hejdå

Nu drar jag på läger hörs på söndag

Packat klart

Nu har jag blivit klar med packningen och ska sätta mig framför tv en stund. För måste lägga mig i tid ikväll

Godmorgon

Har nyss gått upp. Kollar just nu på tv och tar de ganska lugnt. Dagen idag blir att spela sällskapsspel med familjen och packa de sista inför imorgon.

Snurrar

många tankar snurrar. skulle jag gjort så eller så. var de rätt att skicka sms till den enda jag vill kunna öppna mig till. fall jag hade gjort så hade hon inte vart där och kramat mig. tröstat mig. jag hade vart själv. precis som nu. jag är alltid ensam. ensam mot hela världen. jag vill kunna öppna mig men jag kan inte. men ger de ett försök. allt som är emot mig förstör mitt liv. jag vill ha mina bästa vänner här. dem ska trösta mig och hjälpa mig fram. men de e en önskedröm bara. drömmar är för bra för att va verklig. de är så och så kommer de förbli. godnatt

Godnatt

Nu tar jag och släcker lampan och säger godnatt. Det är ju en dag imorgon också.

Sätter på min lugna lista och kopplar av och somnar. Sov så gott

Söndag

Idag har det varit en som typisk tråkig söndag. Inget händer på söndag tycker jag iallafall, ni kanske tycker annorlunda. Nu är det bara en dag kvar till mitt verkliga sommarlov börjar. Och jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar till tisdag. Idag packade man klart allt inför lägret och stockholms resan. Lägret ska bli en skön avkoppling och släppa allt och alla. Där slipper jag tänka på allt som har hänt eller händer. Blir min fristad. Där känner jag att gud är närvarande. Och ja det är ett religöst läger men samtidgt är det ett vanligt läger.
 
Snart ska man lägga sig framför och kolla fall det finns något på tv:n. Sen vid tio ska man kolla på geordie shore. Det har typ blivit en vana även fall jag inte gillar såna program. 
Min lilla älskling <3 du är en saknad ängel <3
 

Godmorgon

Vaknade för någon timme sen och sitter nu och kollar på tv. Dagen idag kommer väl bli ganska bra. Ska börja packa och plocka fram lite.

Men skriver mer sen :)

Duschat

Har precis duschat och sitter nu och tittar på nyheterna. Ganska intressant faktiskt ;) Men snart ska jag sätta på en film och lägga mig i soffan med ett glas cola. Just det hoppades ni alla hade en bra midsommar, men var väl inte så bra. Var ju hos mina föräldrar. Det var ju kul men. 
 
Imorgon måste man packa inför tisdag och veckan efter det till stockholm. För jag hinner knappt landa emellan jag ska åka igen nästa vecka. Men ni får ha en bra kväll/natt :)

Sommarkrysset

Det händer inte så mycket någon dag för mig. Sitter mest för mig sjäkv hemma och ser på tv eller läser. Så idag hände inget nytt. Så det blir samma sak ikväll, så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men ikväll börjar sommarkrysset, det brukar vara ett bra program så det kan man kolla på.
 
Ja just det jag kom det att jag inte kan skriva mer från tisdag. För på tisdag åker jag på ett kristet läger och är borta till söndag. Sen får vi se fall jag hinner skriva då. För bara två dagar efter jag kommit hem ska jag åka till stockholm. Men jag ska försöka skriva :)

Godmorgon

Glömde skriva och var ganska trött när jag kom hem från föräldrarna. Så jag somnade en stund i soffan innan jag la mig i sängen. Idag händer inte så mycket.

skriver mer sen :)

Godmorgon

Vaknade för någon timme sen att pappa ringde på min dörr. Sov ganska länge idag. Nu är man i Tibro för att äta midsommar mat, så jag hann inte äta imorse innan man åkte.

Glad midsommar på er.

Gilmore girls.

Kollar just nu på en av mina favoritserier, gilmore girls. För jag orkar inte sitta och pilla med desigen. För jag förstod mig inte riktigt på den så funderar på att ändra den igen faktiskt. Ska faktiskt ta och släcka snart för det är ju en dag imorgon också. Och då ska jag skriva, lovar.

Ändringar

Som ni kanske har märkt så har jag ändrat min design lite. Var lite trött på den förra och den här desigen, eller ja det är ett tema egentligen. Nu ser det mycket bättre ut tycker jag. Men kommer nog byta snart igen. Men jag är inte helt klart än, håller på att fixa lite till. Dagen idag har vart lite upp och lite ner. Så det var därför jag inte har skrivit något. För jag har inte haft något stor lust att sätta mig här och skriva. Men jag vill bara sitta och skriva till er för då mår jag bättre. 
 
Men vi hörs senare eller imorgon. 
 

Godnatt

Idag har vi lämnat av min syster på forskningsläger i några dar. Så jag kunde inte skriva för har suttit i en bil hela dagen, de tog sex timmar och lite mer för att komma dit och hem. Och där hon skulle va, var de jättefint skulle vilja ha ett sommarhus där :D

Men nu ska jag släcka lampan. Hörs imorgon

Footloose

Ligger och kollar på film. De är en av mina älsklingsfilmer. Ni borde se den, det är en musikal/dans film. Ni kommer älska den. Den heter footloose som min rubrik ;)

Men de börjar bli tråkigt att ligga i sängen. Så de skulle inte vara fel fall någon ville komma och muntra upp mig :)

Godmorgon

Har inte skrivit för många olika saker. Men de vill jag inte prata om. Så jag ska bara börja skriva. Så skriver mer under dagen idag :)

Godmorgon

Sitter just nu i skolan och haft svenska prov. De provet kändes som det verkligen gick bra. Även fall man har ont på höger sida om magen. Får se hur ondare eller lättare det blir under dagen. För vi har bageri idag och det är jobbigt att stå upp :(

Plugga

Har suttit och pluggat en hel del idag och kvällen nu också kommer bestå av det. För imorgon har man det näst sista provet inför sommarlovet :D Och det går inget vidare kan jag säga, men måste kämpa på alltså. Sitter just nu och kollar på tv. Men ska göra iordning lite kvällsmat nu :)

Godmorgon

Nu sitter jag i skolan och väntar på att läraren ska komma. Jag behövde inte stressa imorn då :P Kändes värt de alltså. Men slutar tolv idag så, men skriver mer sen :)



Breath me

Dagen känns lite lite bättre nu. Men vet inte hur jag ska gå vidare. De känns bara hopplöst. Men nu ligger man och kollar på geordie shore. Och imorgon har man sista måndagen i skolan innan sommarlovet. Känns så skönt :D Vet inte riktigt vad jag ska skriva. För dagen idag har inte vart så spännande satt hos några vänner hela dagen och lyssnade på deras djupa diskussioner :P Skrver mer imorgon

Godmorgon.

Har inte gått upp än så jag ligger just nu i sängen och skriver :P Kvällen/natten igår var väldigt väldigt jobbig. Just nu känns det som man har blivit överkörd av ett tåg. Jag är helt slut i hela kroppen. Så det blir en dag i sängen. Men jag måste ta tag i matten tills imorgon. Så min dag kommer vara väldigt jobbig. Men det är så jag vill ha det verkar de som.
 
Ska också fundera på fall jag ska öppna mig för erika. Så då kanske man kan träffa henne och sitta ner och prata om hela mitt liv. Och börja bearbeta det lite. Men sen ska man till bup dem kanske kan hjälpa mig ännu mer. Men jag gillar inte att öppna mig om mitt liv, vill hålla det inom mig. Men aja får se hur det blir med det. 

Dåligt

Nu är jag tillbaka har inte orkat skriva på några veckor. Nu ligger man i soffan och tittar på Robert Gustafsson. Dagen idag har varit varm. Snart ska man försöka få allt att bli bättre. Skriver mer imorgon