Gott nytt år

Syns nästa år. För då ska jag bli bättre på att blogga, jag lovar. Så nu tar jag ledigt fram till dess.

Min födelsdag

Ska bli bättre på att blogga. Tycker om att blogga så jag vet inte riktigt varför jag inte bloggar. Idag är det en speciell dag. Det är nämligen min födelsdag :D Men den har inte firats så mycket precis. Blev bara lite tårta annars inget speciellt med denna dagen. Tar det lite lugnt just nu med lite musik. Men skriver mer imorgon

Grattis

Idag fyller min blogg 1år. Grattis til den :D På lördag fyller man själv år. Ser fram emot det. Får äntligen min telefon :) Imorgon ska man till Ikea och köpa grejer till lägenheten. Så imorgon blir det ingen lugn dag. Men jag har inte så mycket mer att skriva just nu.

God jul

Imorgon tänker jag ta julledigt härifrån. Men jag har sett att mina besökare har sjunkit. Undrar varför. Men kan nog bero på att jag inte skriver. Men jag ska verklige försöka bli bättre på det. Idag har man packat och åkt hem till pappa och gjort det sista av julbaket. Så nu sitter man här och kollar på julkonserten på tv3. Men ni får ha en god jul. Så skriber jag mer efter jul sen :)

Godm

Har inte orkat bloggat nu på några dagar. Men nu är jag tillbaka. Dagen idag består av att packa lite inför imorgon när man ska hem till pappa i några dagar. Och sen ska jag handla lite till pepparkaks bak imorgon. Så dagen är väl ganska lugn och lite tråkig dessutom. Men det ska väl funka. Men ni får ha en bra morgon och dag. Så skriver jag mer sen.

Tisdag

Imorgon är det onsdag. Och då ska jag sova i Tibro över natten. Eftersom jag ska kolla på avslutningen i bowlingen. Dagen idag har varit bra, gick upp tidigt. Fick skjuts både till och från jobbet. Det var bra, slapp man dem jobbiga bussturen. Men nu börjar det bli tråkigt för snart är det slut på praktiken :( Det känns som jobbigt. Dessutom väntar jag på mina provsvar och jag vill ha dem snart. 

Life

Det känns som livet blir bättre och bättre. Men jag vet att jag har en bra bit kvar tills allt är bra och livet leker. Det som jag har gjort hittills var ett stort steg för mig. Jag kan äntligen känna mig fri, jag är ingen fånge längre typ. Det känns så bra. Och det kunde jag inte göra utan den hjälpen jag fick och det stödet från min klass och den andra klassen. Det känns äntligen som någon kanske bryr sig om hur jag har det och hur jag känner mig och hur jag mår. 
 
Det här blev ett lite random inlägg, men behövde typ skriva av mig eller något.

Some true words

424929_228315587266769_446487181_n_large

Wish

Strong_large
I wish that I can be that girl. But i can't be that girl.
Bildkälla: Weheartit

Some true words

Tumblr_mf1ewmoygo1rz1wrvo1_500_large
Bildkälla: Weheartit
 

Wish you were here

Julbaket idag gick bara bra. Men jag glömde kameran hemma så har inte kunnat ta några bilder :/ Är lite förbannad på mig själv för det. Men så är livet ibland. Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Har det lite smått tråkigt. Kom med förslag kanske :)
 
Igår var sista gången jag jobbade med en rolig person. Du var så trevlig och rolig att jobba med. Men jag kommer ju säkert fika där någon gång. Hoppas mans stöter å dej dåe. Så du får väl ha ett bra liv eller något, för chansen är väldigt liten att vi kommer träffas någon gång. 

Godmorgon

Dagen idag består av ännu mer julbak. Denna gången blir det en hel del olika julgodis sorter. Jag lovar att lägga upp bilder på allt ikväll sen :) Fall ni vill ha recepten får ni kommentera så lägger jag upp dem :) Sitter just nu och kollar på "kim novak badade aldrig i Genesarets sjö". Har sett den två gånger hittils och den är bra faktiskt. Det går just nu på tv4 film, fall ni vill se den :) 
 
Dagen igår bestod av att packa och jobba. Jobbet gick bra, jobbade med en trevlig och rolig arbetskamrat. Det var sista gången jag kunde jobba med han. Och stängningen gick bara bra :) Han skulle jag kunna tänka mig att jobba med fler gånger, men det kommer inte ske. Det känns lite tråkigt att det bara är fyra dagar kvar, tiden har bara flugit förbi. Jag skulle kunna börja jobba där direkt asså :)
Saknar mitt bruna hår :(

trött

skriver mer imorgon

Some truth words


Lucia

Idag är det lucia. Jag tycker det är en mysig dag, med det här luciatåget. Det ger en mysig känsla när man ser lucian med sina tärnor och stjärngossar kommer in i till exempel en matsal. Men tyvärr har vi inte det på våran skola :/ Men de är lugnt. Dagen idag har varit kall men bara bra. Jag kan inte fatta att jag bara har en vecka kvar på den underbara praktikplatsen jag har fått. Jag skulle bara kunna hoppa av skolan och börja där. Jag log för första gången idag också, jag vet inte varför men jag bara gjorde. Det känndes så bra. 

Teen mom

Jag har varit så trött dem senaste dagarna så har inte riktigt orkat sätta mig vid datorn. Och det resulterar i att jag inte uppdaterar. Men sen när jag får min nya telefon, kanske jag kan uppdatera lite oftare de beror på fall den appen finns till den mobilen :P Idag har det varit en underbar och stressig dag på praktiken och sen blev det ett besök på sjukhuset. Nu ska man bara vänta på svaren av röntgen. Hoppas dem kommer snart, för nu börjar jag bli trött på att vara skadad :( Men just nu sitter jag och kollar på teen mom och ska snart göra lite kvällsmat åt mig. 

Beck

Sitter nu och kollar på beck. Dagens film har jag inte sett :) Men jag kan inte se hela, för måste lägga mig vid tio. För ska upp rätt så tidigt, men den smällen kan jag ta. Hellre en egen lägenhet. Det är skönt med lite frihet i livet. Annars har det varit en ganska chill dag :)

Godmorgon

Vaknade för några timmar sen. Men jag har haft lite att göra nu på morgonen. Jag håller på att julpynta hemma hos pappa. Det brukar jag alltid få göra, för han gillar mitt tomteland jag gör ute i hallen :) Och det är snart klart, har bara lite kvar som ska upp. Imorgon börjar ännu en vecka på praktiken. Och då ska jag få lära mig kassan fall jag vill, är lite nervös för det. Annars idag ska jag åka hem och bara ta det lite lugnt :) 

Lussekatter

Idag har man bakat lussekatter. Dem blev bra och dem e super goda :D Är nöjd med dem även fall jag har skadat ena handen. Men just nu gör handen väldigt ont efteråt. Var egentligen inte så smart ide att baka med den skadade handen. Men aja ska till läkarn och kanske få några svar :) Hoppas att dem hittar något fel, men jag vill inte att dem hittar det. Här är en låt jag har fastnat för den senaste tiden. 
One Direction – Little Things
Och här kommer bilder från dagens bak.

Godmorgon

Vakna för några timmar sen. Dagen idag ska jag baka lussekatter. Det ska bli gott med lite nybakade lussekatter :) Men just nu sitter jag och kollar på x-factor. Ska kanske också gå ut och ta några fina vinterbilder. Men nu ska jag kolla vidare på x-factor.

I'm wide awake

Började min praktik lite senare idag. Men jag skulle egentligen fått skjuts, så det trodde jag var sjuk :P Men det var jag inte. Så idag jobbade jag stängningen, det gick bra. Fick även pröva att slå in i kassan. Och det gick bra. Men ska få lära mig lite mer nästa vecka. Ska bli både kul och nervöst. Men det ska nog gå bra, för det gjorde det idag :P Lyssnar på lite musik från X-factor, malcolm är bäst asså :D

Jag tror på oss

Dagarna bara flyger iväg. Och praktiken tar min kraft så jag orkar inte ens sätta igång datorn när jag kommer hem. Så det är därför att jag uppdaterar så ojämnt. Men jag ska försöka bli bättre. Imorgon ska man börja lite senare än vanligt. Och det ska bli skönt med lite sovmorgon på morgonen :) Hoppas bara mitt tåg går imorgon så det inte är inställt eller försenat. Ska snart ta tag i disken, men fall jag inte gör det ska jag göra det imorgon innan jag åker till pappa och stannar där till söndag :) För i helgen blir det lussebak. Ska bli gott och sen tar jag med mig några stycken till mitt hem. Men ska ta och hoppa in i duschen nu.

TIsdag

Igår var jag så trött så jag somnade i soffan. Så jag orkade inte göra så mycket. Sitter just nu och kollar på film, "ingen kan älska som vi" heter den. Ni borde se den för den är grymt bra :) Iallafall jag tycker det. Men jag borde egentligen ta tag i disken som har blivit. Aja får ta den efter filmen sen :) Praktiken flyter på. Nästa vecka får jag lära mig kassan fall jag vill, men jag är osäker på att jag vill det :P

Beck

Kollar på beck och ska snart ta och lägga mig. Första natten i lägenheten är lite pirrigt men det ska gå bra. Ska bara försöka komma upp imorgon också. Annars är allt klart här i lägenhet allt är på plats och det. Så nu känns det verkligen som hemma här alltså. Men ha en bra kväll nu :)

1:a advent

Snart ska vi packa bilen med det sista flyttlasset. Och sen bosätter jag mig i min lägenhet. Äntligen :D Nu ska vi bara sätta upp lite på väggarna, sen är allt klart. Imorgon så har man ännu en vecka på brödboden. Och det ska gå bra, jag börjar kunna vart allt ska vara och så. Nästa vecka ska jag få börja lära mig kassan förhoppningsvis. Det är lite nervöst, helst av allt vill jag inte göra det :/ Men ni får ha en bra kväll :)

Catch me wherever I fall

Imorgon bär det av mot min lägenhet. För då tar vi sista flyttlasset och sen har jag flyttat in helt. Och ska bo där nu. Jag längtar så. Så nu håller man på att packa ner det sista inför imorgon :) Lyssnar också på lite musik. Men det ska gå bra att bo själv i en lägenhet. Annars idag har vi också kört flyttlass, så det har vart fram och tillbaka från lägenheten :P Men tänkte sätta på en film nu och bara ta det lugnt ett tag. 

1 december

Idag på morgonen kollade jag på julkalendern och den verkade bra. Men får se senare när man har sett fler fall man tycker den e bra:) Idag ska vi köra lite flyttlass till lägenheten. Och jag längtar tills jag flyttar in på riktigt imorgon kväll :D