Godmorgon.

Nu är jag uppe. Ska snart gå upp och göra mig klar för sista dagen i skolan för denna vecka:) Känns otroligt skönt för det har vart en jobbig vecka:( Men idag har vi bara svenska och bageri, så de blir en lång dag.

Jojk.

Den här låten är så otroligt fin. Man förstår inte vad han sjunger men man förstår känslan. Man blir berörd. Och jag tycker starkt ni ska slänga ett öga på detta klipp fall ni inte har gjort det :) Det är starkt en av dem bästa klipp hittils ifrån talang :) 

Mår dåligt.

Ja jag mår ju inte så bra. Magen gör sjukt ont och jag når sjukt illa. Kan detta svar inte bara komma någon gång:( Men detta ska inte bli ett negativt inlägg:)

Just nu kollar jag på efterlyst och skriver med en. Och man kan inte bli gladare :) Imorn sista dagen för veckan. Får se lm de kommer hem lite hantverkare här som ska byta min golvbrun. För hyresvärden ringde på imorse och frågade om dem fick tillåtelse att komma in;) Idag gjorde vi lite skulptur till. Så jag kan ju visa dem :)




Godmorgon.

Onsdag idag och skola idag med :) Inte så jobbig dag egentligen men nu är den jobbig. Ikväll blir det ingen träning som jag ville egentligen göra :/ Men de får bli en kväll men plugg kanske. Nu ska jag iallafall gå upp och snart bege mot skolan :) Ha en bra dag

Så glad.

Idag är det en riktigt riktigt bra dag. Praktiken är fixad min bok har kommit det är vår. Asså gud vad bra man kan må helt plötsligt :D Nu ska jag sticka iväg på träning och sen hem och slänga sig i soffan med boken ;)


Min fina skulptur

Godmorgon.

Idag när jag vaknade så lös solen in och bakom persinerna så var den otroligt vacker himmel. Jag fångade de dessutom på bild :) Idag är det skola och sjukgymnast. Idag kanske min bok kommer jag, jag är så spänd. För jag vill bara läsa den just nu :D



Match.

Match idag och den gick bra vi vann med 10-2. Och på våran ena serie skrapade vi ihop 184 och de är riktigt bra :) Nu är jag påväg hem, sitter just nu och lyssnar på dead by april. Dem har blivit lite som en drog för mig 😜

Ska bara ta de väldigt lugnt ikväll framför tvn. De blir farmen och talang:) Hoppas ni har haft en bra dag och en fortsatt bra kväll ;)



Jobbig vecka.

Jag önskar att jag får svaret idag från röntgen för de här börjar bli väldigt jobbigt nu. Men jag ska kämpa på :) Snart ska jag ha idrott och sen ska jag hem och ringa och kolla praktik och boka en annan sak :) Såg dessutom att bilderna inte kom upp igår så här är dem :)





Godmorgon.

Ännu en vecka. Ja inatt blev de inte mkt sömn. Men tillslut somnade jag så jag fick sova några timmar. Snart ska jag bege mig mot skolan och ha naturkunskap och idrott :) Så ni får ha en bra dag i skola eller jobbet ;)

Bilfärd.

Sitter just nu i bilen på väg till väring för årsmötet. Och mina tårtor jag har gjort är jag super nöjd med även fall de är lite små missar:/ Idag är de en sån dag jag hade mycket och var tvungen att säga nej till en grej för jag kan inte vara på två ställen samtidigt;)

Men nästa gång de är styrelsemöte ska jag eller jag måste gå rättare sagt :P Jag lyssnar på musik samtidigt jag försöker ha en god min. För jag har väldigt ont i magen, har haft de i några dar. Men jag vill inte ta upp de :( Här är två bilder på tårtorna också :)

Melodifestivalen.

Ja jag bet inte riktigt hur folk tänkte vid röstningen. Jag tyckte bidrag nummer två kunde hs gått vidare istället för bidrag sju:( Just nu spelar jag lite quizkamp med min syster. Mitt namn är leena95, skicka om ni vågar;)

Ska snart lägga ihop tårtorna så dem hinner gotta till sig tills imorn :) Sen blir de nog film faktiskt en ganska chill kväll :P



Tårtor.

Idag har lagt ihop två tårtor till årsmötet imorgon. Då våran klubb firar 10år och de ska firas ;) Men rörorna till tårtorna har inte vart lätt och göra, men goa blev dem. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på sista delfinalen av melodifestivalen :) Ikväll gör ju alcazar comeback och dem är grymma har ju träffat dem live och fått en kram av alla :P Men ha en bra kväll :)
 

Beställt en bok.

Har faktiskt börjat älska dead by april. Dem är faktiskt riktigt bra :P Så dem borde ni faktiskt ta och lyssna på. Sitter och lyssna på dem just nu och pratar med en kompis. Idag har det vart en chill dag är fortfarande väldigt trött och jag känner fortfarande plast smaken i munnen ifrån kontrastet jag var tvungen att dricka :(
 
Idag bockade jag dessutom av ett av mina många prov. Och de provet gick väldigt bra. Jag kände de så jag kommer nog få ett bra betyg i det (Y) Men jag har också tränat idag och det gick super faktiskt :P Har precis beställt en bok också. För filmen verkar bra så jag ska se den när den kommer ut :P Boken heter iallafall på engelska "the fault in our stars" och på svenska blir det förr eller senare exploderar jag. Så jag kan skriva en kort redovisning här sen när jag har läst ut den :)
 

Hallo.

Ja igår skrev jag ju inte så mycket. Det beror dels på att jag var lite nervös och pluggar inför provet imorgon. Idag var jag då och gjorde en dt röntgen. De gick bra nu ska jag bara vänta på svaren :) Hoppas man får reda på felet :P

Just nu kollar jag på curling finalen för damerna Vi får hoppas att dem vinner guld :) Damerna i hockeyn kom på en fjärde plats och de är inte så bra:( Men skriver mer senare.

Godmorgon eller god förmiddag.

Ja nu sitter jag på lektionen och har gjort klart arbetet. Jag är sjukt nervös inför imorgon. Men det ska gå bra hoppas jag. Idag ska bara hem och packa och dra till tibro tills lördag:)

Vad ska ni göra idag då? Blev ett kort inlägg men skriver senare. Herrarna kom dessutom till semifinal i ishockey, bra kämpat. Idag gör dessutom vicky os-debut i konståkning :)

Spricker av glädje.

Idag fick jag så bra nyheter. Men jag kan absolut inte säga något. För det är en hemlighet. Men den nyheten är så jäkla bra :D Sitter just nu och lyssnar på musik och pluggar på naturkunskapen. För ska förhoppningsvis göra det på fredag :P Hoppas det går bra bara, men självklart gör det de. För allt som jag läser på till ett prov fastnar det mesta av :)
 
Ni har säkert hört mig nämna denna film. Men den är så värd att se faktiskt. Det är en av mina absolut favoritfilmer. Den är på svenska. Den heter "ingen kan älska som vi". Den handlar om Annelie 17år som bor i Stockholm med sin mamma. Hennes pappa bor i Jämtland. En dag fick en hon ett brev från han som ville att hon skulle åka upp. Hon åkte upp och träffade Johny och dem inleder en romans. Det händer mer där uppe på några dar än vad det har gjort i hennes liv i Stockholm. 
 
Här kommer dessutom min favoritlåt från filmen :)
 

Outfit today.

Så här ser min outfit ut. Tröja-? Byxor-ginatricot Linne-gekås





Godmorgon.

Idag är det näst sista dagen i skolan sen tar jag "helg". Så underbart idag blir det dessutom en kort dag, måste gå vid ett redan ska till sjukgymnasten :) Annars i skolan idag har jag svenska och sen bageri. Jag ska bara försöka komma på något att skriva om också :)

Men ni får ha en bra dag så hörs vi lite senare idah :)

Skola.

Har just nu svenska och vi ska skriva en argumenterade text. Och jag har faktiskt ingen anning vad jag ska skriva om. Sen efter skolan blir det bara plugg. För jag måste börja ta tag i mina prov jag har efter mig :P Så det blev ändrade planer ikväll, skulle egentligen åka till tibro och vara med på skutt eller årsmötet rättare sagt kanske :P
 
Dagen har gått hyffsat fort. Men jag väntar fortfarande på ett sms från en. Hoppas han skriver idag. Då skulle dagen bli så mycket bättre :P Jag har inte träffat han än men det känns bra att skriva med han ändå :P Om ni förstår hur jag menar.
 
Hoppas eran dag har varit bra hittils dags. Och hoppas ni får en bra vecka :) <3
 

Godmorgon.

Ska snart gå upp och göra iordning mig för skolan. Dagen börjar dessutom med naturkunskap och seb idrott. De kunde ju ha startat bättre:( Men de ska nog gå bra. Får ju tänka på att de är tre dagar denna vecka för mig:) Men nu säger jag godmorgon, ha en bra dag på jobbet, i skolan eller praktiken vad ni än ska göra idag :)

Godnatt.

Imorgon börjar skolan igen. Är de bara jag eller är de alla som vill att lovet ska vara längre :) Men om några månader ta man studenten och de ska bli skönt att slippa skolan i några månader:P

Imorgon ska jag dessutom på årsmötet i kyrkans unga. Är faktiskt väldigt nervös och orolig. För han kommer säkert vara där:( Ska sitta med i styrelsen 1år för arbetet lät inte så svårt :)

Men jag ska säga godnatt så hörs vi imorgon igen. Sov så gott:)

Film.

Vaknade för några timmar sen. Kollar just nu på glee och bara tar de lugnt. För de kommer bli en väldigt jobbig vecka för mig. Men ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag bara laga mat och sätta på någon film :)



When I see your face

Träningsmatchen gick bra fick ett snitt på 130 och totalt på fyra serier fick jag 520 och det är väldigt bra :) Vi spelade dessutom oavgjort mot dem vi mötte, har för mig att det var hjo. Just nu så kollar jag på grease och tar det allmänt lugnt bara :P Hade bara hoppats på att en person hade hört av sig också :( Men aja livet går vidare faktiskt 
 
Dessutom idag fick jag ett vänligt meddelande på fb från kyrkan i Tibro. Att han ville att jag skulle sitta med i kyrkans unga styrelse i 1år. Får se hur det blir med det nu med tanke på att jag ska flytta i sommare :P Men det skulle vara kul att göra det, för jag gillar att vara med på kyrkliga grejer. Det är som mitt andra hem faktiskt :)
Dagen musiktips:
 

Godmorgon.

Ja de e ju mer eftermiddag men steg för någon halvtimme sen :) Nu ska jag åka på träningsmatch eller jag är mer påväg. De ska bli kul. Jag älskar att träna bowling och spela med dem äldre. De är inte samma sak som att spela med bara ungdomar :P

Hoppas ni får en bra dag. Och hoppas ni fick en härlig avslutning på dagen igår :)



Myskväll.

Nu ska jag kolla på dear john och sen en massa andra härliga filmer. Bättre än så här kan man inte spendera en fredagskväll:) Man ska bara tända en massa ljus och koppla av med film. Hoppas ni har haft en bra dag och ha en ännu underbare kväll:)



Glad alla hjärtans dag.

Ja rubriken har inget med inlägget att göra. Ville bara säga de till alla er. Nu snart ska jag ut och handla lite gott till kvällen. Har precis plockat iordning i lägenheten och diskat och det kändes skönt att få klart de :)

Vad ska ni göra idag då? Jag ska bara slappa framför en hel del film. Men jag har inte min favorit film här en kompis lånade den för ett tag sen och jag glömde att be om att få tillbaka den i fredags för hon åkte hem då. För hon ska ha sin praktik nu efter lovet:P Men ha en bra dag :)

Torsdag.

Dagen har vart chill gick bara upp för att åka och träna hos sjukgymnasten och sen somnade jag bara om när jag kom hem. Så idag har det inte hänt så mycket. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och skriver med en :) Imorgon ska jag bara koppla av framför en hel del film och godis. Ska bli så skönt och på lördag ska jag och ha en träningsmatch i Tibro och sen ska jag plugga på kvällen innan mello :)
 
Hoppas ni har haft en underbar dag :) Här ska ni iallafall få ett musiktips från mig den är sjukt bra. Hörde den första gången i glee och har inte slutat lyssna på den :P

Everytime I try to fly I fall without my wings

Jag har inte skrivit på några dagar. Jag har försökt varje dag men jag hittar inte styrkan. Just nu går bara livet utför känns de som. Jag vill inte praktisera jag trivs inte med att vara i bageriet. Jag förstår inte vad som har gått fel men det har hänt något på vägen. Jag förstår inte hur jag ska komma vidare. Jag brukade att älska att baka nu ser jag det bara som någon jobbig grej. Kanske är det bara en känsla eller så har jag tappat lusten för att baka totalt. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra i framtiden.
 
Jag ska snart söka in till högskolan. Det känns som jag behöver det. Men samtidigt har jag en stark känsla av att jag inte kommer komma in och då måste jag flytta hem igen. Och det vill jag inte. Mitt liv mitt huvud snurrar bara för tillfället, jag vet varken ut eller in.
 
Men allt började efter jag såg vem han verkligen var. För allt var så bra när han fanns i närheten. Men allt han sa allt han gjorde allt han tyckte var bara lögner. Lögner som jag måste lägga i min tunga ryggsäck. Men allt jag kännde min förändring  min lycka  den är som bortblåst. Jag vet att allt jag kännde var äkta men allt han kännde var fejk. Det tog mig månader att komma hit till denna dag då kan jag prata om det. För det har gjort för ont att prata om och det gör det än.
 
Dessutom i fredags när jag åkte hem såg jag han från bilen. Och allt hat alla tårar kom upp igen. Det kommer ta tid innan jag kan bli någorlunda hel igen. För hel kommer jag nog aldrig bli. Mitt liv har vart förstört ända sen förskolan då mobbningen började. Det tycks jag aldrig komma ifrån, mobbningen tycks bara gå upp ett steg och bli ännu värre. Jag har vart med om så så mycket i mitt liv jag tror ingen har gått igenom så mycket som mig. För det är verkligen så mycket att det skulle ta mig en vecka att kunna berätta ut om det här.
 
Någonstan vill jag det. För bloggen är som stöd och ger mig hjälp på vägen upp ur deprission. Så jag funderar starkt på att göra det. Få ut all smärta alla minnen alla känslor alla tårar. Kanske skulle jag då kunna ställa av mig min ryggsäck och inte ha på mig den varje dag. För det skulle bli en lättnad för mig. För den ryggsäcken tynger ner mig varje dag.

Fredag.

Idag börjar lovet men för mig började de redan igår. För jag har inga lektioner på fredagar. Idag har jag bara storstädat och städat ur min garderob. Så nu blir nog min syster glad, för de är hon som får alla kläder:)

Känns skönt att kunna börja blogga igen. Har velat de hela veckan men jag klarade inte de. Jag kunde praktiskt taget inte klara av ljus eller kolla på tv, mobil eller datan. Så de har vart en helvetes vecka för mig. Men de börjar bli bättre, för igår klarade jag äta bra för första gången sen i söndags. Och de är ju ett jätte bra tecken.

Nu är jag påväg till tibro eftersom imorgon ska jag på bio med min syster. Vi ska se frost men vi har redan sett den på engelska. Så de e lite som att kasta bort pengarna. Men de ska bli kul ändå. För vi ska dessutom äta pizza :) Vilket väder vi har idag snöblask :( Men ha en bra kväll.

Hjärnskakning.

Har en lätt hjärnskaking men imorgon ska jag börja skriva igen. Har inte orkat göra något på tre dagar nu. Men nu är det mycket bättre :)

Lite saker.

Grejer och saker jag skriver här på bloggen skriver jag för att slippa prata om de. Jag vill bara skriva av mig mina känslor :) Tänkte bara nämna de för en person försökte prata med mig om en sak jag skrev. Du vet vem du är men de e lugnt :)



Söndag.

Ja planen var att jag inte skulle gå på klassfesten men de blev ändrade planer:) Så veckan kommer börja intressant iallafall. Dessutom ska jag till gymmet och sjukgymnasten:) De får vi se hur de går. Men får väl tagga för fest nu:)

Godmorgon.

Snart ska jag bege mig mot matchen. Sen ska jag bara hem. Men vi ska hämta upp en kompis i Skövde som behövde ha skjuts till klassfesten idag. Men jag ska ju inte gå, jag ska ha träning imorn och då vill jag inte vara trött faktiskt:)

Godnatt.

Nu säger jag godnatt och sov så gott. Har en match imorgon vid tjugo i ett i tibro:) Hoppas vi vinner bara. Vi ska iallafall möta Mariestad. Får se hur mkt sömn jag kommer få inatt men :P

Hoppas alla haft en bra dag och kollat på melodifestivalen. Den var någorlunda bra :)



Klipp.

Tänkte ta och dela med mig av tre rolig och bra klipp från youtube. Killen gör sjukt roliga videos enligt mig och han sjunger grymt bra dessutom. Han var med i idol 2010. Så ni borde kolla in hans kanal på och den heter Daniel Norberg :). Här kommer klippen också