna nu alltså :P Men jag får hoppas att det går över snart. Idag ska man försöka tvätta också, men det kommer bli jobbigt :( Nu ligger man och kollar på doobidoo och det ska jag fortsätta göra så vi hörs lite senare. Ha en bra dag allihop :)

Godnatt.

Nu ska jag försöka sova. Men vi får se hur de går med det. För den här smärtan i ryggen kommer nog hålla mig vaken. De e precis samma sak som i somras när jag hade ont i magen. Och de var inte roligt att inte få sova. Så jag får väl räkna med det nu också:( Men nu säger jah godnatt och sov gott allihop:)

Minnen.

Dagen idag har vart seg och väldigt långsam. Men jag e tacksam för att mina föräldrar tar hand om mig. För det är lite jobbigt att röra på sig. Den enda ställning där ryggen inte gör ont är sängliggandes. Men det är ju inte fel. Men imorgon ska jag föröka tvätta också, vi får se hur det går :P 
 
Ikväll kommer jag förmodligen kolla på doobidoo :) Och sen bara mysa ner mig framför en film :) Finns ju inte så mycket att göra. Men ska fortsätta att kolla på förhäxad och dricka cola så hörs vi senare :)
 

Godmorgon.

Idag försökte man gå i skolan men det gick inte så bra. Så nu ligger man i sängen igen. Ska ta och kolla på lite film och chilla idag bara. Min helg verkar inte bli bättre än så här heller. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men idag kommer min familj hit och ska äta tacos, men innan det ska pappa tvätta mina fönster. Dem är en aningen smutsiga kan jag säga ;) Men ni får ha en bra morgon och en bra dag :)

Släcker lyset.

Nu ska jag ta och stänga av datan. För det är snart dags för sängen. Imorgon väntas en ny dag i bageriet och lite matte på det efteråt :) Det ska bli ännu en kul dag, även fall huvudet inte hänger med riktigt. Men ne nu ska jag ta och kolla klart på hela sverige bakar. Så får ni sova så gott inatt så hörs vi :)

Torsdag.

Sitter här och lyssnar på en väkdigt bra låt och skriver rent mina recept eftersom min andra bok börjar tappa sina blad. Och det är inte så bra:( Idag har jag gjort kubbade, snurrade bullar och klippta och flätade kransar och det tog i stort sett hela dagen. Sen hade man matte också. Matten gick inte lika bra, med ett huvud som är trött så blir det svårt att koncentrer sig på matte faktiskt ;) 
 
Ikväll blir det att kolla på mitt favoritprogram. Som jag hade tänkt söka till faktiskt men jag var feg :P Men man kanske söker nästa år vi får se. Och för ni som inte fattar vad det är för program så är det hela sverige bakar :) Tills det blir det att ta det lugnt bara chilla :) Imorgon får vi se vad det blir att göra i bageriet. Hade tänkt först stanna hemma men jag är så taggad på att baka igen, de är ju så kul :D
 
Här kommer en låt som jag tycker ni ska lysssna på:)
Här är enb bild från vallarna där jag träffade Tomas Petersson :)
 

Onsdag.

Idag fick jag vara med dem underbara tvåorna i bageriet. Och det gick ju bra, vi gjorde bland annat apfel strudel och morotstårta:) Men vi gjorde också andra tårtor där vi behövde grädde, det tog mig minst en halvtimme att vispa den grädden :( Jag var inte så glad då alltså, men det är bara att gå vidare. Men man har ju också fixat så man får ha matte nu också. Så imorgon blir det matte, det ska bli kul.
 
Det blev dessutom en oväntad resa till tibro också. Så det satt ju inte fel när man vann månadsfinalen :) De är jag jättenöjd med :D Sitter just nu och kollar på stalkers och äter lite kvällsmat :)

Trött tjej.

Ja man är fortfarande trött efter att ha jobbat i elva timmar i lördags. Man jobbade utan någon rast utom den sista timmen då kunde man sitta ner en stund :) Men det var sjukt kul, det här vill jag göra om. Så det är lixom anledning till att uppdatering har vart dålig dem senaste dagarna :P
 
Igår fick man en chill dag. För det var knappt att jag var vaken alltså. Så ja de började inte bra. Men idag kunde man stanna lite längre i skolan. Men huvudet var inte riktigt med iaf. Ikväll blir det att kolla på svenska hollywoodfruar. Men tills dess ska man plugga lite matte :)