Akuten igår.

Ja igår kväll hamnade jag på akuten. Jag är klumpig som jag vet inte vad. Jag halkade i duschen och tog emot mig med opererade handen. Och jag hade så ont så jag bestämde att jag behövde komma till akuten och se så allt såg bra ut. Och som läget är nu så är inte handleden eller båtbenet brutet. Men jag har nog fått en blödning under huden och går med gipsad hand i 2veckor för säkerhets skulle. Ska röntga om handen och ta bort gipset om 2veckor.
 
Då hoppas jag att det inte syns att det är brutet. För jag vill verkligen inte bli sjukskriven igen. Men dem andra skadorna jag fick igår gör inte lika ont. Höften är blåslagen och rivsåret på höger ben ser bra ut. Så jag kom väl lindrigt undan tror jag.

2014.

För mig var det året ett rent helvete på ren svenska. Jag mådde dåligt hela året av min depression. Och toppa det så skadade jag mitt knä och var tvungen att operera mitt knä. Just när jag insåg det såg min student väldigt osäker ut. Jag visste inte om jag skulle klara av att gå utan att halka. Men jag klarade det och jag klarade av att gå i klackskor dessutom på studentmiddagen. Men på studentveckan blev jag fruktansvärd sjuk. Men jag hade ändå den bästa stundet man kan tänka sig.
 
Under våren det året oroade jag hur det skulle bli efter studenten. Var jag tvungen att flytta hem? Hur skulle de bli med ekonomin? Jag löste dem problem. Men jag flyttade hem också sen på sommaren till mina föräldrar. Och det var det värsta som kunde hända mig. Det gjorde bara att jag mådde ännu sämre rent psykiskt. Och toppa det så hade jag två riktigt dåliga förhållande. Livet bara rasade för mig under hösten.
 
Jag krossade ens hjärta och jag fick själv mitt hjärta krossat två gånger av samma kille. Så hösten började som ett rent helvete men i slutet av hösten fick jag min egna lägenhet. Då började jag se ljuset på min mörka tid. Men då hade jag inte riktigt än fått mitt hjärta krossat två gånger än.
 
Men när de kom så blev min jul förstörd totalt och jag gjorde dem dummaste beslut man kan någonsin göra när man är sårad. Jag började flörta med mitt ex:s kompis och jag gjorde så att mitt ex fick reda på det. Så jag bara gjorde mitt liv ännu jobbigare. Sen vid min födelsdag så bestämde jag mig för att dricka bort smärtan. Men de urartade dagen efter när jag träffade en kompis.
 
Jag minns inget av den dagen. Men sen på nyår gjorde jag ännu dummare saker. Så ja mitt år var ett rent helvete. Året började dåligt och slutade dåligt med ett krossat hjärta och en sjukskrivning på det. Men året nu har börjat bra jag började med att resa bort och sen har jag fått lite nya vänner. Sen har jag träffat någon ny. Han är de bästa jag har just nu och de sa bara klick när vi träffades. Det kändes så rätt från början. Nu tog jag hans ord men de är så jag känner också.
 
Och det har snart gått en månad sen vi träffades första gången och jag faller mer och mer för varje gång vi ses och pratar. Trodde inte de kunde hända. Jag har dessutom blivit fri från problem av min höger hand och sjukskrivningen så nu flyter livet på för fullt.
 
Förlåt för ett långt inlägg. Men jag har tänkt skriva detta många gånger och jag har aldrig tagit mig modet till att skriva detta. Men nu tog jag det. Jag hoppas ni orkade läsa allt. Ni kan ju gärna lämna en kommentar om ni har orkat läsa till slutet.

?

Jag vet att jag har vart borta nu ett tag. Helt ärligt så har jag inte mått riktigt bra dem senaste dagarna. När min älskling åkte i söndags så började jag gråta för jag saknade honom så mycket. Sen i måndags hade jag huvudvärk och mådde sjukt illa hela dagen. Samma igår också men jag kämpade mih igenom skoldagen iallfall, jag ger inte upp i första taget.
 
Men de ska bli skönt att träffa hjärtat imorn men jag hoppas jag inte kommer må så dåligt på fredag morgon också. För det var så jobbigt. Men i helgen ska jag festa å bara koppla av från skolan. Och det blir som vanligt i zinkgruvan hos josse och billy. Jag var där för 7 veckor sen så det ska bli skönt att komma tillbaka. Men ni får ha en bra dag så länge. 

Underbar dag.

Nu chillar jag i soffan med lite film innan jag tänkte börja laga mat. Är inte riktigt hungrig än men får nog äta om någon timme dåe. Tvättningen och städningen gick bra. Förvånansvärt bra faktiskt. Det gick snabbt och lätt. Jag älskar att vara hemma igen.

Men jag väntar dessutom på älsklingen. Saknar honom så ska bli kul att träffa han igen. Så jag hoppas han inte kommer för sent ikväll. De blir att lägga sig tidigt ikväll dessutom.

Solig dag och jag e glad.

 Ja nu har jag tagit en lång och härlig dusch. Och jag kan säga att det var underbart skönt men det var jäkligt varmt bara, hjälpte inte hur mycket jag än skruvade ner temperaturen. Nu håller jag på och tvättar också för fullt. Eller jag började vid sju imorse och tvättade. Det var den enda tid som fanns ledig tyvärr.
 
Vad jag ska göra nu är väl och gå och hänga tvätt och sen ska jag upp och kamma ut mitt hår. Sen ska jag börja storstäda min lägenhet. Inget som är kul men jag har vart borta i 6veckor så nu e det dammigt och det. Men senare idag kommer min älskling och det ser jag fram emot. Det blir en chillkväll när han kommer eftersom båda e väldigt trötta. Men ni får ha en bra dag så länge.
 

Godmorgon.

Snart ska man bege sig till bussen för en sista dag i skolan denna vecka. Men för mig känns de inte som fredag eftersom man var hemma två dagar å va sjuk. Men idag som sagt flyttar jag hem. Så jag ska åka å handla på lunchen så jag kan fylla min frys och kylskåp igen. För det ekar tomt.

Annars idag ska man nog bara chilla hemma framför tvn som en vanlig fredag för mig. Dagen till ära så tog jag en outfitbild till er.

Godmorgon.

Nu är jag tillbaka i skolan med ny energi och lite friskare. Det känns underbart. Ikväll åker jag tillbaka till tibro för en sista natt där. För imorgon e de som sagt dags å flytta hem igen. Det känns underbart, somnade som en stock inatt för då slog de mig att jag snart får sova varje natt i min egna säng. Det känns underbart att få sova i sin egen säng igen.
 
Ikväll ska jag se hockey med pappa igen. Det ska bli så kul å bara spendera kvällen med han. Å ja just det jag ska ju kanske träffa en kompis idag också, vilket också känns underbart faktiskt. Men nu ska jag sätta fart med samhällen, har bara två frågepapper kvar och dem ska jag klara av idag och imorgon. Men vill helst bli 

Godmorgon.

Nu är jag tillbaka i skolan med ny energi och lite friskare. Det känns underbart. Ikväll åker jag tillbaka till tibro för en sista natt där. För imorgon e de som sagt dags å flytta hem igen. Det känns underbart, somnade som en stock inatt för då slog de mig att jag snart får sova varje natt i min egna säng. Det känns underbart att få sova i sin egen säng igen.
 
Ikväll ska jag se hockey med pappa igen. Det ska bli så kul å bara spendera kvällen med han. Å ja just det jag ska ju kanske träffa en kompis idag också, vilket också känns underbart faktiskt. Men nu ska jag sätta fart med samhällen, har bara två frågepapper kvar och dem ska jag klara av idag och imorgon. Men vill helst bli klar idag faktiskt. Men ni får ha en bra dag.

Slö i soffan.

Slöar nu i soffan framför Sveriges yngsta mästerkock. Jag älskar de programmet men man blir tyvärr alltid hungrig när man ser de programmet tyvärr. Och jag e faktiskt långt ifrån så duktig i köket som dem, så man känner sig lite kass.

Imorn blir de skola igen och man ska antagligen träffa josse också. Så de ska bli en bra dag imorn. Ska bli skönt att komma tillbaka till skolan å rutinerna. Hoppas de inte regnar imorn också. För de  e lite deprimerande. Men det tycker väl alla så.

Dags å plugga.

Nu har jag missat sjukt mycket när jag var borta så jag bestämde mig till att ta en timme till samhällen och försöka hinna med så mycket jag kan på den timmen. Sen ska jag nog äta lite kvällsmat och bara koppla av framför en av alla mina favoritfilmer. Nu skulle man ha älsklingen här å få mysa å gosa upp i hans famn. Det är den bästa känslan som finns faktiskt.
 
Diggar dessutom lite barnlåtar nu med. Finns ingen bättre musik när man pluggar faktiskt. Även fall man sitter och sjunger med i stort sett varje låt. 

Sjuk igen.

Ja igår stannade jag hemma för att jag var sjuk men jag var väl inte direkt hemma precis. Men jag trivs hos han faktiskt. Så jag tänkte att de var lika bra att jag stannade hemma idag också dåe som sagt. Nu håller jag på å värmer lite mat. Idag blir det pasta och köttfärssås. Kan inte fatta att jag ska flytta hem på fredag kväll efter skolan. 
 
Men jag sover i töreboda inatt ändå så faktiskt. Känns så skönt, bara kunna slappna av och göra det jag gillar å göra. För jag har faktiskt satt mig och tecknat en stund nu faktiskt. Det var underbart att kunna göra det igen. Ingen smärta stoppar mig nu faktiskt. Hoppas ni har en bra dag så kanske vi hörs lite senare.
 

Ett leende som gör att allt blixtrar till.

Upptäckte precis att jag glömde ta på mig bh imorse. Det har aldrig hänt och det känns väldigt konstigt kan jag säga. Tur man inte gick i t-shirt idag då. Just nu ska jag ta tag i disken och digga å sjunga till lite gamla goa disneylåtar. Om någon halvtimme ska jag gå mot bussen och åka mot tibro igen.
 
Hela eftermiddagen har jag legat framför datan och kollat på the walking dead. Jag ger den en chans iallfall för jag har inte fastnat för den än. Träffade dessutom min psykolog idag och hon tyckte inte jag behövde komma mer. Vi ska bara höras på telefon om jag behöver förnya mitt medicin. Så livet rullar på full fart framåt nu faktiskt.
 

Godmorgon.

Jag skrev inget i helgen efteersom jag var hos hjärtat. Och det är alltid lika svårt att lämna honom. Allt man vill är att stanna kvar hos han. Men jag har skola. Så vi får träffas på helgerna istället. Jag saknar honom varje dag. Men jag har han i mina tankar hela tiden. Just nu dåe sitter jag i skolan och ska försöka få klart samhällskunskapen. 
 
Idag ska man gå tidigt också eftersom man ska träffa sin psykolog igen. Och på fredag flyttar jag hem igen. Det ska bli så skönt, men samtidigt lite jobbigt eftersom man har träffat pappa nu i stort sett varje dag i 6veckor. Men jag har dessutom inte vart hemma så mycket den sista tiden heller. Men nu ska jag fortsätta arbeta så vi hörs senare.
 

Filmtajm.

Ja nu har hunnit landat i töreboda. Var hos min arbetsterapeut och hon sa att allt såg bra ut men att såret inte har läkt helt än. Så jag får vara försiktig så jag inte får en infektion. Men jag ska börja massera runt ärret och ha en nattskena.

Nu ligger jag i soffan med en cola och har filmmys och ligger å luktar på mitt täcke som luktar min underbara älskling som jag får träffa imorn igen.

Godmorgon.

Ja nu är jag tillbaka i skolbänken igen. Det känns skönt. Nu ska jag försöka få klart två delar till. Så jag kan snart börja läsa på bara. För nu gör jag grovjobbet för provet. Man mår mycket bättre idag tack och lov. Det var inte kul att ha en sånn huvudvärk igår kan jag säga. Jag var rätt så död hela dagen kan man lugnt säga.
 
I eftermiddag ska man hem några timmar. Det ska bli så skönt och avkopplande kan jag säga. Nu är de dessutom en dag kvar till helg och det känns så skönt. Men nu ska jag sätta fart med samhällskunskapen. Men ni får ha en bra dag så länge.

Migrän from hell.

Idag har man vart hemma från skolan eftersom man har haft migrän sen igår. Så man har sovit bort hela dagen i stort sett. Men jag blev lite bättre efter duschen så imorn blir det skola igen faktiskt. Men man ska också till arbetsterapeuten igen. Får se vad hon säger.

Nu kollar man på hockey och sen vid åtta ska man kolla på junior mästerkock. De programmet är så bra. Men jag vill bara ha helg. För i helgen ska man träffa sin underbara älskling. Som betyder otroligt mycket för mig för han gör mig så lycklig å glad. Jag saknar han såå. Men vi sågs ju nu under påsk och han åkte hem I tisdags morse de var jobbigt å tomt när han åkte. Så nu vill jag bara va hos han å få krypa upp i hans underbara famn.

Godmorgon.

Ja jag är inte pigg för 5öre kan man säga. Det var väldigt svårt att sova inatt pga lite olika anledningar. Men jag har haft den bästa å underbaraste helgen på länge. Jag kan bara sammanfatta att jag är så lycklig och glad. Och jag tror att det blir mer sånna här helger faktiskt. Så nu på lunchen ska jag köpa mig en chokladkaka och lite cola. Inte bra men jag behöver ha snabb energi så jag inte somnar för det har jag vart nära på flera gånger.
 
Annars idag har jag bara tänkt och chilla och förmodligen dusha om jag orkar. Men jag borde försöka ta mig in i dushen faktiskt. Resten av veckan får vi se vad som händer faktiskt, blir nog en ganska chill vecka med lite viktigta grejer jag måste göra. 
 

Godmorgon eller god förmiddag?

Ja jag har vart vaken i några timmar nu men jag har inte haft orken att göra något typ. Men jag orkade ta en dush iallfall och de var skönt kan jag säga, ren och fräsch igen. Ja natten har väl inte vart så rolig precis eller jo den var okej. Man fick skratta lite eftersom min kompis ringde mig vid två och då fick jag prata med hennes sambo och de kan man säga var ett intressant samtal. Men sen blev man väckt vid 6 av sina föräldrar också. Så man är väldigt trött kan jag säga.
 
Nu lyssnar jag på musik och bara chillar. Men tänkte ta tag i lite plugg nu. Känner att jag behöver det, för jag tänkte börja med matten i veckan igen faktiskt. Så jaa nu måste jag ligga i lite med samhällen faktiskt. Idag åker man också bort. Det ska bli så underbart. Men hoppas ni hade en bra dag igår och får en bra dag idag med.
 

Filmtajm.

Nu sitter jag i soffan och kollar på film själv eftersom pappa dissade mig nu typ. Jag ser på en film jag aldrig sett så jag hoppas den är bra. Den heter the fast and the furios. Har hört att den ska vara bra. Så jag hoppas den lever upp till mina förväntningar . 

Pappa verkar också vara sugen på att veta min hemlighet. Men jag har sagt att han får vänta ett tag till.

Glad påsk.

Ja snart ska vi äta mat och allt jag vill är att inte vara här. Men som tur är så ska jag åka bort imorgon och det ska bli så underbart. Jag längtar såå tills imorgon. Men nu får jag bara ta mig igenom denna dagen. Hoppas den går fort. I eftermiddag ska jag och pappi se på hockey som vanligt.
 
Men jag måste också försöka plugga lite också. För det är ett stort prov. Jag vill bara fördriva tiden på något sätt. Men ni får ha en bra dag och så önskar jag er alla en glad påsk och så hörs vi senare. 
 

Hemma igen.

Ja nu har landat hemma några dar men snart reser jag igen och det ska bli så kul. Jag längtar såå. Gårdagen var bra och väldigt underbar iallfall. Jag gick och la mig tidigt dåe men jag somnade inte förrän sent faktiskt. Men man låg och drog i sängen en stund imorse så det var skönt.
 
Nu snart ska man kolla på let's dance och bara chilla i soffan med pappi. Man är lite trött också så får se hur länge man orkar vara uppe idag. Men jagn vet att jag mår så mycket bättre än på länge och de är en som vet varför. 
 

What can I say what can I do...

Torsdag och sista dagen för denna vecka sen tar jag påskledigt. Men jag kommer nog inte kunna uppdaterar er under påsk. Men jag ska göra mitt bästa för att göra det. Men annars får ni ha en bra påsk. Nu sitter man på lernia och kollar på unga föräldrar. Det är en väldigt bra serie tv4 play har. Jag vill bara att timmarna ska gå fortare än vad dem gör, men det är bara och gilla läget tyvärr. Dricker också mitt favorit tee. 
 
Annars idag så har man planerat lite annat men som jag tyvärr inte kan dela med mig av eftersom jag har bestämt mig för att inte berätta något än. Men en dag kommer ni få veta vad det är för hemlighet. Men så länge är de bara jag och 3 andra som vet det. Men nu ska jag fortsätta kolla på avsnittet så jag kan börja plugga samhällskunskap igen. Men ni får ha en bra dag så länger.
 

Gomorron.

Idag är man otroligt trött men det är mitt egna fel som kom i säng så sent. Men jag hade en helt underbar tisdag hemma hos mig. Så det är värt att vara trött idag faktiskt. Så nu vill man bara hem till sängen och sova bort resten av kvällen typ. Men idag ska jag försöka plugga samhäll eftersom jag fick boken igår. Men nått säger mig att jag kommer inte klara det.

Jag får också nog gå och köpa en kaffe på rasten så man blir lite piggare. För just nu kan somna vilken minut som helst. Men ni får ha en bra dag får vi se om vi hörs senare idag.