Godmorgon.

Nu sitter man i bilen påväg till ullared. Man är lite trött, jag skulle vart tröttare om man inte hade druckit den där kaffen när man vaknade. Sen har jag med mig min burn också. Så man kommer vara väldigt speedad på ullared. Men de e lugnt.

Men sen har jag med mig resten av min choklad. Och jag har förälskat mig i en ny choklad från marabou. De e deras mintkrokant och gud så god den e. Det är inte så bra egentligen men jag har nog fått i mig tre stycken på en vecka ungefär. Men ni får ha en lika bra dag som mig.

Ishockey.

Kollar just nu på färjestads matchen och det går väl inte så bra precis. Men vi ska kämpa och kriga för vinsten. För än är det inte över. Imorgon väntas ullared också. Det ska bli kul men man måste bara gå upp tidigt men det är det värt. Så ikväll blir det nog hockey bara och kanske snackar med lite folk. Men jag tänkte bara kika in här nu i pausen. 
 

Fredag.

Ja nu är jag i stort sett klar. Jag har hunnit baka, städat hela lägenhet som jag kan säga verkligen behövdes och jag har skrivit klart mina inköpslistor. Så nu känner jag mig väldigt stolt över mig själv faktiskt. Jag har bara packningen kvar för helgen. Sen kommer pappi och hämtar mig om en stund också. Imorn drar jag till ullared för att främst kolla på inredning till min lägenhet. För som sagt ska jag fira de nästa helg. För jag i stort sett klar med den.
 
Jag skulle ha hunnit beställa lite bilder idag till en tavla men jag tänker ta det på måndag så jag hinner kolla igenom alla mina bilder för att bestämma vilka jag vill ta. För de ska vara bilder med underbara minnen och roliga som jag kan kolla på när jag kommer innanför min dörr.
 
Ikväll blir det en chillkväll med hockey och kanske snacka med lite folk. Vad ska ni göra ikväll då?
Resultatet av bakningen. Det blev lite goa tekakor
 

Godmorgon.

Idag har jag mycket och göra så de blir en stressig dag som kommer avslutas med lite hockey ikväll i tibro. Men nu sitter jag och äter frukosten i lugn takt. Här ska man inte slänga i sig frukosten man hinner. Men de blir stressigt får göra två grejer samtidigt men de funkar ju. 
 
De känns som mitt liv håller på att vända helt. Jag har antagligen löst de med att få behörighet till högskola. Och de känns underbart. Sen kanske man håller på att fixa andra saker i livet också. Så från att vara på botten för en månad sen till att vara påväg upp igen. De går inte beskriva hur bra de. Men nu måste jag äta så ni får ha en bra dag. Och vi syns sen pappa.
 

Mot skövde och lernia.

Ja nu måste jag då som sagt åka tillbaka till skövde i detta snöovädret. För att gå på ett studiebesök som inte kommer leda någon vart. För som jag minns kunde dem inte hjälpa mig med det. Men jag får väl åka dit iallfall för jag fick ju hem en kallelse utan tid. Så de e väl bara att dropa-in hoppas jag. Ska väl bli kul att komma tillbaka dit för någon timme.
 
Men jag måste baka ikväll då istället och antagligen städa klart imorgon. Denna dag blir inte som jag har planerat med de e väl lugnt. Jag känner mig som en studsboll som inte kan vara still.

Godmorgon.

Sitter just nu på bussen hem efter en natt i tibro. Det har två hektiska och väldigt kaosartade dagar. Så lusten till att skriva har vart nere ett tag. Men ska ta tag i de. Men dem här dagarna har varit bra också. Har hänt en bra sak. Men jag tänker hålla de inom mig ett tag till. Huvudsaken är att vi vet om de, de är de viktigaste.

Nu ska jag lyssna vidare på min musik och dricka upp de sista av mitt kaffe. Men ni får ha en bra dag så länge.

Godmorgon.

Sitter just nu på bussen hem efter en natt i tibro. Det har två hektiska och väldigt kaosartade dagar. Så lusten till att skriva har vart nere ett tag. Men ska ta tag i de. Men dem här dagarna har varit bra också. Har hänt en bra sak. Men jag tänker hålla de inom mig ett tag till. Huvudsaken är att vi vet om de, de är de viktigaste.

Nu ska jag lyssna vidare på min musik och dricka upp de sista av mitt kaffe. Men ni får ha en bra dag så länge.

Godmorgon.

Ja idag vaknade jag redan vid 6 och kunde inte somna om så jag log i sängen och kollade på youtube. Men jag har gått upp nu och gjort mig lite frukost. Blev varma mackor och oboy idag. Och magen säger mums. Sen måste jag också plocka fram mat för ikväll. Vet inte fall jag vill laga mat eller bara värma upp färdig mat så de får vi se då.
 
Vädret är inte heller så bra idag. Detta blir nog en slappardag i soffan framför film och sen tv ikväll. För den nya säsongen av hart of dixie börjar ikväll och jag är så pepp på de. Men ni får ha en bra dag.

Tårar och flaxande.

Ja idag har det vart en riktigt kaos dag. Jag har flängt hit och jag flängt dit. Som de ser ut just nu kanske jag inte behöver skrivas ut ur jobbgarantin för unga. Men som sagt jag vet inte eftersom jag är och förblir sjukskriven på heltid fortfarande. Och jag är så jäkla less på det för det blir bara problem för mig. Så nu hoppas jag att den där operationen blir snart så jag kan känna att jag är påväg upp för just nu är jag bara påväg ner.
 
Jag har dessutom tagit tag i det där med min klubb också. Jag har berättat hur läget är och frågat om jag får tillbaka pengarna. Och jag ska antagligen få tillbaka dem på onsdag så det känns skönt att jag inte slängt ut pengar i onödan men ändå så har jag det.
 
Imorn måste jag fixa lite med räkningar och städa. Herre gud vad jag måste städa alltså. Så det blir en sån där dag som blir produktiv. Nu ska jag stänga av tvn och stänga ner datorn och slänga mig i sängen och bara slöa framför mobilen tills jag däckar. Och som jag känner nu så däckar jag snart för jag är så jäkla trött. Jag vet inte varför men det har vart så nu några veckor. Men jag hoppas ni har haft en bra dag.
 

Mot lilla tibro igen dåe.

Ja just nu sitter jag på bussen. Mötet på arbetsförmedlingen gick förmodligen kommer jag inte bli utskriven ur programmet. Jag kanske kan fortsätta ändå med att plugga upp mina betyg. Och de känns ju skönt för jag skulle inte klara av att bara gå hemma hela dagarna. Jag har haft typ panik den senaste månaden pga det.

Jag håller också på att lokalisera var min beiga kofta är någonstans. De enda stället som den kan va nu är hos jocke men som de ser ut nu är den inte där heller. Jag förstår inte hur jag lyckades tappa bort en kofta som också var min favorit kofta också.

Godmorgon.

Sitter just nu i soffan och äter frukost och äter lite frukost. Man gick upp tidigt idag fast man inte behövde de. Men de gör inget.

Idag ska jag till arbetsförmedlingen och prata om en ny aktivitet och hur vi ställer oss till att jag ska opereras också. Ikväll blir de pulkaåkning med kyrkan. Hoppas jag inte skadar mig mer bara. Vad ska ni göra idag? Men ni får ha en bra dag.

Tråkig lördag.

Jag har en oerhört tråkig lördag vet inte riktigt vad jag ska göra eller hitta på. Men en sak jag vet är att jag ska snart ner och hämta upp tvätten som är klar. Annars ligger jag i sängen och lyssnar på musik bara. Roligare än så har jag det inte.

Vad ska ni göra ikväll dåe? 

Hej.

Nu sitter jag och äter lite mat. Har redan vart nere i tvättstugan och satt igång två maskiner. Idag var det mycket tvätt men det blir inte så många maskiner ändå. Vädret ute är snöigt och blåsigt. Sitter och lyssnar på radion också. Idag ska de bli en lugn dag och i eftermiddag eller kväll ska man se färjestads matchen. Nu hoppas jag dem vinner idag. Min förkylning verkar ha gått bort också och det är skönt.
 
Men ni får ha en bra dag. 

Youtube.

Just nu ligger jag i soffan och kollar på youtube. För jag vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. Och idag pratade man en stund med min saknade kompis erika. Vi har väl skrivit lite ibland men vi har aldrig riktigt pratat. Och nu är jag så sugen på att samla gänget igen och bara prata om livet och minnen. För som läget är just nu har jag all tid i världen faktiskt.
 
Min helg är väl inte spännade faktiskt. Imorn ska jag tvätta och på söndag har jag redan berättat vad jag ska göra. Så ni kan väl kommentera lite bra filmtips som jag kan se. Jag har lite filmtorka, för jag har sett så många filmer i höstas och sommras så jag har inga ideér på vad jag ska se precis. Så det vore snällt men ni kan ju också skriva vad ni ska göra i helgen.
 
Såna här dagar vill man ha vänner som man kan träffa. För nu har jag inga kompisar jag kan träffa. För fall jag ska träffa får de ju bli så att jag stannar några nätter där. Så ja mitt liv är så spännande alltså. Men fall ni vill följa de mer än här på bloggen kan ni lägga till mig på snapchat. Där heter jag landena95.
 

Push play.

Ska nu iväg och handla lite mat. Får bli mat ute eftersom jag min smartskalle glömde ta fram mat och nu är det lite sent för att göra det. Men jag får snart pengar igen och sen ska jag försöka få tillbaka mina pengar jag la till bowlingen också. Eftersom jag kommer inte kunna spela denna termin heller, vilket suger. Men jag ska kämpa för att spela igen.
 
Kvällen kommer bestå av filmmys i soffan med lite cola och chips. Ska bli en chill och avkopplande helg detta. På söndag åker jag till tibro för att kolla på när ugndomarna spelar match men samtidigt ska jag prata med en av mina lagkamrater och förklara läget. Men ni får ha en bra kväll och hoppas ni haft en bra dag.
 

Gomorron.

Just nu sitter jag i soffan och äter lite frukost. De va en jobbig morron glömde först stänga av alarmet så de väckte mig imorse. Och sen ringde två människor också så nu ska jag bara vänta på de tredje också. Men de va ju viktiga samtal också.

Idag ska jag bland annat duscha och diska. Annars vet jag inte riktigt vad man ska göra. Men jag blir nog inne för jag är fortfarande väldigt förkyld. Och jag vill vara frisk till nästa helg för då ska jag till ullared.

Operation inbokad.

Sitter nu i bilen påväg hem från kss. För idag var man hos ortopeden och skulle få svar på vad man skulle göra med min hand. Och de blir operation och de känns skönt. Men man är lite nervös inför den. Förklaringen jag fick skrämde upp mig lite.

När man kommer hem ska man handla och sen ska jag väl laga mat och bara ta de lugnt framför hockey. 

Fortfarande sjuk.

Godmorgon på er just nu sitter jag i köket och lyssnar på nrj. Idag står det mycket på schemat, jag ska till soc och sen ska jag till ortopeden. Hoppas ortopeden tror de dem flesta av alla läkare jag träffaf säger. För jag är själv säker på att jag har det så jag vet vad som krävs för att de ska bli bra. Men eftersom jag är så ung så talar allt emot mig.
 
Vad jag annars ska göra idag får vi se. Har inga direkta planer precis. Ska väl hålla mig inne för jag är ju som sagt sjuk fortfarande. Igår var det rent ut sagt en helvetes dag. Personen har inte sagt något än. Och ja de e ju väldigt dålig stil. But I don't care. Man kan inte komma å va svartsjuk och bestämma vilka jag ska och får inte träffa. Ingen har rätt till de, å svartsjuk får ingen va man har ingen rätt till de om man inte e tillsammans. Men nu säger jag inte att man ska va de, för svartsjuka är verkligen inget bra.
 

Godmorgon.

Ja just nu ligger jag i sängen och är sjuk igen. Var påväg att bli frisk men efter helgen blev man sjuk igen. Inget man tycker om precis så ni få stå ut med mobilinlägg idag. För har inte orken att skriva på datan. 

Jag kollar också på film nu, hemlighuset. Den e bra och rolig. Så ni kan ju kommentera tips på filmer eller serier.

Food.

Just nu lyssnar jag på lite go musik och lagar mat. Snart ska väl mina föräldrar komma antar jag. Får se om jag kan öppna själv annars får dem gå in själv för jag tror jag måste gå å handla faktiskt. Men jag ska väl ta en titt och sen avgöra. Vad jag har gjort sen frukosten är väl att legat i soffan och kollat på två filmer. De var svenska filmer och båda kan jag rekommendera starkt. Jag såg "små citroner gula" och "orion". Den andra filmen är väl mer än en tonårsfilm men den är bra för de ändå.
 
Ikväll händer det väl inte så mycket precis, det blir väl att kolla tv eller se film. Får se sen ikväll nu ska jag fortsätta laga mat och leta efter en bra film att kolla på till maten. 

Godmorgon.

Ja just nu ligger jag i sängen och kollar på film, "små citroner gula". Har sett ungefär halva en gång så jag tänkte att jag kunde ta och se hela nu. Idag kommer pappa och sätter upp min kökslampa. Det ska bli bra eftersom då kommer köket se mycket bättre ut tycker jag. Annars idag ska jag väl typ städa undan lite och bädda nytt i sängen. Men jag ska kolla vidare på filmen nu så ni får ha en bra dag sålänge.

Kyrkan.

Just nu är jag i östankyrke och bara chillar. Idag blir de bara en spelkväll. Det snöar också som sjutton därute. Inget man e glad för just nu eftersom man har vårskor på sig. Men som tur ska man åka hem ikväll. De ska bli skönt att komma hem igen. Men ni får ha en bra kväll också.

Godmorgon.

Det blev ju inte så mycket skrivet igår eftersom jag var väldigt trött. För natten innan kunde jag inte sova de var bara tankar som snurrade som höll mig vaken. De var nog den jobbigaste natten på länge sen den där hemska veckan man fick känslan att bli putad från en hög klippa. Det vill jag inte uppleva en gång till, det var läskigt och oerhört jobbigt.
 
Idag ska jag väl ta de lugnt och sen ikväll blir det kyrkan. Blev dessutom väckt imorse av min vaktmästare som skulle komma och kolla på min balkongdörr. Jag hoppas dem kan fixa de så värmen kan stanna inne istället för att släppa in kylan. Senare ikväll ska jag åka hem igen. Ska bli skönt att komma hem igen. Men ni får ha en bra dag så länge.

Godmorgon.

Ja nu säger jag godmorgon eftersom jag bara gick upp för en timme sen ungefär. Vad har jag gjort sen dess är väl kolla på mobilen och följt med pappa å handlat. Idag får jag se vad som händer. Man är fortfarande lite trött.

Igår blev de filmtittande, jag såg "gone in 60second" och "let's be cops". Dem var så sjukt bra och jag rekommenderar starkt dem. Vad ska ni göra idag dåe?

Filmdags.

Ja jag har kollat på hockey och färjestad vann idag också. Så nu ska man kolla på film och bara ta de lugnt. Härligt att Skellefteå vann så brynäs förlorade dåe också. De e så underbart.

Lördag.

Sitter just nu i min lägenhet och kollar på den nya disney filmen. Big hero 6. Och den är grymt bra ni borde faktiskt ta och se den. Jag kan rekommendera det starkt alltså, man kan den se på swefilmer. Mat idag blir snabbt och enkelt. Det är skönt ibland och sen slipper jag laga mat också. Vi har fått upp den andra hyllan nu också och snart har jag fått upp min kökslampa också. Och gud det kommer bli så snyggt med den. Men min pappa är inte så glad över den. Det har bara vart problem med den för han.
 
Ikväll får man se vad ska hitta på. Men jag vet iallfall att jag ska kolla på hockey. För nu ska färjestad vinna idag igen. Idag ska dem möta örebro. Så jag hoppas jag hinner hem till fyra. För då börjar matchen. Ska ni se någon hockeymatch idag?

Godmorgon.

Sitter just nu i bilen påväg hem till mig igen. För igår bestämde jag mig för att åka till pappi och överraska honom. Och han blev väldigt chockad. För han tyckte de var en konstig person som vinkade som en dåre mot han. Och när han kollade lite närmare så var de lilla jag som gjorde så.

Idag ska han sätta upp hyllan jag rev ner med min skadade hand. Men han ska också försöka få upp min kökslampa också. Och jag vill få upp den för då är mitt kök klart iallafall. Har lite kvar å göra i vardagsrummet. Som att köpa en klocka, tavla och en soffa. Men allt det där får man ta med tiden. Men en klocka och antagligen em tavla kommer finnas där innan februari slut. Vad ska ni göra idag dåe?
A picture with all lot of memories

Några ord från mig.

Tänkte jag kunde dela med mig av detta tips eftersom de hjälpte mig att klara vardagen men de hjälpte mig inte att komma över han. Men man får ju vara glad åt de lilla jue. Detta är då till er som nyss blivit dumpad eller går igenom de.

Jag åkte bort till min kompis som har flyttat. Och där hade jag inte vart med mitt ex så där kunde jag bara få koppla av och andas. De var nog de bästa beslutet jag har gjort på länge. Jag fick många underbara skratt därifrån och jag kommer helt klart åka dit igen. För de var en mysig stad/by.

När jag kom hem igen. Så var jag nästan mig själv igen som innan mitt ex. Men jag vet inte om jag kommer lyckas gå vidare, men om jag kommer lyckas så kommer de att ta tid.

Trötter.

Ja än så länge har det väl inte hänt något nytt precis. Jag ligger fortfarande i soffan har vilat en stund framför lite film. För man är ju som sagt väldigt trött å lite rädd. För de märks verkligen att jag gjorde sönder en spegel igår kan jag säga. Får nog sluta tänka på de så blir det bättre. Kollar just nu på sagan om ringen filmerna. Men tänkte jag sätta på serien sjukan en stund. Jag skriver väl lite mer senare tror jag. 

Godmorgon.

Sitter just nu och lyssnar på lite musik och lyssnar på regnet utanför fönstret. Idag hoppas jag vaktmästaren kommer och kollar på min altandörr så jag kan få bort det från min att-göra-lista. Jag är också väldigt trött eftersom man somnade inte förrän tre imorse. Man pratade en stund med en person och det var inget lätt samtal precis. Men jag fick väl typ en ursäkt eller något å de e ju bra.
 
Annars idag ska jag väl inte göra så mycket. De blir det vanliga som jag gör i stort sett varje dag. Men det är mitt liv så. Jag har själv valt att bo själv och de är underbart. Men hushållssysslorna kan ibland vara lite jobbiga att göra. Vad ska ni göra idag dåe?

Min dag med en "brand".

Började dagen med en skön promenad och sen gick det bara utför kan jag ju lugnt säga. Började med att den ena högtalaren la av så just nu har jag bara en som funkar. Sen som den klant jag är höll jag i min ljuslykta med fel hand och jag skulle ställa den på hyllan men jag tappar den och slår ner den andra hyllan. Så där drog jag på mig 7års olycka. Man bara yeah så kul.
 
Sen när jag satt och åt kvällsmat så råkade jag bränna lite plast. Som kunde slutat mycket illa om jag inte hade kännt lukten av det kan man säga. Så de e va tur i oturen. Men de har ju också hänt bra saker. Färjestad vann idag igen. De e ju så jäkla härligt. Imorn får man se vad som händer. Förhoppningsvis kommer de någon och kollar på min altandörr och fixar det. Så slipper de blåsa kallt.
 
Nu ska jag väl lyssna på lite musik och göra lite vettigt. Men aja de blir väl film som vanligt. Hur har eran dag varit?

Blåsigt.

Ja jag har nu nyss ätit middag. Ja ibland kan jag glömma att äta men jag kommer alltid på det runt åtta på kvällen. Och då får jag väl ställa mig där och laga mat. Men som tur idag så tog jag matrester idag igen. Så det tog ju inte så lång tid. Det är bara å värma upp och äta sen. Detta har vart en otrolig chill och dålig dag. För fick beskedet att jag inte kom in på komvux. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv. Men de blir väl antagligen att ligga på med jobb sen när jag är frisk igen.
 
Sitter just nu och kollar på en livestream på youtube och lyssnar på blåsten utanför mitt fönster.Jag hoppas det inte blåser upp. För då blir det läskigt och då får jag svårt att somna. Så jag får hoppas på det bästa. Hur har eran dag varit dåe?

Torsdag.

Idag får jag skriva från mobilen. Eftersom jag gick inte gick upp för än vid halv två. Och sen dess har jag duschat, plockat fram mat och nu ligger jag i soffan och kollar på andra hobbit filmen. Så detta blir en chill och lugn dag bara. Så jag kanske skriver senare igen. Ha en bra dag så länge.

Musik och hamrande.

Ja nu har jag handlat också. Nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik och lyssnar på när pappa hammrar sönder min vägg typ, med hammare och borr. Han ska sätta upp två hyllor till mig och han har hållt på i många dagar men han ger sig inte. Han verkar vara en envis liten typ den där. Men jag är glad att han är hjälpsam iallfall. För jag skulle aldrig klara det där. Jag har tummen mitt i handen bokstavligt talat.
 
Vad jag ska göra senare får vi se. Jag ska laga mat och se klart på min film jag började se vid frukosten. Och asså gud den verkar bra hittils dags så jag undrar varför jag inte sett den innan alltså. Men nu är jag glad att jag ser den. Det är "känn ingen sorg". Ni borde se den om de inte är så att jag är sist på jorden att se den. Vad ska ni göra idag dåe?

Godmorgon.

Ja jag har inte skrivit på hela helgen nu. Det beror på att jag valde att åka bort och bara få släppa allt å ha kul. Och jag har haft den bästa helgen på länge alltså. Nu har jag mer kraft och ork. Nu ska jag inte få mina dippar igen. Jag är en stark person och ingen kan någonsin få bryta ner mig så jäkla mycket igen. Jag tillåter inte det. Det finns ingen chans i världen att jag tillåter det. Men man kommer alltid någon gång få ett krossat hjärta och obesvarad kärlek. Det kommer alltid finnas faktiskt och det är tragiskt, but that's the truth.
 
Vad jag ska göra idag är å packa upp å packa ner julen. Men sen måste jag handla och duscha också. Mina föräldrar ska komma snart tror jag så nu måste jag ta och äta upp min frukost och dricka upp min cola. Ja idag var man nyttig alltså. Men så får de bli ibland. 

Skövde.

Är just nu på rese och väntar på bussen till tibro. När jag kommer fram så hämtar pappi mej och sen åker vi hem å äter lite pizza. Å jag är så sugen på de. Börjar bli lite smått hungrig. Men jag bara vill ha kväll nu eller till och med lördag.



Fredag.

Ja jag ska väl gå mot tåget och åka mot tibro. Ikväll blir de revy och imorn åker man till en kompis. Så de ska bli kul. Men jag är väldigt trött eftersom jag somnade vid fyra imorse och var tvungen att gå upp senast tio eftersom jag behövde diska å äta och packa ner de sista.

Vad ska ni göra idag?

Tunes again.

Gjort en ny spellista på spotify men nya fräsha låtar som är nya för mig. Så nu kan jag dela med mig av några av mina nya favoriter. Lyssna och njut nu som jag.

Lagar mat.

Lagar just nu mat och samtidigt har jag packat ner de nödvändigaste inför helgen. Jag bara längtar till lördag då jag kan få släppa allt, bara ta de lugnt å få kanske skratta och känna att nu får jag nya krafter och kan börja må bra igen. För jag trodde jag mådde bra men icke så nicke. Hur mycket jag vill det så sitter jag och kollar på bilder, tänker på allt vi gjort och bara drar ner mig själv. 
 
Skulle helst vilja åka imorn men jag ska på tibrorevyn så det passar inte så bra. Så nu ska man få skratta lite imorn också. Men jag får också träffa min helt underbara pappa. Nu ikväll blir det att kolla på färjestadmatchen tror jag om jag nu kan se den bara. Va ska ni göra ikväll dåe?
 

Godmorgon eller god eftermiddag.

Jag vaknade för typ 1h sen. Så idag sov man länge. Kan ju bero på att jag somnade vid fyra imorse. Min sömn börjar bli dålig igen. Och det känns inte så bra precis. Får nog ta mina sömntabletter igen ser de ut som så jag kan få en balans på sömnen igen.

Har precis ätit frukost och innan de tog jag en dusch och de var så skönt. Ska packa idag för helgen också. För ska till min kompis i helgen och revy imorn. Ska bli skönt å släppa allt för en helg.

Godmorgon.

Just nu sitter jag och äter frukost. Ska tvätta om en stund också. Sen ska jag städa min lägenhet också. Det är lite skitigt här och jag vill inte ha de så när jag kommer hem på måndag. Så nu får jag ju städa också. Sen kanske man får besök idag eller på torsdag också. Då kan de verkligen inte se ut så. 
 
Annars idag ska jag väl kolla på matchen om jag kan se den nånstans annars får jag hålla mig uppdaterad om vad som händer i matchen. Men ni får ha en bra dag, för nu ska jag forsätta äta min frukost. 

Godmorgon.

Kollar på en serie just nu och har precis ätit frukost. Jag ska väl stanna i sängen hela dagen om jag inte går ut och tar en promenad i de härliga vädret. Hoppas ni får en bra dag.

Mat.

Sitter just nu och äter mat och kollar på matchen. De står fortfarande 0-0 men jag hejjar på färjestad. Dem ska vinna. För då blir lilla pappi glad kan jag säga. Eller inte. Han håller på brynäs faktiskt. Så detta är en intressant match.

Sen ska jah se klart min film och bara gosa ner mig i soffan. Hur har eran dag varit?

Godmorgon.

Nu ska kag gå upp och hoppa i myskläderna. Gära frukost. Sätta på en film och sätta mig i soffan. Så blir de en mysig frukost. Ha en bra lördag sålänge.

Junior-vm.

Ja jag har inte gjort så mycket ikväll. Bara chillat i soffan framför tvn. Kollar på ishockey just nu eller har gjort de sen nio. De är sverige -finland. Just nu leder sverige. När man inte kan se shl så får man nöja sig med de här. Önskar jag hade råd med cmore kanalerna faktiskt. Men aja de går iallfall.

Men jah tänkte avsluta dagen här. För jag tänkte bara gå och lägga mig sen och läsa en god bok innan jag somnar. Så ni får sova gott sen.

Firat mig igen.

Ja nu har vi precis ätit mat å firat mig igen typ. Men idag var jag tvungen att laga mat själv och som alltid blir de jätte gott. Känner mig stolt över att jag e så duktig.

Fortfarande sjukskriven...

Som sagt så var jag ju hos läkaren imorse och det var för att jag skulle förnya min sjukskrivning. Och när jag kom hem så gjorde jag iordning bland mina pappren lite och då hittade jag min första sjukskrivning. Òch den är ända från den 10 oktober. Jag har snart vart sjukskriven i 3månader det är sjukt lång tid. Men jag ska bli frisk och nå min dröm. Inget kan hindra mig. 
 
Idag kommer mina föräldrar som sagt eftersom jag inte fått alla mina presenter än. Så jag är väldigt tacksam att jag får mer även fall jag inte behöver det. Jag ska bjuda dem på mat också. Idag blir det tacopizza, ska bli så sjukt gott. Vad ska ni göra och äta idag dåe? 
 

Tillbaka.

Ja mitt huvud har inte vart med mig dem senaste dagarna kan jag säga så jag kände att det inte skulle bli några bra inlägg här då. Eftersom man drack tre dar i rad som det inte var tänkt. Tänkte bara dricka på min födelsedag och nyår men det blev dagen där i mellan.
 
Men skulle bara skriva ett snabbt inlägg för nu måste jag typ springa ut i stormen å gå till läkaren. Ha en bra dag alla så skriver jag lite mer sen.