Godnatt.

Nu tar jag och säger godnatt, för ska upp tidigt imorgon för att tvätta. Inget man ser framemot men det är något som måste göras. Såg på en bra film ikväll den borde ni se, den heter "yes man" :)

Men vi höres imorgon igen, sov så gott alla :)

Fredag

Idag gjorde vi bara bakelser och sen övade vi på rosor lite. Mina blev jätte snygga tkr jag faktiskt ;) Sen så slutade vi vid tolv. Så det var en ganska chill dag faktiskt. Och när jag kom hem la jag mig i sängen och läste en bok och sov en stund tills telefonen ringde. Dem ringde och sa att dem bokat in en tid nu. Så det ska bli skönt att få komma igång med det igen nu alltså. Men ajg skriver mer senare, vi höres :)

Fredag

Idag gjorde vi bara bakelser och sen övade vi på rosor lite. Mina blev jätte snygga tkr jag faktiskt ;) Sen så slutade vi vid tolv. Så det var en ganska chill dag faktiskt. Och när jag kom hem la jag mig i sängen och läste en bok och sov en stund tills telefonen ringde. Dem ringde och sa att dem bokat in en tid nu. Så det ska bli skönt att få komma igång med det igen nu alltså. Men ajg skriver mer senare, vi höres :)

Torsdag

Ja igår var det ju inte så mycket uppdatering. Eftersom det var ganska stressigt efter skolan igår. För när jag äntligen kom ifrån skolan hade jag en halvtimme på mig tills träningen börja, ja stressigt värre ;) Men det blev iaf en timmes träning och den gick bra ändå. Bättre än någonsin alltså :) Så jag är ganska nöjd iaf.
 
Idag var vi på studiebesök på Mössebergs bagaren och hos magnus egna bageri i sitt hus. Det var ovärd dag, men det var intressant att se ändå I bilen hade vi väldigt speciella och roliga samtalsämnen. Efter det så åkte vi mot skövde där vi åt och gjorde lite ärenden. Sen när jag kom hem däcka jag i soffan typ. Så jag kommer skriva mer ikväll, så vi höres :)

Onsdag

idag har vi bageri, där vi gör sockerroser. Dessutom imorgon har vi studiebesök i Falköping på olika bagerier. Dessutom en till bra grej idag ska vi prova studentmössa, de ska bli kul man ser fram emot studenten. Ikväll blir det att träna bowling igen. Finna inget bättre typ. Men ska ta och äta mat nu så höres ikväll :)

Godnatt.

Nu tar jag och säger godnatt. Det är ju en dag imorgon också. Hoppas ni har haft en toppen kväll. Min har varit nödvändig för jag pluggade lite till. Dessutom kollade jag på Maria Wern, dem filmerna e så bra.

Men aja ni får ta och sova så gott så höres vi imorgon :)

Jag minns varenda vackra ord

Bageri tisdag och jag har inte varit lika chokladig idag faktisk. Det är bra, för annars blir man kallad pralin t.ex eller något annat:P Slutade redan vid två. Känns rätt så skönt faktiskt Så nu har jag hunnit äta och börjat pluggat lite grann. Så nu sitter jag med mina vindruvor och göra lite svenska. Vill få klart detta nu alltså. För funderar på att kanske ta en lite träningsrunda nu när vädret är så fint :) Men jag får se hur lång tid detta tar ;) 
 
Hoppas ni har haft en bra dag. Min har vart underbar. Börjar lite dåligt bara. Menvi höres senare, för nu ska jag fortsätta med mina älskade läxor (Y).
 

Godnatt

Nu tar jag och säger godnatt för mig. För det är en dag imorgon också. Ska bara ta och kolla klart på min dokumentär jag ser på. Den är bra och väldigt sorgsen faktiskt. Så ni får ta och sova så gott så höres vi imorgon igen :)

Idol

Sitter just nu i soffan och känner mig ensam :(. Kollar dessutom på idol. Idag har man städat hela lägenhet och kan säga att det behövdes det var väldigt väldigt dammigt på vissa ställen ;) Senare ikväll blir det att plugga framför tv:n. En standard kväll för mig nu för tiden. Dessutom måste jag tänka ut praktikplatser och det är svårt och jag e så nervös, det är första gången jag går ut på praktik. Detta känns inte bra alltså :S 
 
Imorgon är det skola och bageri igen. Men de är jobbigt att vara i bageriet när man har ont. För magen verkar inte vilja ge sig. Det stör mig så enormt mycket faktiskt. Men skriver ett inlägg innan jag lägger mig oxå. 

Måndag

Dagen idag var både kul och jobbig, för det var fram och tillbaka mellan två skolor. På svenska pratade vi om ordklasser och det var lite tröttsam, för man går ju till fyra varje dag. Dessutom hade man inget vatten fram till nu. De var ju bra att det inte av när jag  va hemma. Men nu ska jag ta och laga mat så vi höres senare :)

Godnatt

Nu tar jag och säger godnatt för mig. De är ju en dag imorgon också. Hoppas ni har haft en bra helg och dag. Min helg har vart underbar. Umgåst med härliga människor, finns nog inte bättre grupp människorna än dem man umgåst med i helgen. Imorgon är en ny vecka i skola, så ni får ta och sova så gott så hörs vi imorgon :)

I'm back

Nu är jag tillbaka från skolan, lite trött men mycket friskare faktiskt :D Helgen var helt underbar nere i Skåne man kan inte annat än ha kul med klubben alltså :P Men jag vann inte km:et utan det var en annan. Man kan säga att jag var ganska långt ifrån, men jag la faktiskt bra lägg :) De är jag nöjd med iaf. Nu laddar man inför en till vecka i skolan. Ska bli ganska kul faktiskt, för nu börjar jag ta skolan på allvar igen :P På torsdag blir det studiebesök. De ser jag fram emot.
 
Imorgon har jag dessutom inget vatten på morgonen, men det ska väl gå ändå. Men nu ska jag ta och äta lite kvällsmat och bara mysa ner mig i soffan frmaför diggiloo. Så vi höres :)

Hejdå

Nu drar jag till Skåne så vi hörs på söndag igen. Så ni får ha en bra helg.

Doobidoo

Imorgon drar jag till Skåne och kommer hem på söndag. Så jag kan inte skriva förrän på söndag. Nu ska jag bara ligga i sängen och kolla på tv. Vill ju bli bättre någon gång. Hoppas ni har haft en bättre dag än jag:)

Yesterday

Dagen i skolan igår var plågsam. Hade ett huvud som kändes som det skulle sprängas vilken minut som helst. Men jag klarade mig igenom hela dagen ändå :P Igår i skolan gjorde vi klart våra praliner och dem jag smakade var jättegoa. Imorgon ska jag ta med och bjuda mina boulekompisar på mina praliner jag gjorde hoppas dem gillar det. 
 
Idag så sjukskrev man sig efter man hade cyklat till skolan för att konstatera att jag inte mådde bra för att gå i skolan. Så det var att åka hem och krya på sig istället. Så just nu ligger jag i soffan och ska snart packa inför helgen som jag ska spendera i Skåne och ha km med houdini. Det ska bli så kul. Så jag hoppas nu har en bra dag idag så hörs vi senare:)

Träningsvärk

Som titeln säger har jag träningsvärk. Igår efter träningen var jag väldigt trött så orkade inte skriva. Men skriver mer sen när jag kommer hem

Never say goodbye

Slutade skolan för någon halvtimme sedan och sen dess har jag pluggat för fullt. Så nu är man på ett väldigt skolhumör. Men det tar väl slut om några dagar. Har fått klar några uppgifter som man skulle ha gjort förra termin. Så imorgon när jag kommer hem igen ska skicka in dem. Så jag får de gjort. Så jag e ganska stolt över mig själv faktiskt :)
 
Dagen i skolan var bra. Börja dagen med naturvetenskap. Sen fortsatte det med att en lärare frågade mig om det var jag som skulle bli pralinen. För jag var ganska chokladig efter choklad och konfektyr klassen kan jag säga ;) Men sånt får man ta som bagare faktiskt. Dem sista lektionerna var ganska chill. Gymnasiearbete fick bara lite information på den lektionen. Och på svenska läste vi lite olika texter. Som jag ska läsa vidare på lite senare i veckan.
 
Ikväll blir det träning i tibro och efter det träffa en kompis. Så det ska bli en bra kväll. Så jag hoppas ni får en bra kväll. För jag stannar natten i tibro så jag kommer kanske slänga iväg ett inlägg imorgon bitti innan jag åker :P

Godnatt

Nu tar jag och säger godnatt. För snart ska jag ta och släcka lampan för de e en dag imorgon. Så ni får ta och sova så gott så hörs vi imorgon. För jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, för tänkte bara säga godnatt och sov så gott så hörs vi imorgon :)

Går mig på nerverna

Nu funkar min mobil prima igen. Den går mig verkligen på nerverna alltså. Men aja det är tur att jag slipper köpa en ny nu då. Då kan jag lägga mina pengar på en data istället. Nu sitter man hör nyduschad efter en skön träningsstund. Det känndes skönt att komma igång igen.
 
Men magen höll inte med, för nu gör det ont som tusan igen. Men den smällen tar jag. För de är ju bara att ringa till vårdcentralen och se vad dem säger om smärtan inte vill släppa. Ikväll blir det att det lugnt framför tvn, ikväll ska man kolla på idol och sen blir det väl svenska hollywoodfruar. 

Första skoldagen

Jo första dagen gick bra. Blev mycket information. Men de brukar ju oftas vara så när man börjar skolan. Vi fick också våra kockkläder och där blev det en lite förändring, vi fick svarta mössor istället för rutiga mössor. De gillar man :) Sen på eftermiddagen hade vi svenska och fick sluta tidigare eftersom vi inte kunde ha genomgång. Vi ska läsa norska och danska fram till praktiken. De ska bli spännade :P
 
Idag ska jag bara träna och ta det lugnt. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Så vi höres senare. 
 

Så länge jag lever ska jag leva för dej

Nu färgar man håret igen. Det har ju blekts lite efter somamren men även fall jag gillar det håret jag hade nu innan jag satte i färgen. Så jag tror inte jag ska färga det något mer efter det här. För en gångs skull trivs jag med min hårfärg. Imorgon börjar skolan. Och jag har sagt att när skolan börjar ska jag börja träna igen. Och det ska jag göra imorgon. Måste komma igång med träningen, men tror inte jag är helt återställd än men det bryr jag mig inte om :P Hoppas ni har haft en bra dag. Min har vart ganska chill har bara tvättat och sett på film typ hela dagen.
 
Men ska gå och skölja ur färgen så höres vi senare ikväll :)

Godmorgon

Nu är det snart dags för skolan med ett fullt schema. Yeah. Idag ska man tvätta hela dagen och bara ta det allmänt lugnt. Det finns ju inte så mycket att göra faktiskt. Man kan ju alltid kolla film, men jag får se vart dagen tar vägen. Ikväll börjar idol också ska kolla på det en stund iallafall. Finns ju inget att se på tvn. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Så ni får ha en bra dag så höres vi senare idag :)

Så länge jag lever

Nu ska man äta wok och nudlar. Finns ingen godare mat förrutom tacos då :P Det fick bli en ganska lätt mat idag eftersom man är sjuk och inte vill stå upp helst. För då gör det mer ont i huvudet än att ligga ner. Dessutom väntar man på att kompis ska komma, vi kommer ta det väldigt lugnt för min skull. För huvudvärken är ganska jobbig. Hoppas ni får äta god mat idag också. Så höres vi ikväll. För jag vet inte riktigt vad jag ska skriva och dessutom blir min mat kall ;)
 
 

Godmorgon

Man vaknade för några timmar sen. Under dem timmarna har jag bara sett på Gilmore girls och ätit frukost. Så det har inte hänt något än. Men snart ska man duscha och städa. För det är ganska dammigt här i min lägenhet. Det är ju inte så kul direkt men det måste göras. Så det är bara att börja. Men ikväll kommer en kompis hit och då ska vi fortsätta kolla på Harry potter. De ska bli kul, men man hoppades att man var frisk.
 
Men jag skriver mer senare idag. Så vi höres :)

Godnatt

Ne nu tar jag och lägger mig. För imorgon måste man städa lite och sen på kvällen blir det att kolla vidare på harry potter med en kompis. Ser fram emot det. För har inte träffat han på tre veckor nu, så de ska bli kul. Men ni får ta och sova så gott så hörs vi imorgon :)

Tillbaka

Nu är jag tillbaka här på bloggen. Men jag mår fortfarande som en berg och dalbana. Men nu har jag funnit en vän jag kan komma och prata med när det känns. Men sånt ska man inte utnyttja men ni kan inte förstå hur mycket han betyder för mig. Han kom in under min period då jag mådde väldigt dåligt och han stannade och de e jag glad att han gjorde. Så fall du läser detta ska du veta hur mycket du betyder för mig. Du och jag stötar varandra genom livets svåra stunder men också genom livets goda stunder. Vill inte förlora dej för något. Du drar upp mig lite varje gång vi ses. Du hjälper mig att bearbeta det svåra på det egna speciella sätt. Så du är guldvärd i mina ögon <3
 
Men de var ju inte det jag ville skriva. Men nu under tiden jag har vart borta så har jobbat för fullt. Och nu börjar man skolan på tisdag. Det ska bli både skönt och inte bra att börja skolan igen. För ju mer jag går i skolan ju närmare kommer jag studenten då jag måste stå med ett jobb annars är mitt liv kört. Men det ska jag inte tänka på just nu. Nu kollar man på tv och imorgon blir det att städa lägenheten även fall man e sjuk. Men ni får ha en bra kväll så hörs vi :)