Fredag.

Ja nu har jag vart borta ett par dar. Jag har haft lite å göra och sen har jag blivit sjuk också. Så man mår precis inte så bra. Men jag kämpar på. Jag ska bli frisk. Man vill inte smitta någon även om man inte gör det.

I helgen kommer jag inte kunna skriva något eftersom jag är bortrest. Men nu ska jag gå upp och ta på mig och åka till socialen.

Bakat.

Ja sedan elva imorse har jag bakat och hållt igång. De var så länge sen jag bakade. Så det var otroligt roligt att få baka igen. För nu har jag ju fått tillbaka känslan för bakningen igen. Så idag bakade jag bullar och tog ett nytt recept från min nya bakbok. Så om ni vill ha receptet på den kakan så kan ni bara slänga in en kommentar så gör jag det. Men jag ska nog dela med mig av det ändå. Ska smaka på det efter maten idag. Dem ser så goda ut. Ikväll kommer "M" en stund han ville smaka på det jag bakat. Här kommer några bilder.
 
Cookies med oreo bitar i och utanpå.
 
 

....

Vet inte hur jag ska börja.
Men även om allt har vart underbart dem senaste dagarna. Så märker jag själv att jag har gått tillbaka till mina gamla vanor. Jag känner mig inte trygg, jag försöker att vara glad och positivt. Men allt är så svårt. Jag vill bara få må bra i mitt liv. Jag är lycklig med en kille men även så mår jag dåligt. Ska träffa min gamla handläggare på måndag. Det är min näst sista gång. Sista gången ska jag ha bestämt om fall jag vill att han ska hjälpa mig få hjälp. För helt ärligt känner jag att jag behöver de.
 
Och om du läser detta(du vet vem du är då) så förlåt menade aldrig att ställa till problem för dej. Du är det bästa som hänt mig detta år. För året började skit med ett krossat hjärta och att jag mådde värre än sämst då. Året gick utför. Men när jag träffade dej trodde jag att de skulle gå upp men det fortsatte sakta neråt. 
 
Men detta inlägget fick mig att inse att jag måste ta all hjälp jag kan få. För att jag någon dag ska vara fri och leva mitt liv som jag vill och med den jag älskar. Det är allt jag vill faktiskt.
 

Pretty little liars.

Ja morgon har vart bra. Gick på mötet och det verkade gå väldigt bra och sen skrev jag på ett papper på vårdcentralen. Så nu är jag listad här i tibro. Så i veckan ska jag försöka ringa igen och be om hjälp igen. Men den chansen är väl lika stor som att resa till rymden.
 
Bion igår var bra och rolig. Har nog aldrig skrattat så mycket åt en action film. Och jag har bestämt mig att köpa den när den kommer ut på dvd. För den var verkligen så bra. Men hela kvällen igår var helt underbar. Men de slutade med att jag somnade framför datan.Men ska kolla vidare på min serie nu.

Snart bio.

Snart ska våra kompisar dyka upp. Eller kompisar kanske inte är rätt ord men. De ska bli kul iallafall, har velat se den här filmen ett tag. Så nu längtar jag till filmen ikväll. Men nu ska jag stänga av datan.

Söndag.

Har precis duschat och nu lyssnar jag på musik och chillar med lite korsord. Om några timmar kommer våra kompisar. För vi ska gå på bio ikväll. Ska bli så kul. Så får nog göra mig iordning snart.



Godmorgon.

Ja jag har vart vaken sen nio. Sen dess har jag hunnit göra en hel del. Jag har handlat, tagit hand om tvätten till hälften iallafall. Nu lyssnar jag på musik och ska göra ordning ansökan tills imorgon. Pappa hittade mitt papper med sökta jobb och det sparar mig sjukt mycket tid faktiskt. För nu har jag bara några jobb kvar jag ska skriva ner. Och det är inte så svårt.
 
Annars idag ska jag väl duscha och ta det lugnt fram tills ikväll då jag ska gå på bio med "M" och min syster och hennes kille. Vi ska se the guardians of the galaxy. Ska bli kul. Har velat se den filmen länge nu. Och nu ska jag få se den.
 

Jag är så lycklig.

Alltså kan man bli lyckligare än jag. För en gångs skull i mitt liv känner jag att jag har hamnat rätt i livet till en viss grad. Har träffat en helt underbar kille som jag tycker väldigt väldigt mycket om. För mig är de sinnesjukt. För första väljer någon att behandla mig bra istället för skit. Och det känns underbart. Varje minut varje sekund varje dag varje sms med han är så underbart. Han är någon som är värd att hålla fast vid. Han får mig att hålla mig fast i livet.
 
Jag vet inte hur jag kan sammanfatta detta på ett bra sätt. Man kan sammanfatta som att jag är kär. Han är inte som alla andra jag träffat. Han är bara helt underbar. Så om du läser detta så ska du vet att jag är otroligt glad att du har kommit in i mitt liv.
 
Men på tal om något annat. Så har jag några planer inför nästa år om det finns möjlighet till de. Men om de blir av skriver jag då mer om nästa år. Men jag har redan en grej på gång som ska hända innan året tar slut iallafall och det är en sak jag velat göra ett tag nu. 
Här är lite musik jag har börjat älska dem senaste dagarna så ni borde ta och lyssna på dem.

Godmorgon.

Vaknade för någon timme sen. Och sen dess har jag hunnit bestämma lite vad jag ska baka på tisdag och planerar inför imorgon. Då jag ska gå på bio med en speciel kille och min syster och hennes kille. Så det ska bli en bra kväll. Men ska träffa han idag med. Så det ska bli kul. Men först ska jag laga mat och äta. För han hämtar mig vid kvart över två. Jag måste dessutom sätta mig ner och komma på jobben jag har sökt. För ska på möte på måndag på socialen. Men nu ska jag kolla klart på filmen.

Nu ska vi se hur användbart den är

Ja nu på eftermiddagen har jag vart ute och gått en kort runda i regnet. Just nu lyssnar jag på frozen låtarna. Men lyssnar på dem svenska låtarna. Nu ska vi kolla på campa i klaveret. Så jag tänkte bara slänga in ett snabbt lite inlägget så hörs vi efter filmen.

Boom clap.

Dem senaste dagarna har vart lite upp och ner. Min syster har börjat gymnasiumet så jag har hjälpt henne med lite busstider. Jag har försökt få läkarvård här i tibro men icke så nicke. Bad dem i töreboda att skicka min journal i måndags men den har inte kommit. Och sen måste jag ner till vårdcentralen här för att skriva på ett papper och bli listad. Trodde flytte var klar för en månad sen men det var den inte.
 
Nu lyssnar jag på musik. Idag eller ikväll rättare sagt ska jag laga mat till familjen och tvätta. Tvätta var behövligt kan jag säga. Så skönt att få det klart. Imorgon ska man träffa en speciel och underbar person men ska gå på bio med han på söndag, men då ska min syrra och hennes kille med också. Men nu ska jag laga mat. Så vi får höras sen.

Boom clap.

Dem senaste dagarna har vart lite upp och ner. Min syster har börjat gymnasiumet så jag har hjälpt henne med lite busstider. Jag har försökt få läkarvård här i tibro men icke så nicke. Bad dem i töreboda att skicka min journal i måndags men den har inte kommit. Och sen måste jag ner till vårdcentralen här för att skriva på ett papper och bli listad. Trodde flytte var klar för en månad sen men det var den inte.
 
Nu lyssnar jag på musik. Idag eller ikväll rättare sagt ska jag laga mat till familjen och tvätta. Tvätta var behövligt kan jag säga. Så skönt att få det klart. Imorgon ska man träffa en speciel och underbar person men ska gå på bio med han på söndag, men då ska min syrra och hennes kille med också. Men nu ska jag laga mat. Så vi får höras sen.

Bowling snart.

Snart ska jag iväg till säsongens första träning av bowlingen. Men denna säsong ska jag tävla med damlaget. Så det ska bli spännade och lite nytt. Har precis ätit lite mat och bytt hem. Ligger i sängen och lyssnar på musik och bara slappar. Idag har man vart hos frisören och klippt sig. Det blev väldigt kort kan jag säga, men luggen är jag helt nöjd med. Finns bild på min istagram faktiskt. Men här kommer en bild
 

Godmorgon.

Idag tog jag en lång sovmorgon. För jag glömde sätta alarmet idag. För jag behövde ta mina sömntabletter igår kände jag. Och då sov jag fram till halv tolv. Men nu har vi hunnit handla också. Nu ska vi åka hemåt. Ska kamma ut håret när jag kommer hem. Idag ska jag till frisören också. Ska bli så skönt att klippa bort de slitna håret och kanske klippa lugg. Men jag har inte riktigt bestämt mig om jag vågar klippa lugg. De var ett tag sen jag hade de faktiskt. Men bild kommer komma ikväll.

Godmorgon.

Igår var de full rulle hela dagen. För jag fick alltid mer att göra. Så jag hann inte skriva förrän sent på kvällen. Men då tänkte jag sova istället. Nu kollar jag på victorious. Annars idag blir de en chill dag till. Men skriver senare igen.

Godmorgon.

Ja jag upptäckte nu att jag kollat fel på busstider. Men de gör jag alltid så de är ingen nyhet. Så nu åker jag lite senare idag. Men de ska väl bli bra. Men nu ska jag gå upp och äta frukost och bara ta de lugnt. Ska snart också ett eller två samtal och sen ska jag följa med pappa och lämna av min syster i skövde. För hon börjar gymnasiet idag.

Godmorgon.

Vädret idag är väl inte de bästa. Så jag stannar inne och ser på film istället. Så just nu ligger jag i sängen med tankar och ser på lol. Finns nog ingen bättre tjejfilm än den faktiskt. Så den rekommenderade jag starkt att ni ska se.

Imorgon ska jag till töreboda. För ett sista möte med Johan. Men sen ska jag in till skövde också. För såg en sak jag ville köpa på gina. Så jag hoppas att den finns. Men ska jag ringa lite samtal också.



Lördag.

Ja jag bloggade inte imorse för jag startade inte datorn imorse. Och runt lunch åskade det. Så ja det var lite svårt att uppdatera. Just nu kollar jag runt på youtube och bara chillar. Om någon timme ska jag träffa en och pappa ska väl antagligen snart åka till bilbingon tror jag. Så jag kommer nog vara själv hemma ikväll. Hoppas de inte åskar då igen. 
 
Imorn ska jag träna på mitt skytte och fixa lite med mitt cv och personliga brev. För ska lämna in det på måndag. För jag ska få klart allt jag har tänkt göra. För de är jobbigt att ha det hängade efter sig. Men när pappa kommer hem ikväll ska vi se på andra harry potter filmen. För har fått pappa att kolla på dem nu faktiskt. Men skriver lite senare ikväll igen.

Monopol.

Nu ska jag spela monopol med familjen. Hoppas jag vinner. Men spelar för att de är kul faktiskt. Men nu ska jag spela och ha kul. Imorn ska jag träffa en helt underbar person.



Godmorgon.

Ska just nu äta frukost och kolla lite på youtube. Idag ska fortsätta träna på mitt skytte men också ta hand om tvätten som man tvättade inatt. Jag kom i säng vid halv tre inatt faktiskt. Så man är faktiskt lite trött idag. Annars idag har jag inte så mycket planerat. För grejerna jag hade planerat idag flyttar jag till måndag istället. För jag måste ändå gå upp tidigt på måndag. Men vi höres senare

Godmorgon.

Sitrer just nu utanför sjukhuset och bara chillar med lite goo musik i lurarna. Helgen ser ut att bli bra. Jag sov som en prinsessa inatt. Tack vare sömntablett och att de var lugnt hemma. Men jag måste försöka få nya tabletter. Känner att jag behöver dem för att sova.

Men idag ska jag bara ta de lugnt och chilla. För de har vart ett par jobbiga dagar nu i rad faktiskt. Men ska ta å läsa lite nu i väntan.


Du betyder allt för mig pappa <3

Godmorgon.

Ligger just nu i sängen och kollar på pretty little liars och försöker hitta telefontiden till socialen här i Tibro. Är de någon som vet de? Kommentera i sånna fall. Annars idag ska jag ta de lugnt, lämna in cv och personligt brev och sen måste jag förbi apoteket också. Så de blir nog en bra dag men ändå inte.

Freak.

Jag har lyssnat på denna låt ett tag nu och jag bara älskar den. Så när jag såg att det fanns en video till musiken så blev jag så taggad på att se den. Jag hade höga förväntningar på den. Och dem rasade inte utan dem höjdes istället. Jag älskar videon. Och Molly är en stark person som inte är rädd för att vara den hon är. Hon är en stor förebild för mig iallfall. Videon är regisserad och producerad av  Rafael Edholm.
 
Så nu tycker jag ni ska se videon.

Godmorgon.

Ligger just nu i sängen och skriver med en och sen kollar jag lite på youtubeklipp. Idag ska jag försöka tvätta klart för jag vill verkligen få klart de. Sen ska jag ner till ett cafe i stan för att lämna mitt vv. Vi får hoppas att jag får jobbet. Jag behöver ett jobb. Men jag måste ändå ringa imorgon och ansöka om försöjningsstöd. Men ni får ha en bra dag så länge.

Hemma igen.

Kom hem igår kväll. Var så trött att jag sov väldigt länge idag. Idag hade jag tänkt göra en hel del grejer men en del grejer kan jag inte göra längre. För kan knappt vara i huset längre. Men jobb ska jag hinna söka igen innan jag går ut. Jag behöver ett jobb för jag håller på att bli galen att vara här hemma när de är ett helvete.
 
Men på tal om något annat. Så kom vi på andra plats i våran division och de är både bra och dåligt. De bra är att vi slipper tävla en tredje gång och de dåliga är att jag ville egentligen gå upp faktiskt, Men ibland blir det inte som man vill. Denna vecka blir också väldigt lugn har ingen inplanerat alls faktiskt. De är både skönt och jobbigt. Men ska sätta på en film nu. Så vi höres senare.
 

Godmorgon.

Vi har nu ätit frukost och ska snart bege oss mot boulebanan. Ser fram emot en dag med boule i det underbara vädret. Dessutom är mitt getingstick ett minne blott. Har bara ett rött märke kvar de är de enda som är kvar. Och de känns skönt faktiskt. Men ni får ha en bra dag.

Boule.

Ja i helgen är jag i Borås och spelar boule. Det är kul. Men började dagen med ett getingstick. Men de var i rätt hand som tur va. Men fingret gör ont och är svullet. Men de går över.

Vi förlorade första mötet. Men vi får komma igen till nästa möte. Sen senast jag skrev så har jag varit på läger. De var kul och avslappnande.



Dåligt.

Jag vet att jag har vart sjukt dåligt på att blogga. Men det ska bli en bättring. För nu när det ser ut att jag har väldigt mycket tid i höst till de. Dem senaste dagarna har jag mått dåligt pga olika anledningar. Men dem senaste dagarna har det ju hänt underbara saker också. Men det vägde inte upp de dåliga tyvärr.
 
Så nu bestämde jag lite försent i fredags att jag skulle åka på lägret imorn med kyrkan. Men som synd var att jag kunde bara vara med till onsdag när lägret egentligen slutar på torsdag. Men jag har ytterligare ett seminarium på torsdag. De sista jag vet hittils dags iallfall.
 
Nu lyssnar jag på musik och löser lite korsord. Jag ska också packa idag men det tar väl bara 5minuter det är en natt jag ska vara borta. Men annars idag har det inte hänt mycket alls. Men ska fortsätta lösa korsord nu. 
 

Godmorgon.

Nu på morgon har jag hunnit ta en promenad och bara njutit av det underbara vädret men det kunde vart svalare faktiskt. Annars idag vet jag inte vad jag ska göra. Och jag har ingen anning om vad jag ska skriva om riktigt faktiskt. Men kommer jag på något skriver jag om det. 
 

Tacos.

Har nyss ätit mat och idag bjöds det på tacos. Åt de senaste i lördags men det är ju så gott. Just nu lyssnar jag på musik och ska lösa lite korsord. Men funderar också på att måla om mina naglar och lite bättre faktiskt. Så jag ska nog göra det först.
 
Dagen har vart väldigt bra. Har hunnit med ganska mycket faktiskt på några timmar. Har städat bordet och plockat upp en del av mina böcker och sen har packat upp min ullaredskasse. Så nu är jag lite mer bosatt här faktiskt. De är väl bra men jag gillar inte det riktigt. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, blir väl tv och kanske spela lite boule med pappa innan.

Godmorgon.

Har precis vaknat och gjort lite frukost. Idag ser de inte ut att blir bra väder. Men pappa och jag ska nog antagligen spela lite boule idag. De ska bli kul. Annars idag får man se vad som händer. Men vi hörs senare.