Lördag.

Ja just nu är jag hos en och vi gör väl inte så mycket precis. Kändes så skönt att komma hit. För nu kan jag få mer och ny energi. Jag längtar också till fredag då en saknad vän kommer till mig och hälsar på. Har inte sett henne sen vi var och såg drängarna på olstorp. Och det har hänt en hel del sen dess kan man säga.

Imorgon börjar de att julbakas för min del. Men jag hinner inte baka klart allt imorn. Så jag får stanna till tisdag och baka klart resten på måndag. Men nu ska vi väl göra något antar jag. Så ni får ha en bra lördagskväll.

Nytt.

Idag behöver jag ladda om batterierna för hände en del grejer igår så vi får höras mer imorgon istället. Så ni behöver inte försvinna för jag kommer komma tillbaka med mer energi.

Outfit of the day.


Godmorgon.

Ja idag sov jag länge. För jag hade svårt att sova inatt och sen så log jag och pratade men en kompis en stund inatt också. De kan komma att bli en ny vän tror jag. Jag vet inte vad som händer men jag ser de inte negativt.

Idag ska jag packa inför helgen och ikväll ska jag på styrelsemötet. Imorgon ska man nog träffa en eller så blir det på söndag kanske. Men ni får ha en bra dag så länge. 

Underbar överraskning.

Ja jag fick en underbar överraskning när jag kom hem idag. Cicci och pappa hade tagit hand om disken. Även fall jag sa själv till dem att jag skulle göra det när jag kom hem. Så det blev att laga mat och bara koppla av när jag kom hem. Jag hade ju också kunnat packa men jag tänkte att jag kunde göra de imorgon innan jag åker istället.
 
Vad som händer resten av kvällen vet jag inte. Jag är väldigt uttråkad kan man säga och folk är inte speciellt sociala idag. Så jag ska väl ta och teckna lite kanske. Ja men har ni haft en bra dag?
 

Hemresa.

Ja snart sitter jag på tåget hem igen. Torsdagarna känns lite meningslöst att åka till lernia eftersom vi är där bara 2h. Men det är ju bra att ha något å göra om dagarna.

När jag kommer hem ska jag bara handla lite tror jag. Men sen när jag kommer hem måste jag ta hand om disken. Det är verkligen inte kul men de e en sån grej som måste göras.

Godmorgon.

Just nu äter jag frukost och kollar sociala medier medans jag lyssnar på musik. Sen ska jag diska och göra iordning mig inför lernia. Annars idag ska man nog inte göra så mycket. Så de blir en ganska chill dag. Så här ser jag ut dagen till ära.

Hej.

Mycket har hänt och håller på att hända så jag vet inte hur det blir med uppdatering men jag ska göra allt jag kan för att den ska vara bra. Men nu ska jag äta och kolla på lite tv. Så hoppas ni har en bra dag och haft bra dagar.
 

Godmorgon.

Ja idag går jag upp tidigt. För jag var tvungen att ringa till vårdcentralen igen och sen ska jag på möte på socialen vid tio. Men jag får väl ta de lugnt efteråt.

Just nu lyssnar jag på vakna med nrj och funderar på att gå upp. Eller jag måste gå upp rättare sagt. Men ni får ha en bra dag.

Lördag.

Ja nu har jag duschat och tvättat mina sminkborstar. Och jag kan säga att de behövdes för dem var väldigt skitiga faktiskt. Vad jag annars har gjort. Jo jag tog en frisk och rask promenad vid lunch och sen åt jag lite brunsch med en härlig smoothie.

Jag har glömt hur underbart jag hade de förr. De är skönt att få uppleva de igen. Nu ska jag nog laga mat och sätta på en film tror jag eller kolla på sats på datan.

Vad som händer ikväll får vi se. Men hur har eran dag varit då? Kommentera och berätta vet jag.

Godmorgon.

Just nu ligger jag fortfarande i sängen och lyssnar på musik. Denna natt har vart otrolig konstig men man får väl vänja sig vid det här igen antar jag.

Funderat på att ta en promenad och sen äta lite frukost. Nu när jag kan göra de jag brukar göra så ska jag ta vara på den här chansen faktiskt. Men hoppas ni hade en bra fredag och får en bra lördag


Atm.


Konstig helg.

Ja detta är en helg som är konstig och lite jobbiga. För det är första helgen jag är hemma och helt själv. Så jag vet inte hur helgen kommer bli. Men nu kan jag ju göra det jag brukade göra på helgerna och det är ju lite skönt iallfall. Så på söndag blir det en tvätt och städdag faktiskt. Ska bli skönt för det är lite stökigt och det är en hel del smutstvätt som måste tvättas. Men jag tänkte dela med mig av en låt som är med i mockinjay lyssna och njut. 

Godmorgon.

Ja jag har vart vaken några timmar. På dem timmarn har jag hunnit äta frukost och kollat på ett ph avsnitt. Nu ska jag gå och duscha och sen får man se vad man ska göra. Måste diska men det blir väl antagligen att koppla av bara. Men hoppas ni har en bra dag.

Humörsvängningar.

Mitt humör pendlar upp och ner. Jag finner ingen balans längre. Nu känns det som det går ner och jag vet inte riktigt hur jag ska få det att gå upp. Så jag antar att jag får ta tag i detta och skaffa en psykolog så jag kan få prata ut om det jag har vart med om i mitt liv. I mitt snart 19åriga liv.De e inte många som har gått igenom lika mycket och går igenom lika mycket som mig.
 
Men jag har tur jag har en underbar pojkvän. Som jag känner mig otrolig trygg och älskad hos. Han får mig att må bra och le även i dem tuffaste tiderna. Det finns inte ord för hur mycket jag älskar han och vad han betyder för mig. Jag vet inte om han läser detta men om han gör det. Hoppas jag han förstår hur otroligt mycket jag älskar honom.

Tacos.

Ja jag har nu nyss ätit tacos. Och jag kan bara säga att de var så gott. De var så länge jag åt det så de var på tiden. Nu senare idag ska jag väl bara hem och ta de lugnt och bara duscha.

Imorgon ska man inte göra så mycket. Blir att gå på bio på kvällen. Hoppas ni har haft en bra dag och får en bra kväll.

Godmorgon.

Just nu sitter jag och äter frukost och kollar på nyhetsmorgon. Idag ska jag till lernia och i eftermiddag ska jag kanske träffa älsklingen. För jag ska ändå till tibro och äta. Eftersom idag bjuds de på tacos hos mina föräldrar.

Det är dessutom min och älskling 1 månads dag. Tiden har gått fort faktiskt.

Godmorgon.

Ja jag har inte vart uppe så länge. Men jag är redan klar för att gå till tåget och åka till skövde och möta syrran. Ja mitt humör är väl inte på topp men de blir bättre faktiskt. Idag ska jag väl åka till bowlinghallen och se på när mitt lag spelar sen blir de att åka till kyrkan direkt. Så detta blir en bra dag.

De känns underbart att jag äntligen lyckas komma till kyrkan. Eftersom de är något jag älskar att göra faktiskt. Man känner en närhet. 


Godmorgon.

Just nu kollar vi på hälsoresan och ligger i sängen bara. Gårdagen var bra och rolig. Idag blir det att ta de lugnt och sen ikväll ska älskling köra sina föräldrar till en fest som Volvo anordnar tror jag.

Men hoppas ni hade en bra dag igår och hoppas ni får en bra dag idag också. Och pappa du kan väl hitta ett annat lag att heja på.

Hallo.

Ja just nu är jag ute i värsås igen. Bussen till skövde var proppfull eftersom tåget var inställt så dem fick ta bussen istället. Men jag fick en sittplats som tur va. 

Jag hann och hämta ut biljetterna också. Så nu slipper jag tänka på det också. Jag har hunnit med mycket idag faktiskt. Men nu ska vi väl hitta på något att göra så vi får höras lite senare.

Godmorgon.

Det är snarare eftermiddag men aja. Jag har haft lite och göra på morgonen. Var tvungen att ringa ett samtal och sen var jag tvungen att ta hand om disken eftersom jag är inte hemma i helgen.

Helgen ska spenderas hos min älskling. Så jag ska snart gå till bussen faktiskt och åka till skövde för att träffa min älskling.
Dagens outfit.

God förmiddag.

Just nu sitter jag vid tågstationen och väntar på tåget till skövde. För man ska till lernia idag igen även fast jag bara känner för att ligga hemma i min säng istället. Men de e ju bra att man har något att göra om dagarna även om de numera är tisdagar och torsdagar året ut typ.

Vad ska man annars göra idag då. Ja man ska väl laga mat, handla och diska. De vanliga som man får göra när man bor själv. Vad ska ni göra då?

Rese.

Ja just nu sitter jag på rese och väntar på bussen till värsås. Ska till min älskling. Saknar honom även fall jag sov hos han inatt. Men bussen går inte förrän om typ 1h och de är lite långtråkigt. Men roar mig med att lyssna på musik. Hoppas ni har haft en bra dag. Vad har ni gjort idag då ?

Godmorgon.

Ja jag har suttit på lernia en stund nu. Eftersom jag sov hos min älskling inatt ocv han börjar tidigare än mig. Men vi kom knte riktigt upp i tid imorse och det är mitt fel. För nu lyckades han inte väcka mig så han somnade om. Så vi fick lite bråttom imorse.

Idag ska jag bara få hjälp att sätta upp hyllor och tavlor i min lägenhet. För jag städade och packade upp de sista igår. Så nu ska jag bara spara ihop pengar så jag kan köpa möbler till mitt kök.

Dagen är här.

Idag ska jag flytta och jag är både glad och ledsen över de.

Min morgon.

Just nu sitter jag på vårdcentralen. Fortfarande. Har vart här sen tio över åtta och det tycks bli så att de kommer bli akuten sen också. Fasen vilken kul dag eller inte. Men de e väl bara och genomlida dagen. Men mer blod får dem inte av mig iallafall. Men ni får ha en bra dag iallafall.

Godmorgon.

Ja nu är vi vakna eller ja vi har vart vakna sen cicci ringde mig vid tio. Sen dess har vi ätit frukost och nu sitter vi i sängen med våra telefoner och kollar på film också.

Mina föräldrar ska på aktion idag och buda på lite möbler åt mig. Hoppas jag får dem. Men jag bara längtar tills nästa helg både med glädje och tråkighet. Men ni får ha en bra dag så länge.