Du är de dyraste i världen.

Har precis tagit en dusch å knäppt upp en öl. För nu är jag äntligen klar med bakningen. Så nu ska jag slänga mig i soffan och bara chilla å äta några nybakade bullar. Men jag ska försöka att få mitt brännmärke att sluta göra ont. Men jag lovade er bilder här kommer det.
 

Godmorgon.

Har precis ätit lite frukost och kopplat av framför serien gilmore girls. Men nu ska jag sätta igång att baka. Det ska bli kul. Men först måste jag göra lite omvandlingar och det så receptet passar in. Annars kan det bli lite svårt. Inatt rev jag mig i ansiktet så jag vaknade av att lakanet var blodigt men som tur var det inget allvarligt.
 
Imorgon ska man åka och kolla på ett par jeans och antagligen köpa dem. Men jag ska pröva dem först och se hur dem passar. Vädret är inte så bra idag. Men jag kanske skriver sen med lite fräscha bilder och det. Så ni får ha en bra dag så länge.

Även om du skulle tveka.

Ja i helgen fick man inte träffa sin älskling men jag får träffa han nästa helg. Så de e bara å se fram emot den helgen som kommer bli kul. Jag fick dessutom lite bra papper och lite dåliga papper hem idag. Jag har fått förlängt på lernia, men bara till den 12 juni och det är inte direkt några positiva nyheter precis. För tror inte jag hinner få klart matten till dess. Men jag ska kämpa för att klara det. Jag ger mig inte i första taget.
 
Imorgon ska jag baka bröd. För jag känner att jag behöver fylla min frys. Så det ska bli en underbar helg med att baka igen för första gången sen julas. Och jag har saknat det så mycket. Så nu ska jag bara njuta av att äntligen få kunna baka igen utan smärta. Men de kommer säkert göra lite ont tror jag. 
 
Men vad ska ni göra i helgen dåe? Men jag ska önska er en bra fredag och en bra helg så hörs vi.

Ledig dag.

Idag är jag som sagt ledig å det känns skönt för denna trötthet börjar bli otroligt jobbig. Men trots den så har jag haft en väldigt produktiv dag. Jag ordnat om i mitt skafferi, jag har tvättat mina sminkbordstar, jag har duschat och jag har diskat. Men jag har dessutom skickat in min aktivitetserapport. Så jag känner mig stolt att jag har gjort det så nu har jag 2h innan jag ska gå mot tåget.
 
För jag ska gå på cruisingen i tibro idag med josse å billy. Vi ska dessutom äta på bar och grill. Så detta ska bli en kul kväll. Men man saknar sin lilla älskling också. Men jag vet att jag får träffa han nästa helg så jag får väl bara lugna mig om han inte kommer på lördag kanske. Men ni får ha en bra dag.

Produktiv dag.

Idag har jag gjort mycket även fall jag bara vill lägga mig i sängen och sova. Men sova hjälper inte mot min trötthet. Tur man ska till läkaren om 2 veckor och förhoppningsvis få svar. För detta börjar bli jobbigt rent psykiskt nu också. Det känns som att jag inte spenderar så mycket vaken tid med min älskling. Men han stöttar mig och finns vid min sida. Han är den bästa pojkvän man kan ha tycker jag.
 
Det är han och min pappi som är mina stöttepelare. Men min pappi är min stora förebild. Han ger aldrig upp hur svårt det än är. Så han ser jag upp till väldigt mycket han är den bästa pappa man kan ha. Vad jag har gjort just nu är att sökt jobb och snart ska jag ner och hämta tvätten också. För jag har också tvättat hela kvällen såå.
 
Imorn far man till tibro och äter tacos och träffar min underbara pappi igen. Jag träffar honom typ aldrig nu för tiden och det är lite jobbigt. Jag är mer borta än hemma känns det som. Sen har inte älsklingen träffat mina föräldrar än och jag vill att han ska göra det. Men båda han och jag e otroligt rädda för det mötet. 
 

Fredag.

Sitter just nu och kollar på lite olika avsnitt av teens react. Det är ganska roande faktiskt. Idag är det fredag och helg igen. Men jag får se vad som händer i helgen då. Igår orkade man inte kolla på hockeyn jag somnade halv nio. Så jag fick reda på imorse att dem vann och det var ju bra.
 
Imorn ska dem spela igen och då ska man se matchen man hoppas dem vinner imorn också. Men jag vet inte riktigt vad jag skriva nu. Så ni får ha en bra dag.

Jobbiga veckor.

Har haft två jobbiga veckor. Så valde att ta ett steg tillbaka från bloggen. Men nu är jag gipsfri och mår mycket bättre faktiskt. I helgen fick man dessutom lite nya kompisar som man hoppas få träffa några mer gånger. Dem var störtsköna faktiskt. Dem var väldigt trevliga också. Men man får se om man lyckast träffa dem igen. 
 
Nu sitter jag i skolan och ska börja plugga på samhällskunskapen igen. Har gett upp dem två senaste veckorna typ för det gick inte skriva med mitt gips. Det var bara i vägen. Men nu ska jag få klart det sista frågepappret och sen kan jag börja med matten igen. Men jag hoppas ni får en bra dag.