Möte.

Ska snart åka iväg till mötet. Min skjuts hämtar mig vid tre vid församlingshemmet. Så jag ska väl börja bege mig ut dit snart. De gick inte så bra att plugga. Jag blandade ihop siffrorna lite så jag får göra om kostnadsberäkningen och sen glömde jag en kondisbit. Så just nu är mitt organiserade gymnasiearbete i fullständigt kaos. Men de får jag fixa när jag kommer hem från mötet. För det hinner jag inte fixa just nu.
 
Så nu fördriver jag tiden med lite god musik bara. Finns inte så mycket annat göra. Men kan väl börja gå i långsamt takt ut snart. För det tar knappt 5min att gå dit faktiskt.

Godmorgon.

 Ja idag ska jag på möte och plugga. Så det är väl bara och sätta igång då kanske. För jag blir hämtad vid tre och då ska minst två läxor va klar. Det är mitt mål. Men jag ska börja med att göra klart mitt gymnasiearbete. För det är inte så mycket kvar av de faktiskt. Så nu kör vi. Igår var en bra och jobbig dag. Jag var i skövde och köpte lite nytt. Men bilder får ni se lite senare när jag har min kamera. Men jag vet inte riktigt hur jag orkade när jag hade sovit typ 4-5h. På något sätt kunde jag inte sova.
 
Annars igår var det en chill dag för jag var otroligt trött hela dagen. I torsdag var man ute på crousingen här i tibro med pappa och resten. Men sen tog jag och pappa och tränade när vi kom hem så de blev en till runda att se på crousingen. Så det kunde inte ha blivit en bättre dag. Mitt knä blir bara bättre och bättre dessutom. Jag är så glad. Men är fortfarande lite orolig inför studentveckan. 
 
Men ni får ha en bra dag så hörs vi lite senare. 

Godmorgon.

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja plocka iordningen lite inför helgen som ska spenderas i tibro. Men jag måste plugga i helgen också det vet jag. Men imorgon ska jag åka in till skövde och uträtta lite ärende jag måste göra. De är prioett imorgon och ikväll blir det cruisingen med familjen. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag eftersom min kompis inte kunde komma igår.
 
Men igår spelade jag bingo och vi vann. Jag fick 200kr av vinstpengarna. Och det kunde inte komma mer lägligt än nu alltså. Dem här ska spenderas på ett par skor till student. Så jag är jätte nöjd med. Men jag skriver mer senare ha en bra dag allihop så hörs vi.

Dagen

Dagen har vart bra och jobbig. Så jag skriver imorgon igen istället har väldigt ont i ryggen nu.

Inaktiv.

Har vart en halvjobbig helg och seg start på veckan. Men denna vecka har vi typ ett bakprov och det går över förväntan väldigt bra. Har typ gjort hälften av allt som ska vara klart på onsdag och det känns så underbart bra. För då behöver man inte stressa så mycket. För jag gjorde alla jäsdegar idag. Men kroppen gör väldigt ont efteråt kan jag säga. Någon som kan massera ? Kom hit och gör de är den snäll. Nu tar jag det lugnt med lite cam och musik.
 
Sökte dessutom ett litet jobb i helgen på skara sommarland. Jag hoppas jag får det. För jag har nu kommit till andra steget. Ska svara på ett servicetest. Så just nu väntar jag på att jag ska regristrera mitt konto och sen ska jag svara på frågorna. Men hoppas ni har haft en bra dag så kanske vi hörs senare. 
 

Otroligt varm.

Ja nu blir de en helg hemma och det känns så otroligt skönt å bra. Har inte vart det på 1 månad nu. För de har faktiskt gått lite mer än en månad sen olyckan. Och för varje dag så blire de bättra. Idag cyklade jag för första gången på riktigt. Det kändes underbart. 
 
När jag kom hem från skolan tog jag de lugnt och kollade på lite youtube klipp. Just nu har jag precis kommit hem efter en kort promenad och påväg hem handlade jag lite gått tills ikväll. De är så varmt och kvavt ute. Och även om jag avskyr åskan så borde den komma. Imorgon kommer antagligen pappa på besök också. 
 

Sätter mig ute lite.

Har precis kommit hem ifrån affären igen. Glömde ju en sak sist jag handlade idag. Så de störde mig lite. Så jag gick ut och tog en promenad och gick förbi affären på väg hem. Det är så härlig kvälls värme ute. Så jag satte mig ute med en bra bok och go musik.

Imorn är de fredag och de blir mkn första helg hemma. Har inte vart de sen innan olyckan. De ska bli så skönt. Detta ska jag ta vara på. Plugg och en massa plugg ute i solen. Hur har eran dag varit? Berätta gärna i en kommentar för de skulle va kul.




Varmt.

Sitter här just och tycker de är varmt. Men sen är jag också väldigt trött. Men värmen fixar vi lätt med lite iste som jag älskar att dricka på sommaren. De finns inget bättre. Jag lever på det på sommaren. Ja igår var det en bra dag som blev väl bättre. För övrigt sitter och lyssnar på en as bra skiva. Ni borde lyssna på den. En hel skiva med jojk och det är så underbart och avkopplande faktiskt. Han var den rätte som vann talang faktistk. Han förtjänade det för det är inte många som kan jojka faktiskt.
 
Men nu ska leta upp någon film och krypa ner i soffan. Här kommer en länk till skivan. Lyssna och bara njut av lite härlig musik nu.

Godmorgon.

Ja nu ska jag snart åka till skolan och ha bageri och jag känner verkligen inte för det. Kom hem typ vid ett inatt och somnade vid två ungefär. Så de var inte så skönt att vakna imorse. Men jag gick upp och åt lite flingor och drack lite iste. Ska göra mig iordning för skolan nu så vi hörs senare.

Hallå.

Funderar fortfarande fall jag ska gå till festen. Man mår ju inte precis bra. Men de som har hänt måste man komma över någon gång. Och de ska jag göra. Folk förtjänar inte att jag blir sårad för grejer dem gör. Mycket har hänt och jag fortsätter kämpa och de ska jag göra tills jag dör.

Men jag tror faktiskt jag ska gå på den där festen. Erika vill att jag ska gå och fall jag ska vara ärlig jag med. Så nu går jag på den.



Godmorgon.

Ska nu byta om och gå upp till bageriet. Fick en liten sovmorgon imorse. De var behövligt kan jag säga även fall man vaknade i en bastu typ. Så de första jag fick göra imorse var att öppna min balkong och släppa in lite kalluft och frisk luft.

Annars idag blir en bra dag. Ska utöka min träning för knät. De ska bli skönt. Ikväll får man se vad som händer.

Helgen.

Ja jag har vart väldigt trött i helgen. Det har vart jobb både lördagen och söndagen. Dessutom på lördagen spelade jag bowlingen för första gången på 1månad. Det gjorde ont men det gick. Jag fick en bra serie på 163 poäng och de är väldigt bra. Jobbet var kul och ganska enkelt. Satt på en stol och ansiktsmålade ungar. Även fall det var ett enkelt jobb så blev man trött. 
 
Just nu ser man på ullared och hör åskan komma. Inte kul, verkligen inte. Idag började veckan i bageriet. De var jobbigt och lite kul. Men ska kolla vidare på tv:n och skypa vidare med thor.

Inget på tv.

Ligger nu i extra sängen i tibro och kollar på the walking dead spelet. De är med pewdiepie. De är ganska bra. Älskar att se såna klipp. De e spännande och lite roligt. De finns ju inget bra på tv:n heller.

Idag lyckades jag stor städa hela lägenheten och jag är så nöjd. Nu blir de härligt att komma hem på söndag efter jobbet. Har dessutom en bild på en person som verkade hitta en bekväm ställning eller vad säger du gogerortot-ovove?



Godmorgon.

Sitter nu i skolan och ska jobba med lite svenska arbeten och gymnasiearbete. Ska försöka få klart lite av de idag faktiskt. Annars idag ska man träffa emma och förhoppningsvis städa min lägenhet. Imorgon blir de också förhoppningsvis km i bowlingen.

Men ska sätta igång nu med mina arbeten. Så ni får ha en bra dag så hörs vi senare.



Godmorgon.

Sitter just nu i skolan och arbetar på med mina arbeten. Jag är dessutom snart klar med mitt gymnasiearbete. Har bara två tre delar kvar som jag inte gjort än. Men dem ska bli klara dem också. Sitter också och lyssnar på lite go musik. Annars idag händer inte så mkt. Ska väl koppla av och antagligen städa och plocka i ordning lite hemma.

Men ha en bra dag så hörs vi lite senare.

Sjukgymnasten nästa.

Ska snart bege mig mot sjukgymnasten och börja min träning. Annars idag blir de att ta de lugnt och bara hoppas att jag får spela km på lördag. Dessutom ska man ladda lite inför nästa vecka ska komplettera alla mina bageri ämnen. Så ska man vara i bageriet hela veckan.

Men skriver mer ikväll.

Godmorgon.

Sitter nu i skolan och ska börja arbeta. Men fick precis veta en sak. Magnus ska söka upp mig idag för att prata lite om mitt betyg i bageriet. Jag har ju inte vart där på ett tag. Men de ska nog gå bra. De gör de alltid efter ett tag.

Dessutom idag när jag skulle gå ner till min skjuts. Så kunde jag gå 5 normala trappsteg. De känns underbart. De blir bara bättre nu. Men ha en bra dag så hörs vi senare.



Biggest loser.

Kollar just nu på biggest loser och jag hoppas att Bartoz åker ut. Jag tycker inte han förtjänar att vara kvar. De blir dessutom lite jobbigt att han är så tävlingsinriktad. Jag hoppas mer på andrea eller emmma.

Idag när jag satt i skolan fick jag ett sms från posten. Där de stod att mina skor till studenten kom. Jag blev så glad och chockad. För jag skickade efter skorna i fredags kväll och fick dem idag.







Frukost.

Sitter och äter lite frukost nu i skolan innan jag ska fortsätta plugga vidare på gymnasiearbetet. Som går väldigt bra. Ska bara försöka leta upp nått Napoleon recept. För de har jag inget. Idag ska jag också äntligen ta bort mina stygn. Ska bli så skönt, för de innebär att imorn börjar träningen tillbaka till mitt liv.

Annars idag ska jag faktiskt ta de lugnt och bara koppla av. Men först får jag ta disken bara. De har blivit ett litet berg. Men ni får ha en bra dag så hörs vi senare.

Some die young.

Ska snart sätte mig i soffan framför tvn och kolla på ullared och biggest loser. Men tänkte uppdatera lite först. När jag kom hem idag slängde jag mig i sängen framför ghost adventures och vilade en stund. Det var så behövligt kan jag säga. Jag var så trött idag så jag vet inte vad. Annars har jag bara tagit det lugnt med lite film och en bra bok.
 
Hoppas ni har haft en bra dag. Så hörs vi mer ikväll eller imorgon.
 

Huvudvärk.

Nu börjar min huvudvärk komma krypandes igen. Inte kul. Men jag ska sjutton plugga i åtminstone 1h till. Sen ska jag hem och ta de lugnt. Jag har kommit en bra bit på mitt gymnasiearbete nu. Jag är nöjd med de faktiskt.

Men ska skriva vidare nu så hörs vi lite senare idag.

Måndag.

Ja då var de måndag igen. En ny vecka med en hel del plugg. Idag ska jag jobba på mitt gymnasiearbete. Har ju knappt börjat på de. Så nu får man sätta lite fart. Annars idag ska man bara ta de lugnt hemma och kanske städa lite. De ärblite dammigt.

Men på tal om något annat. Jag upptäckte imorse när jag borstade tänderna att jag har nått min önskade längd på håret. Och jag är så glad och nöjd. Nu ska de bli längre. Nu vill jag ha ner till naveln. De ska jag köra på.



Helgen.

Ja denna helgen blev helt annorlunda från de jag hade planerat men aja. Igår var vi i jönköping, jag hade huvudvärk från morgon redan. På kväller utvecklades det till migrän. Jag får nog åka till apoteket och se och fråga om någon bra medicin mot järnbrist. För dem tabletterna jag fick en gång tålde jag inte.
 
Idag blev de en ganska bra dag andå. Men har fortfarande huvudvärk. Igår vann Österrike också. Jag hade väldigt svårt att se på eurovision men det gick ändå. Jag är en envis människa. Nu ska jag bara sätta på mig en ansiktsmask och kolla på någon film. Så hoppas ni hade en bra helg och får en bra vecka. 
 

Godmorgon.

Står just nu och väntar på min skjuts till skolan. Idag blir det att fortsätta med lite arbeten. Ska försöka skriva klart mina två PowerPoint till mina redovisningar. Dem ska jag inte ha än men de e bra och få klart dem.

Sen efter skolan ska jag träffa Emma och sen till tibro och min frisör. Men ha en bra dag så hörs vi lite senare.



Godmorgon.

Sitter nu i skolan och jobbar fortfarande med min uppsats men den är nog snart klar. Lyssnar dessutom på lite bra musik. Idag regnar det inte iallafall och det är väldigt skönt. Annars idag ska man ringa lite viktiga samtal.

Igår på avslutningen av bowlingen kom tidningen och intervjua vårt lag och tog ett kort på oss med våra pokaler. Så får se när de kommer in i tidningen. Det kommer vara med i sla fall ni undrar.

Imorn ska man till tibro och sin frisör och kolla på lite idéer till håruppsättningen. Så de ska bli en bra dag. Men ha en bra dag så länge.



Sjukgymnast.

Om någon timme ska jag väl bege mig mot min sjukgymanst för att få lite övningar för knät. Hoppas han inte klagar för mycket bara. För jag tycker att jag har gjort ganska bra ifrån mig efter operationen. För just nu går jag bara med en krycka för att få lite balans. För balansen har jag inte riktigt hitta än men jag klarar att gå korta sträckor utan kryckor. Längre kan jag inte gå, men det kommer väl inom någon tid.
 
Men jag ska skriva vidare på min uppsats nu. Det börjar gå framåt. Men matte måste jag antagligen hoppa av och jag som har kämpat så för att klara det. Men vi får se vad Nisse säger måste prata med honom först om det, för jag har inte kunnat plugga matte nu under 3 veckor. 
 

Hallo.

Jag har inte skrivit något sen operationen. Och det beror lite på att jag hade så ont och var väldigt trött efter operationen. Sen i helgen hade vi slutspel också. Vi vann slutspelet för 4-manna lag men vi förlorade i 2-manna laget. Men jag är stolt ändå att vi lyckades vinna 4-manna lag slutspel. För jag var med under hela resan och sen bara  1 månad innan skadade jag knät. Det var samma visa som för 5år sen, och då vann vi också. Undra om jag måste vara skadad i vänstra knät varje slutspel? Men vi får se hur det går för dem i höst. För jag kommer vara med när jag kan för jag ska flytta i höst.
 
Just nu sitter jag i skolan och arbetar med lite arbete. Ska försökar bli klar med en av dem iallfall. Dessutom är det höst ute. Sommaren gick väldigt fort alltså. Men ha en bra dag så hörs vi.