Rio 2.

Sitter just nu och kollar på film närmare sagt rio 2. Har velat se den sen jag såg första men jag är inte lika imponerad av denna faktiskt. Men jag flätar också håret. Kvällen har vart bra. Jag tog mig en kvällspromenad också och det var så skönt. På måndag börjar lite hårdare träning igen och det ska bli skönt att få använda knät lite mer.
 
Imorgon ska jag ju som sagt till tibro men jag vet inte hur länge jag stannar. Det får jag ju se på söndag. Men jag tittade bara in för att säga hej och hoppas ni har haft en underbar dag. 
Kass cambild men hade ingen bättre

Fredag.

Avnjuter denna fredagskväll med en god bok och lite härlig musik. Ska kanske träffa en ikväll. Men vi får se hur de blir. Annars dagen har vart bra. Tog disken och skrivit upp lite viktiga datum att komma ihåg. Imorn ska man ju som sagt var till tibro. Funderar på att stanna till måndag men vi får se vad jag känner för på söndag.

Vädret idag har vart både upp och ner. Började med regn sen blev de sol. Men sen drog regnet in igen men nu är de uppehåll och solen vill lysa genom molnen. Dessutom boken jag läser har jag verkligen fastnat för. Älskade filmen och älskar boken nu. Har redan läst 70sidor. Ni borde läsa the mortal instruments böckerna och se filmen, ni kommer inte ångra er kan jag säga.



Godmorgon.

Har vart vaken i några timmar nu. Imorse träffade man emma och fick en pratstund. Annars idag ska man träffa en och då får vi hoppas att vädret blir bättre. Dem har ju snackat om åska och de vill jag verkligen inte ha.

Men nu ska jag sätta på lite mordkommissionen och bara mysa ner mig i soffan. Ha en bra dag.

Sjukgymnasten nästa.

Sitter just hos min sjukgymnast. Dagen blev så mycket bättre när jag kollade på mitt konto. Trodde aldrig att pengarna skulle komma så fort och så mycket. Men de va bra iallafall för jag hade inte så mycket pengar kvar.

Men nu ska jag hem och bara ta det lite lugnt. Sen ska jag väl fixa lite mat och fortsätta ta de lugnt.

Godmorgon.

Har vart vaken i några timmar nu. Men inte orkat gå upp. Så ska ta och göra de och göra iordning lite frukost. Idag ska jag till min sjukgymnast och få ett nytt träningsprogram förhoppningsvis. För min rörlighet är mycket bättre men jag kan fortfarande inte böja benet helt. Men de kommer väl inom sin tid.

Helgen ser väldigt lovande ut också. Igår var jag ju sagt som på bilbingo och då vann jag ihop 200 kr. Så de satt ju inte så fel. Men nu ska jag gå upp.



So wake me up when it's all over

Sitter just nu och lyssnar på lite musik. Om ungefär en kvart kommer familjen och hämtar mig, för vi ska spela bilbingo idag. Det ska bli kul. Bestämde mig lite i sista stund att åka. Men är glad att jag gjorde det. Annars har jag bara hunnit äta och koppla av.
 
Dessutom har jag packat ner en liten del av mitt liv i en kartong nu. Det känns både jobbigt och bra. Men om bara 4 veckor ligger mitt liv ner packat i lådor och redo att flytta till nästa ställe. Mellan landingen kommer bli tuff och svår men jag får försöka ta mig igenom det. Som så många gånger förrut. 
 
Imorgon är det sjukgymnasten och sen blir det hem och packa ner ytterligare en del av mitt liv. Men jag ska också städa min lägenhet så jag kan ta bilder som jag bära med mig av mitt första hem. En plats där jag kan vara just mig.
 
Men nu ska jag typ göra mig klar och bara vänta och sitta vid datan tills dem kommer. 
En bild på mig och syrran på min student.

Godmorgon.

Just nu ligger jag fortfarande kvar i sängen. Men ska gå upp nu och ja kolla på film eller något. Men först ska de bli en dusch och sen göra lite frukost. Idag får vi se vad som händer. Funderar på att åka på bilbingo med familjen men jag få se längre fram om jag ska med.

Ja nu har min lillasyster också ett packet. Hon har en spricka i handleden och ska gå med gips i 3veckor. Så nu har pappa de svårt där hemma. Dessutom är vi bara jag och pappa som är hela. Hoppas vi inte bryter något. För då kan de bli väldigt roligt och jobbigt.

Möten hit och möten dit.

Idag har jag vart på ett möte och en inskrivning. För idag skrev jag in mig på arbetsförmedlingen och det kändes bra även fall jag förhoppningsvis kommer studera till hösten igen. Men jag behövde skriva in mig för jag behövde ansöka om försöjningsstöd, för annars klarar jag mig inte så länge. För jag har inte så mycket kvar denna månad men jag har så jag klarar mig iallfall. Annars idag har man inte gjort så mycket annat. 
 
Min lillasyster har dessutom skadat handen på sitt sommarjobb så nu sitter familjen antagligen på akuten. Jag får veta mer ikväll hur det är med henne. Vi får hoppas att det inte är något brutet. Men annars kan hon bara söka ersättning som hon kommer antagligen få.
 
Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer. Antagligen en kväll hemma med lite film. Är faktiskt sugen på att se på min älsklingsfilm. Men vi får se längre fram vad som händer.

Mordkommissionen.

Ser just nu på mordkommissionen och bara tar det lugnt. Ikväll blir det nog sjötorp med familjen och spela bilbingo. Men det är inte så säkert än. För jag vet inte fall dem har åkt ifrån jönköping än. Men annars blir de en kväll hemma med tv. För ikväll börjar ytterligare ett sommarprogram, lotta på liseberg. Men sen var det också en beck film på tv. 
 
Imorgon har jag lite ärenden att uträtta. Börja med arbetsförmedlingen och skriva in sig och sen avslutar jag alla mina ärenden med ett möte på socialen. Detta kan bli en väldigt intressant dag imorgon. Men mötet imorgon måste gå bra annars ligger jag pyrt till kan man säga. 
 

Nicole Andersson.

Jag snubblade över hennes kanal precis på youtube. Och hon har en sånn otroligt vacker röst. Hon sjunger otroligt bra hon har en stor talang. Speciellt denna sång fastnade jag för extra mycket. Ni borde se på detta klipp och lyssna på hennes andra covers på youtube.
 

Godmorgon.

Har legat och dragit mig i sängen i 2h nu, men har lyssnat på vakna med nrj så de är ganska lugnt. Men nu ska jag gå upp och äta lite frukost och se på mordkommissionen. Annars idag får man se vart de leder. Har inte så mycket planerat idag så de blir en chill dag.



Nyttig lunch.

Har precis kollat klart på min serie så nu ska jag koppla av med en god lunch framför en film. För nu ligger min annons uppe på blocket. Så nu är mina sysslor klara för idag. Efter maten ska jag börja läsa "stad av skuggor". Jag är så spänd på att få börja läsa den. För filmen är så bra faktiskt. 
 
Min lunch består av en sallad, en macka och ett glas juice. Det är så gott. 
 
 

Godmorgon.

Gick upp tidigt idag för hade lite grejer jag vill få ur vägen. Och de är gjort nu. För jag har tagit hand om tvätten, diskat och lagt upp en annons på blocket. För jag behöver sälja mitt barbord och det är lite tråkigt jag älskar det bordet. Det är så skönt att sitta där och göra läxor. Men får väl se till och kanske skaffa ett nytt till den nya lägenheten.
 
Nu ska jag bara kolla klart på min serie och sen kanske någon film. Men helst av allt vill jag ta och läsa en god bok som jag lånade av syrran igår. Har ju sett filmen nu ska jag läsa boken också. Men annars blir det en slapp dag och kanske ska träffa en ikväll. Så de blir en bra dag.

Godmorgon.

Onsdag idag och vet inte riktigt vad jag ska göra. Några förslag? Fick en förfrågan igår om jag ville hänga med på bilbingo. Men jag vet inte än. Annars ska man träffa emma en stund. Men nu ska jag gå upp och käka lite frukost Har dragit mig väldigt länge i sängen. Var tvungen att gå upp vid sju och ta medicinen och sen dess har jag legat vaken och unte kunnat somna om.



Student och massa annat.

Jag försvann förra veckan som ni kanske märket. Och det beror på studentveckan. För jag tog studenten i fredags. Så det var fester och middag hela veckan. Middagen på tisdagen var underbar både god och en härlig stämmning med ett fint bildspel som avslut. Festerna har vart roliga även fall man var nykter. Den enda gången jag drack var på förfesten i fredags. För sen blev det olstorp för våran klass. Och det var en härlig kväll/natt och jag kanske träffade någon där vem vet.
 
Mina bilder från studentveckan kan jag länk här. Så gå in och skratta åt dem lite roliga kort som jag tog under slutet av veckan. Det är bara härliga minnen från den veckan. Men ska sätta på en film och bara koppla av. För jag är fortfarande sjuk men också väldigt solbränd. Var sjuk hela studentveckan så i fredags hade jag ingen röst överhuvudtaget men den är tillbaka nu iallafall.

Godmorgon.

Middagen var underbar igår och en massa härliga minnen får man med sig. Maten var underbar. Talen som hölls var tårgripande. Dagen kan jag sammanfatta som underbar. Kvällen däremot var inte underbar den var inte bra den var bara okej.

Idag ska jag bara ta de lugnt och slappa. Men ska också till skolan och lämna in kläder och lite böcker. Sen är jag fri. Här kommer en bild på min underbara uppsättning.



Frisören.

Sitter just nu hos frisören och ska fixa håret till middagen. Sen ska jag hem och sätta fast dem sista naglarna och byta om Sen ska man åka direkt typ. För jag har ett möte klockan tre också. Så de är en fullspäckad dag och jag har ingeb röst kvar typ.

Ursäkta att jag inte har skrivit dem senaste dagarna men jag har vart sjuk och inte haft lusten att blogga. Men man är tillbaka nu.



Lördag.

Ja vad har jag hunnit göra sen frukosten. Jo jag har läst en stund och sen satt jag någon timme och tecknade. För det var sjukt länge sen jag gjorde och jag har faktiskt saknat det en hel del. Det var tre år sen sist jag gjorde så jag var lite ringrostig faktiskt. Men resultatet blev snyggt. En bild kommer här. 
 
Vad jag ska göra nu vet jag inte. Funderar på att sätta på en film och mysa ner mig framför den. Annars så är det långt kvar tills jag tar studenten. Det ska bli sjukt kul att göra det för sen blir det antagligen högskola och flytta härifrån. De ska bli underbart. Men ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi.

Godmorgon.

Sitter just nu och äter frukost och ser på mordkommissionen. Natten har vart jobbig somna halv fyra. Märks att jag har vänt på dygnet totalt. Jag får ta lite hjälp av mina sömntabletter ikväll. Och hoppas de blir bätrre till slut.

Igår skrev jag inte så mycket. Det beror på att jag sov bort hela dan faktiskt. Två utgångar på mindre än två dagar har slitit på min kropp känner jag. Så idag blir de en chill dag.



Godmorgon.

Ännu en ny dag och de är nationaldagen. Inatt var jag på krogen igen och de var kul men de blev lite struligt mot slutet så jag valde att åka hem. Just nu är man väldigt trött och slö. Men huvudsaken är att jag inte drack något igår. Nu ska jag bara sätta på en film och koppla av. Bättre än så här blir inte min dag. Hoppas ni hade en bra dag och natt igår. Så får ni ha en lika underbar dag idag.



You know you want in another way.

Sitter på bussen till skövde och festligheterna ikväll. Är smått taggad alltdå. Hade så kul senast, de blir säkert lika kul nu. Vem vet vi kanske ses inne på husaren. Laddar upp med lite musik och innan laddade jag upp med lite tjejsnack som var behövligt. Känner att de går bra att prata med emma.

Men nu ska jag njuta av resan till skövde med musik. Så hoppas ni har haft en bra dag/student och får en ännu underbare kväll/natt.



Läxfri.

För någon timme sen gjorde jag den sista läxan för gymnasiet. Och om en vecka tar jag studenten detta firar vi med att dra ut ikväll. Tagga som fan nu då. Annars just nu lagar jag lite mat och chillar med lite musik. Skolan idag var väldigt chill gick hem vid två redan istället för fyra. Så det känndes underbart. Annars efter skolan har jag städat, duschat och träffat emma lite. Hon kommer lite senare igen. Vi hann inte prata så mycket.
 
Men nu ska jag ta och äta så jag kanske hör av mig innan jag drar sen. Annars får ni ha en underbar kväll alla. Grattis igen till alla studenter idag.
 

Godmorgon.

Sista dagen denna vecka innan den absolut sista veckan. För om vecka tar jag studenten. Idag blir de skola oxh sen lite städning hemma. Sen ska jag försöka vila en liten stund. Annars sover jag bort hela dagen imorn. Och de vill vi inte ju.

Idag var de tråkigt väder också. Regn och jag höll nästan på att cykla i spöregnet till skolan. Men som tur gjorde jag inte det. Men alla ni som tar studenten idag ha en toppen bra dag. Och alla andra ha också en underbar dag.

Sista rycket.

Nu tar jag sista rycket med läxorna. Ikväll blir jag läxfri och det känns så jäkla gött kan jag säga. Även fall jag inte sov så mycket imorse så är jag rätt så pigg ändå. Men det tycker inte kroppen. Just nu pluggar jag och snapchatar lite. Men lyssnar också på go musik. Måste fixa detta innan mina föräldrar kommer och hämtar mig för jag måste laga lite mat också. Men den får jag äta i bilen påväg till bingot.
 
Annars idag blir de en chill dag bara. Men skriver mer senare. 
 

Godmorgon.

Ja idag är man mer än död. Somna framför datan vid 6 imorse. Detta kommer bli en härlig dag. Jag hade en underbar natt igår kan man lugnt säga. Har aldrig haft så kul och sån träningsvärk där man inte trodde man hade muskler.

Jag och min kompis kom ifrån varandra. Men de var lugnt träffa på en annan person jag hängde med hela kvällen. Men de enda vi gjorde var att stå mot en pelare. Men ni får ha en underbar dag så hörs vi.

Sminkkurs.

Idag i skolan hade vi sminkkurs och de gicn väldigt bra. Fick lite beröm för hur jag la ögonskuggan. Så jag är väldigt nöjd. Idag ska jag ut för första gången på bogrens och det är skumparty. De låter kul. Men de blir en halv jobbig dag imorgon istället.

Men kanske skriver mer annars ha en bra kväll. Bild på resultatet på sminkkursen.



Godmorgon.

Ja jag har inte skrivit så mycket. I söndags visste jag inte vad jag ville skriva. Och den dagen slutade med att man svimmade och pappa kom och hämta mig vid två på natten.

Så igår var man hemma från skolan. För jag hade väldigt ont i huvudet, mådde illa och de bara snurra för mig. De är likadant idag men ska gå till skolan ändå. Så ni får ha en bra dag idag.