Veckans blogg.

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg på http://jennieeriksson.devote.se :)

Hänt er?


Tisdag.

Sitter här och kollar på tv :) Har inte gjort så mycket hittils men funderar på att ta och läsa lite sen. Håller på med en bok som heter "Kan jag dö, mamma?" Den är bra men lite sorglig när man tänker på hur familjen har det. Det är en verklighets baserad bok. Tycker att ni ska läsa den :)

Måndag.

Sitter här och kollar på freedom writers. Det är faktiskt en bra film. Jag rekomenderar er att se den:) Men annars tar jag det ganska lugnt. Händer inte så mycket annars idag, funderar på att kanske spela lite ikväll efter Lotta på liseberg och wallander. Men ska gå och kolla vidare på fredoom writers. Ni får ha det så bra :)

Söndag.

Idag av alla andra söndagar har vart en dag ledig från mitt jobb fall man kan kalla det. Det är inte så många veckor kvar, för jag har tänkt att sluta med det jobbet. Så idag har man spenderat dagen med att kolla på One tree hill :) Sen har tanken slagit mig att det inte är så långt kvar till skolan börjar, det är inte precis tråkigt att skolan börjar det är mer att det är skönt att skolan börjar igen :)
 
Dessutom har jag inte laddat upp bilderna än, så det tänkte jag göra nu :) Dessutom väntas nästa dagsutflykt i veckan. Då bär det av mot Liseberg för att spendera dagen. Ser fram emot det. Men jag hoppas att det blir fint väder :) Men här kommer bilderna nu. 
Kamera - Nikon Coolpix S3300 | Fotograf - Lena Bergvall

Blixtar och dunder.

Idag har det åskat till och från hela dagen. Så idag har man spenderat dagen inomhus idag :) Men hoppas det blir bättre väder imorn istället. Nu sitter man och kollar på en thriller som heter hide and seek. Har sett den några gånger och den är faktiskt bra. Den har pågått i ungefär 40minuter. Men ni kan ju slå på tv:n och titta på den fall ni vill, den går på trean :) Men jag skriver mer imorgon. För jag ska snart ta och lägga mig för natten .

God

Vaknade för någon timme sedan. Och jag ligger fortfarande kvar i sängen med pyjamasen på. Man är fortfarande lite trött. Man kom hem ganska sent igår. Dagen idag ser ut att spenderas inne eftersom det verkar bli åska idag :(

Hemma igen.

Jag hade ingen tid till att göra tidsinställda inlägg. Så jag har nu varit borta sen i onsdags. Men nu är jag tillbaka och kan skriva igen. Det har vart en bra semester med familjen. Men jag berättar mer imorn för nu tänkte jag ta och kolla film och sen sova.

Some pictures.

Kamera - Nikon Coolpix S3300 | Fotograf - Lena Bergvall

Soligt men lite blåsigt.

Idag har man tagit det lite lugnt. Imorn ska man packa lite lätt och plocka iordning på rummet. Nu kollar man på Allsång på skansen. Det var inte så många bra artister idag men det går ändå :) Sen läste man på nyheterna att bränderna här i tibro kan vara anlagda av ungdomar. Dem får ett viss poäng för en brand med en familj boende där och ett annat poäng för ett hus där dem är på semster. Så man undrar ju nu fall man kommer råka ut för detta. För det är faktiskt lite läskigt nu. Det var ju trots allt andra huset igår. Men det ska nog inte ske något. 
 
Imorn blir det nog förmodligen sista dagen jag kan skriva. Men jag ska försöka göra tidsinställda inlägg men jag har lite att göra imorn. Så jag får se fall man hinner :)

Vart bor jag?

Nu börjar man undra vart man bor någonstans. Förr var Tibro en ganska lugn stad med inga anlagda bränder. Men nu verkar det som om det har blivit att man anlägger bränder. Men ska väl inte klaga så mycket. När man inte vet vart det börjar brinna nästa gång.

Ännu en.

Idag har man gjort ännu en tårta, det är lite därför jag inte skrivit förrän nu. Var tvungen att köpa lite grejer till baket :) Det ser super god ut och den är säkert också det.

Ett år sen.

Tankarna idag har gått åt dem människor som miste livet när en person började skjuta i Oslo och Utöya. Har gått ett år sen den tragiska händelsen. 
 
Annars idag har man mest tagit det lugnt framför tv:n och det är lite därför jag inte uppdaterat förrän nu. Men jag har inte så mycket att skriva. Nu sitter man och lyssnar på lite musik istället för det händer inte så mycket i mitt liv precis jag är mer en person som gillar att vara för mig själv. Men jag vill ha vänner som jag kan hänga med, men jag vill helst vara ensam. Det är lixom skönast så. Men man ska ju inte tacka nej till vänner. Tro mig den läxan har man lärt sig och det måste andra person ha lärt sig också. Men jag kan skriva lite mer senare. För det är nu bara några dagar kvar till man drar på semster och då kommer jag inte uppdatera men jag ska försöka göra några tidsinställda inläggen. Men ha det så bra så länge.

Vill inte visa mig svag.

Ännu en dag har gått. Och nu sitter man här och skriver och kollar på fullt fräs. Det har dessutom varit fint väder idag men jag har vart inne istället. Det är inte så många dagar kvar nu till årets semster. Det ska bli kul. Sen efter det så vi får vi se fall man ska till Södertälje. 
 
Vill bara ge ett snabbt tips till alla, man ska inte visa sig svag fall man gör det blir man lätt påverkad. Och då kan man förlora viktiga vänner och sitt eget självförtroende. Det är en viktig sak att tänka på för fall man tappar självförtroendet så har man svårt att ta något eget beslut.

Hello.

Igår var jag inte inne på datan så jag kunde inte uppdatera. Jag tog en dag ledigt från datan kan man säga. Var innen lite på dagen men annars så satt jag inte vid datan. Men nu är jag tillbaka. Idag så har man varit på Ikea där blev det en ny säng så länge och när jag får mina sommarjobbspengar så ska jag köpa mer möbler. Ska göra om mitt rum äntligen :) Efter man har vart på ikea så stannade vi en stund hos morfar, där det bjöds på lunch, Det var jätte gott. Nu sitter man och lyssnar på musik och bara tar det lite lugnt. Hoppas ni har haft det bra :)
 
Nu är det bara 1vecka kvar jag längtar så :D

You.

Första gången man såg dej trodde man att man kunde lita på dej. Men nu efteråt har man fått vetat att du går inte att lita på. Du styrs som en robot och som en person som snackar skit om andra och dem person har sjunkit så lågt i sitt självförtroende att dem måste ge sig på andra. Det har snart gått ett år sen jag fatta detta. Och för ett år sen sa jag dessutom upp kontakten med den personen. Jag är glad att jag gjorde det, ångrar inte det en enda sekund.
 
 
Bara så ni vet alla så vill jag inte hoppa på någon och jag vill dessutom inte visa att jag är en person som säger något sånt här. Men nu behövde jag skriva av mig och då blev det här och det är första och sista gången jag lovar. Kommer aldrig göra om detta .

Lite nytt.

Har precis gjort en ny header, det tog en liten stund. Men hoppas ni tycker om det:) Släng gärna in en kommentar om vad ni tycker om den. Nu ska jag kolla vidare på charmed en stund sen blir det en harry potter film

Grattis pappa!!

Idag fyller min pappa år, ett stort grattis till han :D
Kamera - Nikon Coolpix S3300 | Fotograf - Lena Bergvall

Godnatt.

Nu ska jag ta och stänga av datorn och krypa ner i sängen och sova. Imorn har jag tänkt att göra en ny header och göra lite andra ändringar här på bloggen :) Men nu är jag så trött att jag vill bara somna direkt. Men vi hörs imorn iallafall.

Dagensboost.

Tumblr_m70hnen8al1r1m2dgo1_500_large

Bakning.

Idag var det lite omöjligt att uppdatera men nu kan jag det. För jag har bakat idag. För imorn kommer min morfar på besök och då vill han ha något gott, de brukar han vilja ha :P Nu kollar man på lotta på liseberg, jag kollar på det bara eftersom jag ska ändå kolla på wallander efteråt. Kvällens wallander är Täckmantel jag hoppas den är bra, men dem jag har sett hittills har varit bra så denna kan väl inte skilja sig från dem eller. 

Do you know how i feel when your a near

Sitter här och lyssnar på lite musik och kollar på tumblr. Ska snart sätta på en film. Imorn har man tänkt att baka lite grann till pappas födelsedag :) Sitter dessutom och tänker lite, saknar min hund enorm mycket och någon gång i framtiden vill jag skaffa en hund. Dem är så mysiga. Men tills den dagen får man väl drömma om att den dagen kommer att ske någon gång. Vädret idag var väl inte så dåligt solen sken men det var en anning blåsigt, men hoppas det blir finare och bättre väder imorn :) Men jag kommer ju vara mest inne men :P
 

Godmorgon-

Har nu vart vaken i några timmar nu. Just nu tittar man på lost och tar det lite lugnt. Men det kommer jag göra hela dagen också :P Men skriver mer lite senare.

It's my name

Sitter här och lyssnar på livet och tänker på livet och mina framtidsplaner. Och fall jag ska säga så ser det ganska bra ut fall man inte ändra sig :P Dagen idag började med träning och fortsatte sen med en lugn dag så jag har inget direkt att skriva. Så jag bara skriver för att uppdatera er om mitt liv lite grann :) Imorn väntas jobb och sen blir det som en helt vanlig dag för mig. Får se fall det blir bra väder imorn så kanske man kan ta en liten cykeltur också. 
 
Bara 12 dagar kvar nu längtar så :D

Träning.

Nu på morgonen tog jag en lite promenad. Tog med min kamera när jag var ute och gick. Så här kommer några bilder :)
Kamera - Nikon Coolpix S3300 | Fotograf - Lena Bergvall 

Fredagen den 13.

Idag är det ju den fredagen den 13 och det  betyder ju att man ska ha otur. Har ni haft någon otur idag ? Själv har man väl inte haft det, bara nu när min data verkade starta :P Men det är fixat imorn. Dagen idag har varit chill har mest kollat lite film och läst lite böcker. 
 
Imorn är det lördag och då händer inget speciellt heller.  Funderar på att träna imorn istället för på söndag :) Men får se hur jag gör. Men ska sätta på tredje harry potter filmen nu så vi hörs imorn istället :)

Min torsdag.

Det tycks vara så att jag uppdaterar på kvällen men jag ska försöka på att bli bättre på att uppdatera på dagen också :) Min dag idag har varit chill, bestod mest av att spela spel med familjen som det brukar hända på sommarlovet. Och då sitter vi mest och spelar kort men idag blev det mer brädspel :P Just nu så lyssnar man på musik och snart ska man sätta på andra Harry potter filmen :) Så jag skriver mer imorn

Tattoos.

Det här är inget jag vill göra men jag tycker att tatueringar är fina, men då ska det inte vara överdrivet. Här är några fina tatueringar :)
smells like teen spirit(1) Wall PhotosGoogle Image Result for http://1.bp.blogspot.com/-edN2Tf9313o/TZpTrrMLf6I/AAAAAAAAAu4/-YKhG3VMxh4/s1600/New%252BFunky%252BGirls%252BTattoos%252BDesigns%252B%252525286%25252529.jpgTumblr_m00grcnink1r1973jo1_400_large
Men en tatuering jag tycker är sjukt snygg är dem vita, fall jag skulle vilja tatuera mig skulle det bli en vit en :)

Onsdag.

Min onsdag har varit ganska lugn. Har inte gjort något speciellt har bara suttit vid datan och lyssna på musik eller kolla film :) Men på kvällen så blev jag sugen på muffins, så då satte jag igång och baka muffins, men jag var så glupsk men det var min familj med så jag hann aldrig ta kort på resultatet. Men jag kan säga att dem var super goda. Jag misslyckas aldrig med något :P Imorn får vi se fall jag inviger den nya spisen vi ska få, och fall jag bakar imorn så ska jag ta kort och lägga upp receptet här :) Hoppas ni har haft en bra dag :)
 

Kom just på att tänka på att det är bara 15dagar kvar och jag längtar så. Men jag tänker inte avslöja vad jag ska göra då, det får bli en liten hemlighet till dagen innan ;) Men jag har alltid haft den drömmen att få se det live :) 

Manga.

Satt just nu för en stund senoch teckna
lite manga. Tänkte ta och visa er resultatet
och jag kan säga att det är den första gången jag
tecknade manga :) Hoppas ni tycker om det.

Jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt

Sitter just nu och kollar på allsång på skansen samtidigt
man lyssnar på regnet som aldrig sluta falla:( Hoppas
verkligen det gör det snart, för jag är så trött på allt
regn som kommer ner. Idag har man inte gjort så mycket
det var bara att min morfar kom hit ett tag, mycket trevligt :)
Imorn händer inte så mycket heller,  men får se lite mer imorn
Men ska ta och kolla vidare på allsång nu så vi hörs.

Dagens låt.

Eftersom jag gillar gammal musik, inte all gammal musik
men det flesta. Där av dagens låt val idag. Den är från 60-talet
Hoppas ni tycker om den :)
 

Monday.

Idag är det måndag och denna veckan och fram till
skolan börjar så är jag ledig :) Det känns skönt men
lite tråkigt älskade verkligen mitt ferie jobb jag fick och
jag hoppas jag får likadant nästa sommar med men det kommer
väl inte bli så :P Ikväll blir det att ta det lite lugnt. Men jag kommer
inte vara hemma så jag skriver mer imorn istället :)
Hoppas ni får en bra kväll ♥

Han är kung asså.

Kollar runt lite på youtube och jag hittade ett
roligt klipp med Per Andersson som ni borde se :)
Han är en hel del roligare än Robert Gustafsson och 
Björn Gustafsson. Här är klippet.

Träning.

Startade dagen med att vara ute och gå.
Det var lite mulet men det var varmt ändå:P
Dessutom tog jag med kameran också så
nu har man lite nya bilder hit :)
Resten av dagen har bestått av film
och bara ta det lugnt. 
Kamera - Nikon Coolpix S3300 | Fotograf - Lena Bergvall

Feeling good.

Råkade somna direkt efter filmen igår så
det var därför jag inte uppgraderade :P Kan
verkligen rekommendera kronjuvelerna den levde
verkligen upp till mina förhoppningar :) Idag drog
dessutom törebodafestivalen igång och jag har 
bestämmt mig att inte gå. För jag kan annars bara 
gå på sista dagen :P Imorn så är det ju sista dagen
och då tar jag med mig lite godsaker till jobbet
och bjuder på det :) Men ska sätta på en film nu
så vi hörs imorgon :)

Kronjuvelerna.

Har nyss hyrt kronjuvelerna. Den verkar
bra så hoppas den håller hoppet :) Till det
blir det lite sockerkaka. Men skriver mer efter 
filmen :)

Allsång på skansen.

Sitter nu och kollar på allsång på skansen
och äter lite sockerkacka :) Jobbet idag var
toppen. Fick göra mycket kul :P Skulle 
vilja berätta men jag får inte det. Dessutom
så ser de ut som om vi får sommar till slut. Men ska
inte dra några förhastade slutsatser för det
kan ju börja regna när som helst :P
My angel in the sky <3

Godmorgon.

Har bara fyra dagar kvar nu, det känns
lite tungt. Men det ska nog gå
bra. Kommer minnas denna tid :)
Men tänkte bara
säga godmorgon så skriver jag mer sen :)

Honey honey.

Ska snart kolla på Lotta på liseberg
och efter det blir det Wallander filmen
som går efter Lotta på liseberg. Ser ut att
bli en bra kväll. Imorn väntas jobb igen :)
Ser fram emot det, men det är lite jobbigt att
det tar slut på fredag. 
Hoppas eran dag har varit bra :)
 
Längtar dessutom redan till den 26juli :D