Falling to pieces.

Idag har man tagit det lugnt. Har ett ganska långtråkigt lov, brukar annars inte ha det. Men nu har man det för typ första gången. Så imorgon får det bli att ta tag i läxorna som man ligger efter i. Sen blir det nog lite matte också efter det. Håll på att glömma, för idag på kvällen fick jag veta lite nyheter som jag inte kan berätta här de e lite privat. Dessutom har man vart på sån här handledarkurs med pappa. Det gick bra, men det var lite långtråkigt i längden för den håll på i 3timmar med fika. Så nu kan jag ge mig ut på vägarna med pappa :D Han är livrädd för att sitta bredvid mig när jag kör, men jag har sagt att det ska gå bra.

Without you.

Nu är man hemma från Tyskland. Eller man har vart det några dagar nu, kom hem i fredags mer exakt. Men det har uppstått lite problem så jag har inte haft någon data nu på några dagar. Så jag vet inte riktigt när jag kommer ha tiden att lägga upp några bilder här för er att kolla på. För jag kommer lägga upp några bilder från resan men inte alla, för det är lite över 200 bilder jag har tagit ;) Så det blir nog lite jobbigt för er att kolla på. Det var varmt i Tyskland vi hade runt 20 grader varje dag, det var mer dem sista dagarna det blev kallt. Dem finaste ställen vi har vart på var Rheinsberg och Bernkastel. Men jag har inga bilder från Rheinsberg, skulle tagit bilder på hotellet alltså. Men från Bernkastel har jag. Nu ska jag slö framför en film.

Jätte glad!!!

Har fått lite bra nyheter nu. Berättar mer om det sen fall det blir så som jag har tänkt. Just nu har man lång rst innan sista lektionen börjar. Sen ska man till läkarn och få lite antibiotika mot bihåleinflammation. För då kanske jag blir frisk för en gångs skull :) Men annars idag ska man väl försöka börja packa.

Måndag.

 Blev en kort dag idag. Fick åka hem för klarade inte gå i skolan med huvudvärk. Så imorn blir det läkarn igen. Hoppas jag kan gå hela dagen imorn. Har bara tagit det lugnt och vilat nu när jag kom hem för några timmar sen, ikväll blir det bara att de lugnt och friska på sig.

Söndag

Idag har det varit en vanlig slapp söndag. Vart och kollat på match och jobbat för sista gången. Men efter det tog jag det lugnt, så som det ska vara på en söndag. Imorn börjar ännu en vecka av skola. Men det är sista veckan för på torsdag drar man till tyskland och när man kommer hem har man lov. 

Tillbaka.

Nu ska man verkligen ta tag i bloggen. Känns fel att vara borta. Min data har dessutom hittat hem
så nu blir det lättare att ujppdatera. Under tiden som jag har varit borta, har det hänt en del i mitt
liv. Och kommer förmodligen blir mer förändringar i mitt liv. Men det är bara tankar jag får se lite
längre fram. Dessutom funderar jag på att göra en ny blogg, det blir som en omstart för mig.
Men fall det sker så kommer jag skriva det här. På torsdag drar jag dessutom till Tyskland på 
klassresa och kommer vara borta 9dagar. Så då kommer bloggen ligga nere tills jag kommer
hem för jag har ingen möjlighet att uppdatera då. Känns som det kommer bli ett långt inlägg
hoppas ni orkar läsa allt.
 
Just nu lyssnar på musik och ska strax hoppa in i duschen. Behöver ta och 
spola bort lite av min sjukdom. Kommer nog kännas mycket bättre efteråt.
För jag har åkt på bihålsinflammation igen. Men denna gång fick jag ingen
pencillin. Så jag kommer få äta ipren och ta nässpray varje dag. Och fall
inte det blir bättre så ska jag ringa till vårdcentralen igen på tisdag.

Snart..

Under veckan eller nästa vecka kommer jag tillbaka. För då har jag fått tillbaka min data och dessutom är min hand mycket bättre. Ni får ha det så bra så länge