Lifes is a mystery

Imorgon börjar en ny vecka. Jag vill inte ens kolla på schemat. Det är långa dagar och man kommer hem sent då. Men det är väl bara att ta sig igenom det. Dagen idag så jobbade jag imorse. Resten av dagen blir att ta det lugnt. Ikväll ska man kolla på awkward. Det är en bra serie faktiskt. Det går på mtv fall ni vill kolla vad det är för program. Men skriver mer sen.

Beautiful soul

Idag blev det ingen uppdatering och det beror på att min data är på lagning. Dem skrattade åt mitt fel jag hade. Man kände sig lite dum där allså :P Första veckan i skolan har vart bra men det har varit lite jobbigt eftersom jag går så länge i skolan så jag kommer hem sent. Dagen idag blir ganska lugn. Ska väl kolla mest på film idag. Finns typ inget att göra annars. Men jag skriver mer ikväll. Ha en bra dag så länge. 

Godmorgon.

Skriver ett litet inlägg nu eftersom jag inte kommer kunna skriva förrän jag kommer hem ikväll vid sju. Nu sitter man på bussen till skolan. För att börja dagen med bageri och efter det blir det vanliga lektioner. Men ni får ha en bra dag så hörs vi ikväll.

Dagens outfit + dagen

Idag började skolan. Men det var mest information och plocka iordning i bageriet. På tal om det så bytte jag dessutom till bageri. Det känndes skönt men Ninna tyckte jag svek henne. Men jag såg det som ett lite skämt. Imorn är det en riktig lång dag. Börjar vid 8.20 och slutar vid 16.55, så då kommer man hem runt sju på kvällen. Men det ska jag väl klara av. Nu strax ska jag kolla på SOS sommar och efter det funderar jag på att gå och lägga mig eller kolla på efterlyst special. Här kommer dagens outfit.
Blus - Cubus / Linne - Gina tricot / Byxor -  Cubus

Godmorgon.

Godmorgan alla mina läsare. Hoppas ni har sovit bra. Det kan man väl säga at jag har. Nu är jag påväg till skolan. Så detta blev ett litet tidsinställt inlägg. Men jag skriver mer sen när jag kommer hem efter skolan och träningen. För idag börjar bowling träningarna också. Men ha en bra dag:)

Breakaway.

Tjatar nog nu men imorn börjar jag skolan. Ska bli skönt men ändå lite tråkigt att sommarlovet är över. Denna termin har man något att se fram emot. För i oktober åker jag och min klass och dem andra tvåorna till Tyskland i 10 dagar. Man har sett fram emot detta sen ettan. Men nu längtar man ännu mer :) Sitter här och kollar på svenska hollywood fruar. Är det någon av er som kollar på det? Och tar det lugnt inför skolan imorn. Men vi hörs imorgone istället.

Godmorgon.

Nu är det sista dagen på mitt lov. Känns väl inte toppen precis men det ska nog gå. Man börjar dagen imorn med att byta inriktning också. Det är en bra början. Idag ska man bara ta det lugnt. Sitter just nu och kollar på one tree hill. Så det ska jag nog gå och fortsätta att göra så hörs vi under dagen. 

Måndag.

Idag har man bara tagit det lugnt. Med lite bakning nu på eftermiddagen. Bakade en äppelpaj. Men den blev inte så bra, tror det beror på smöret jag använde. Men den smakade inte dåligt precis. Den var god ändå. Nu sitter man här och lyssnar på musik och hoppas inte åskvädret stannar här inatt. Men jag tänkte bara göra ett snabbt inlägg för dagen. Skriver mer imorgon.

Snart skola igen.

Jag vet att bloggen har legat nere ett litet tag eller det har varit några dagar. Men nu är jag tillbaka. Medans jag har varit borta så har jag gjort om mitt rum och det var inte så lätt att sitta vid datan i röran så jag valde lixom att lägga bloggen i andra hand, skriva när jag kunde. Och nu kunde jag. Om två dagar börjar skolan ser fram emot det. Ska byta línriktning. Till bageri. Dem flesta säger att jag har talang för det och det tycker jag med. Verkade inte vara mig själv i våras när jag tvekade. Jag gjorde ett misstag. Men nu ska jag försöka nå min dröm. Jag hoppas att det inte dröjer så många år.
 
Dagen idag har varit att sätta upp dem sista tavlorna och städat lite. Nu ser det ut som mitt rum. Känns. Ska nog aldrig göra om detta rum. Den dag kommer nog när jag flyttar ut. Men ska spela lite musik och bara ta det lite lugnt. Och ladda inför skolan.

Revy.

Sitter här och kollar på falkenbergsrevyn. Och har precis sett mina scheman man kan ju inte precis älska dem men det går an faktiskt. Så imorn är det bara en dag kvar till skolan :) Idag har man bara satt upp mina speglar och det är inte så mycket kvar att göra i rummet innan det är klar. Och jag börjar gilla resutatet mer och mer. Men skriver mer imorn :
)

Story of my life searching for the right but it keeps avoiding me sorrow in my soul

Sitter här nu lite solbränd eller rätt så mycket faktiskt :P Men man är också lite slutkörd för man spelade ganska bra i helgen och man fick beröm för det av motståndarna också, känner mig lite stolt faktiskt. Men man kan inte känna sig stolt hela tiden med svåra beslut. Idag har man bara tagit det lite lugnt och gjort iordning i mitt nya rum, är förväntans full på det fullständiga resultatet. Men man vet ju redan hur det blir i huvudet men inte i verkligheten :P
 
Snart börjar skolan dessutom, ser fram emot det för man mår så bra i skolan med vänner runt omkring sig. Man sitter här och lyssnar på musik, funderar på att ta en liten cykeltur snart, men man får se. Men ni får ha det så bra så länge.

Nytt rum på gång.

Idag åkte man till Ikea och införskaffade sig ett rum. Iallafall nästan, köpte några nya saker har lite gamla grejer kvar :) Sen var man hos morfar en stund. När man kom hem så satte man ihop alla möbler och det blev en hel del :P Men sen var man tvungen att baka muffins också, annars hade väl mina boulekompisar fått spel på mig ;) Så det blev dumlemuffins hoppas dem blir nöjda :)
 
Så då kommer jag inte uppdatera på hela dagen imorn men ska försöka uppdaterar imorn kväll. Men ska gå och fortsätta nu, ni får ha det så bra .

What is a true friend?

Tog ut några dagar ledigt härifrån känndes att det behövdes. Men nu är jag tillbaka hoppas jag. Har inte mått så bra dem senaste dagarn, har haft lite huvudvärk men nu känns det mycket bättre :) Och snart börjar vi skolan också, förmodligen börjar jag den 21augusti. Fall det stämmer så är det inte många veckor kvar. Och jag har inte ens badat i sommar. Det är faktiskt lite sjukt, man brukar ju bada på sommaren :P På fredag blir det att åka till ikea och köpa nya möbler till rummet. Jag väntar så. Men nu ska jag lägga mig. Så jag skriver mer imorn :)

So help me down you've got it wrong I don't belong here

Igår mådde jag inte riktigt så bra och det gör jag inte nu heller. Men jag mår lite bättre. Så igår spenderade jag dagen i sängen. Idag så har jag suttit vid datan och kollat på tv också :) Dessutom fick jag ett gott besked idag, jag får mina pengar imorn. Så det är väl snart dags att åka till Ikea och handla lite möbler till mitt rum :P Men först ska jag väl betala min skuld till mina föräkdrar. Men ska dra nu ha det så bra :)

I keept it close.

Hallo! Jag vet att det har vart ett tag sen, men behövde verkligen vara lite själv. För man var inte sig själv efter man hade åkt balder på Liseberg i torsdags. Jag kan säga att det var första och sista gången jag åkte den :) Men man borde tycka att jag skulle klara den fall jag klara att åka extreme på gröna lund :P Sitter här och lyssnar på min favoritlåt och väntar på att sommarkrysset ska börja. Sen ska man väl duscha och ta det lite lugnt :)
 
Nu tänkte jag berätta vad jag gjort dem här två dagarna :)
Torsdag - Då var man på Liseberg. Det var bra väder till kvällen kom. Sen kom regnet och lite åska. Så när man åkte flume ride så blev man evuakerad eftersom det hade blivit strömavbrott tack vare åskan. Efter det så tog vi lite lotter. Men vi vann inget :( Sen åt vi en våffla innan vi begav oss hemåt. Blev ändå nöjd med dagen :)
 
Fredag - Då tog man en lugn dag. Var ute och cyklade några timmar på kvällen. Var en ganska skön kväll, tills man började cykla hem. Och då cyklade man förbi ett hus där några ungdomar tänt på ett skjul som hade spridit sig till bostadshuset. Så man var där en stund och kollade. Men jag antar det är ungdomar. Det börjar faktiskt bli lite skrämmande med dem här bränderna nu, detta var den trettonde gången det hade brunnit. Jag tycker att polisen borde ta fast dem här eller den person som har gjort detta. 
 

Ja det blev ett lite långt inlägg så nu får ni lyssna på min favoritlåt medans ni läser igenom detta :)
 

Burn baby burn.

Sitter här vaken fast jag borde sova. Men jag kan ju sova i bilen imorn. För då ska vi till Liseberg :) hoppas vi får fint väder då också. Ligger just nu och kollar på one tree hill. Dessutom märkte jag att jag inte har skrivit idag och det ber jag om förlåtelse. Har haft lite problem med mitt internet. Men jag menade igår att jag hade det :P Men ska dra och kolla vidare. Men idag kommer jag inte kunna skriva nått
.