Godmorgon.

Ja jag har ju inte skrivit på några dagar och de beror på att jag inte haft tillgång till internet eller haft orken. För jag har och är sjuk men mår lite bättre nu iallafall. Så nu ska jag ta tag i detta men ni får ha en bra dag så hörs vi senare 

Hallo.

Nu är jag påbäg till gengåvan i skövde för att kolla om de finns någon bra soffa. Jag har precis vart i töreboda och skrivit på kontraktet för lägenhet. Så nu får jag flytta in nästa helg och de ska bli så underbart faktiskt. 

Får se om jag ska till min älskling. För de verkar inte gå ihop att jag kommer idag. Men jag får ju annars se honom imorn istället.

I'm so happy.

Har äntligen fått en lägenhet. Och de går inte beskriva min lycka och de negativa. Men skriver mer ikväll igen.

Godmorgon.

Ja nu har vi precis gått upp. Blir snart att åka till lernia igen som vanligt. Ja och sen har jag lyckats bli förkyld också så nu tar väl läkarna inte mig på allvar om huvudvärken och yrseln. Men de brukar dem väl inte göra så . 

Annars idag ska man vara i kyrkan ikväll i några timmar och sen får man se vad gör annars under kvällen. Men ni får ha en bra dag så länge.


Söndag.

Just nu är jag hos min älskling och bara tar de lugnt. Kom för några timmar sen och sen dess har vu bara tagit de lugnt framför tvn. Imorgon väntas lernia igen. Och just glömde att dela med mig av detta, men jag har blivit sjukskriven i ytterligare en månad. Vilket suger faktiskt för jag kan inte göra så mycket.

Vad vi ska göra resten av kvällen får vi se. De blir väl samma som nu antagligen.

Godmorgon.

Ja udag vaknade man upp i sin egna säng. Känns lite konstigt men skönt ändå. Gårdagen vill jag inte ens ta upp. De var verkligen inte en bra dag. Men nu börjar de bli bättre iallafall. Får se om man ska åka tillbaka senare ikväll.

Nu kollar jag på tv och de är en film som jag kollar på. Jag har aldrig sett den men hoppas den är bra. Ha en bra dag alla.

Godmorgon.

Ja nu har vi vaknat till liv igen. Lägenheten igår såg bra ut så jag ska skriva till hyresvärden idag sen. Just nu ska jag fläta håret medans "J" äter frukost. För håret är jätte tovigt faktiskt. Men ni får ha en jätte bra.



Tysthet.

Även fall man är skadad så tecknar man för att de är roligt. Här är resultatet, jag är inte helt nöjd men de duger.



Godmorgon.

Det är ingen god morgon. För de känns som att man inte har sovit inatt, sen snurrar mitt huvud också och jag vill bara att de ska sluta. För de snurrar konstant faktiskt.

Idag ska jag till lernia som vanligt sen ska jag kolla på en lägenhet i töreboda. Helgen kanske ska man spendera i värsås hos en underbar person. Just nu lyssnar jag på vakna med nrj och bara ligger i sängen.



Lunch.

Ja som titeln säger så har vi lunch och jag sitter och lyssnar på musik och bara tar de lite lugnt. Jag har dessutom börjat läsa en ny bok som jag köpte i somras och jag älskar den genren allså. Det är en självbiografi om en person som kallas blondie. De lilla jag har läst så har den vart väldigt bra faktiskt.

Men jag kanske kikar in och skriver lite sen igen. Ha en fortsatt bra dag alla.

Godmorgon.

Ja nu sitter jag klar och redo för att åka. Men pappa skjutsar mig till bussen så vi åker om en halvtimme ungefär. Ja idag vaknade jag med ont i halsen och ett väldigt hemskt minne. Det har gått mer än två år idag sen jag ändrade mitt liv och satte ner foten.

Men mitt liv är tillbaka som de var för tre år sen. Så det har blivit ett steg tillbaka. Men imorgon ska jag antagligen titta på en lägenhet i töreboda. Tror jag redan har fått den men vi får se.


En bild på en väldigt sjuk och trött lena.

Godmorgon.

Ja nu har vi gått upp och är påväg till lernia som alltid typ. Idag har man ingen lust att åka faktiskt för man är otroligt trött faktiskt. Men de brukar vända om några timmar faktiskt.

Idag ska jag bara ta de lugnt och vara i bowlinghallen någon timme också. Ska bli kul för dem håller på att renovera bowlinghallen.

Godmorgon.

Ja idag får man se vad som jag ska göra. Har lite planer men får se om jag ska göra de. Men just nu kollar jag på film och tar de lugnt bara. Vaknade tidigt idag. Fast jag behövde inte ens det. Men ha en bra dag så länge.

Godmorgon.




Gonatt.

Nu ska jag umgås med han så vi hörs imorgon igen. Gonatt sov gott.

Lördag.

Idag kommer de en väldigt underbar person hit. Det ska bli kul saknar honom. Men jag får se vad vi hittar på, först måste jag hjälpa han att hitta hit också. Nu sitter jag och lyssnar på musik i sängen och bara tar det lugnt. De e ganska skönt ibland.
 
Igår på idol åkte en person ut som jag inte tyckte inte förtjänade inte att åka ut. Men min favorit är ju kvar fortfarande och det är jag glad över. Hoppas hon vinner också, men nu ska vi inte hoppas för mycket. Men nu ska jag kollar på det sista avsnittet av ph för denna vecka.
 

Godmorgon.

Nu ska jag upp och duscha och sen äta frukost. Vaknade vid typ halv nio och då kollade jag på en film. Idag ska jag ta hand om tvätten sen får man se vad man hittar på.

Vad ska ni göra idag då?



Orken borta.

Orken har vart borta från att blogga eftersom mina dagar har vart fullt upp. Jag vet inte varför jag är så trött hela tiden men jag har en aning varför. Vad har hänt sen jag skrev senast då? Jo jag går hos en jobbcoach och har blivit sjukskriven. Men annars flyter allt på. Jag har gått vidare eftersom jag och mitt ex gick skilda vägar. Men nu har man fått ett intresse för någon annan. Får se vart de leder.
 
Sen har jag blivit ung ledare, vart på nattkampen och börjar bli aktiv i kyrkan igen som jag vill. Så nu rullar livet bara på. På tisdag ska jag prata med en om ett boende, får se hur det går. Det blir längre restid men de e jag villig att offra faktiskt.
 

Bra ord.

Dröm om morgondagen
Minns gårdagen
Lev idag

Just nu väntar jag på läkaren. Vi får hoppas att allt går som de ska. Sen ska jag till jobbcoachen igen. Får se vad vi gör idag. Men hoppas ni får en bra dag och kommer ihåg orden.

Godmorgon.

Just nu är jag hos jobbcoachen och jag skrev inget igår eftersom de var min första dag här och så. Men ska skriva mer idag.

Har hunnit ringa ett av mina samtal så har bara ett kvar nu. Men de ska jag ringa idag iallafall. Så vi hörs senare.

Portkod 1525

Har precis sett premiären av portkod säsong 2. Och gud vad bra den serien är alltså. Jag rekommenderar verkligen alla att se den faktiskt. För den är så bra. Och nu får jag vänta på nästa avsnitt. Det kommer bli så jobbigt men det är det värt. För jag kan inte få nog av den serien. Men nu ska jag kolla vidare på tv.

Rast.

Ja nu har jag det lite lugnt. För nu var de inget seminarium som tilltalade mig precis. Men ska nog gå på ett vid två sen igen. De är om försvarsmakten så de ska nog bli intressant.

Man börjar bli hungrig. Men jag har inte tid att äta precis. De e inte så långt kvar tills man får åka hem. De ska bli skönt.



Godmorgon.

Ja nu har jag gjort iordning mig och snart ska jag dra mig mot bussen. Idag ska jag till vara för inspirationsdag med arbetsförmedlingen tror inte min jobbcoach ska med. Men de ska bli en bra dag iallafall. Kommer hem vid fyra igen. Men nu ska jag äta frukost.



Tillbaka.

Ja nu är jag hemma igen ifrån tividens skogar. Har haft en underbar helg ute i skogen. Har träffat en hel del nya människor. Man är otroligt trött men annars har man bara goda minnen med sig. Man är trött eftersom man dygnade i lördags, jag gick och la mig vid fem eller fyra någon gång där och sen gick vi upp klockan åtta ungefär. Så det blev inte så mycket sömn faktiskt.
 
Men det var en kul upplevelse att uppleva nattkampen med temat mattisnatten. Våran station var vildvittror. Så folket blev ju lite rädda när dem såg oss. För vi såg nog ut som svarta spöken. Men nu ska sätta på en film och koppla av så hörs vi senare.

Packning.

Ja imorgon ska jag iväg på en grej som heter nattkampen så med det innebär det att bloggen kommer vara tyst fram till söndag när jag kommer hem igen. För jag kommer inte ha tillgång till internet på hela helgen. Men det ska bli skönt, ska bli skönt att komma bort för en helg faktiskt.
 
Just nu skriver jag med en kompis och kopplar av med lite musik. Ganska skönt faktiskt, ganska chill. Idag drog som sagt jobbcoachingen igång. Och det kändes som det kan bli bra detta alltså. Men nu ska jag väl sätta på en film eller något, skriver mer sen.
 

Godmorgon.

Just nu sitter jag i bilen påväg till skövde. Idag drar jobbcoaching igång. Och jag är nervös inför detta. Gillar inte att träffa nytt folk. Men de är bara att de lugnt så fixar jag det. De hoppas jag iallafall.

Nu lyssnar jag på vakna med nrj. Har saknat att lyssnat på det. Så skönt att jag gör de nu. Just de jag tonade mitt hår i tisdags. De blev rödbrunt typ. Men de syns inte så bra på bild.