Helt slut.

Efter att ha stått i köket i 8,5h timme och en lunchbreak på en kvart. Så känner man sig ganska slut i kroppen faktiskt. Och dessutom imorgon blir det två matcher på det, ja de ska väl gå. Man får ju räkna att det kan bli så här jobbigt i ett bageri också. Men jag har smakat på de jag bakat och det är super duper gott :D Så imorgon delar jag med mig av mina recept :P Nu lyssnar jag bara på musik och tar det lugnt, ska dessutom sova snart. Men ni kan få lite nya bilder så länge :)
 

Nybakat.

Ja nu har jag snart bakat klart brödet iallafall :) Sen blir det en paus med mat och sen blir det att baka lussekatter. Det kommer ta sin tid. För jag hade råkat glömma en deg, så nu får jag ta och baka ut den innan maten. Men det blir snabbt klart, kommer lite bilder ikväll på allt gott och ni kommer få receptet också. Jag delar med mig. Jag hittar lite gamla bilder också på min gamla kamera. Så jag tänkte dela med mig av några. 
 

Försöka.

Ja nu ska jag försöka baka lit grann. Men det känns som det inte kommer gå bra. För man mår värre idag än igår. Det är sjukt jobbigt. Men man ska inte klaga. Men vad ska ni göra idag då? Just nu kollar jag slut på en film som jag började på igår, jag saknar dej. Den filmen är grymt bra egenligt mig.

Hej eller vad man säger.

Idag har det inte vart någon bra dag som ni kanske har märkt. Har blivit smått sjuk. Tack vare att pappa smittade mig men smittan kom från min syster så nu får jag dras med den här förkylningen :( Får se hur bra det går imorgon eftersom jag ska stå och baka i några timmar imorgon. Det hade vart roligare om jag inte hade börjat bli sjuk. Men just nu tittar jag snn news och sen ska man titta slutet på idol. Och sen blir det en film.  Så det blir en ganska chill kväll likaså dagen. Hoppas ni har haft en bra dag :)
 

Matlagningen.

Just nu lagar jag mat eller rättare sagt värmer mat ;) Var lite lat idag, men det får man vara ibland. Men jag börjar blir trött på att ren läkare säger att jag ska ta blodprov men helt plötsligt behöver jag inte det. Jag har gått och känt rädsla hela tiden. Men jag gör det ändå så. Men jag är livrädd för smärta men värst är det med sprutor. Jag klarar inte göra det själv. Ni kommer säga att jag är feg. Men alla är fega och de här är min feghet och min dåliga sida av mig.
 
Jag vet inte fall jag kommer växa ifrån det. För jag har vart så här sen första besöket på sjukhuset. Till exempel när jag log inne i sommras. Det tänker jag inte ta upp nu. Men då krävdes det tre sjuksystrar för att dem skulle kunna sätta in kanylen. Så jag smärta och sprutor går inte ihop :(
 
Men det var inte det jag tänkte skriva egentligen. Jag tänkte bara uppdatera om min dag. Senare ikväll blir det nog tv eller film. Får se vad jag känner för :)
 

Julbak

Idag bakar vi massa julgott. Men marmeladen är inte så god enligt mig. Jag önskar att du kunde vara här hos mig och hjälpa mig med läxorna. I helgen ska jag börja baka till julen, längtar dit faktisk allt gott jag har bakat:)



Efterlyst.

Är i tibro över natten nu då. Man ghör verkligen att dem övar här i tibro. För försvarsmakten är här i Sverige och gör någon sorts övning idag :P Träningen gick bra jag log över 120 varje serie och det är jättebra för en som har haft en svacka :) Imorgon blir det förhoppningsvis blodprov och inte ett utan flera. Inget jag ser framemot preci. Har ni haft en bra dag ? :)

Godmorgon.

Har nu precis haft naturkunskap och vi fick gå lite tidigare inte mig emot :P Men om ungefär en halvtimme har jag nationella. Inget jag ser fram emot precis. Men det är bara å göra det. För nationella är ganska viktigt. Idag ska jag till tibro och träna. Eftersom nu på söndag och måndag har jag match. Och nu ska för sjutton vinna båda på söndag och på måndag ska vi också vinna. Vad ska ni göra idag då ? :) Ha en bra dag 
 

Nytt.

Nu har det kommit upp en ny design och header. Jag tycker det väldigt bra faktiskt :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ta hand om disken. Sen väntar jag besök av pappa och några mer :) Har dessutom och pillat med bloggen nu någon timme :) Hoppas ni tycker om den

Godmorgon.

Idag tog sovmorgon eftersom vi har studiedag :) Idag ska jag försöka plugga matte eller rättare sagt jag ska plugga matte :P Nu sitter jag här och lyssnar på musik, tror jag ska ta och diska snart. Jag måste ta den idag iallafall. Gårdagen var bra även fall jag gav upp efter några timmar. Men på onsdag ska jag gå hela dagen och hoppas verkligen det är fixat nu. För annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag drar nog hem då. Hoppas ni får en bra dag. Här får ni lite god musik också ;) 

Godnatt.

Jag återkommer imorgon igen

Failed.

Ja jag klarar inte av att gå i skolan. Men jag ger mig inte. Jag ska gå hela dagen på onsdag. Så jag har spenderat dagen i min säng. Snart ska laga mat och kanske baka några goda muffins som jag kan käka på när jag ska plugga matte. Där kommer jag sitta hela dagen i stort sett. Just nu kollar jag på pretty little liars, men hoppas ni har haft en bra dag :)

Godmorgon.

Dricker just nu proviva och om ungefär tio minuter ska dra till skolan. Känner lite sisådär för att komma tillbaka:/ Men de ska nog gå. Ha en bra dag och morgon:)

Tunes again.

Den ena låten har ett budskap. Man ska veta om att man är värdefull. Alla är det, det är något jag börjar förstå, den hjälper mig att hitta min väg och i kyrkan känner jag mig hemma. Där är man älskad av Gud. Jag kanske låter väldigt troende men jag tror på gud :) 
Den andra är men en låt jag kan sitta och sjunga med i för den har lixom ett gung i sig eller vad man ska säga. Den är från göta kanal filmen. Ni borde se alla tre dem är jätte bra. Men här har ni låten iallafall :)
 

Försök.

Sitter här och försöker plugga men det går inte så bra eftersom man har struntat i skolan nu i snart två månader tror jag. Så det går inte så bra, men jag är smart och jag kan lätt få höga betyg bara jag anstränger mig. Och nu vill jag anstränga mig men det går ju inte så bra :( Så roa mig är ni snälla ?
 

Tävling.

Idag hade vi två matcher i skara och det gick väl sådär. Vi förlorade mot Skövde men vann mot skara. Men för mig gick det ganska bra när jag hade kommit igång :) Så jag kom hem precis har vart iväg sen tjugo i tio imorse. Nu ikväll blir det att plugga matte och ta det lugnt framför tv:n. Men just nu ska göra ordning lite cola och mysa ner mig framför mulan :)
 

Mys.

Satte på en annan film istället. Det blev två ägg i högklackat. Jag älskar deras teater. Det är vallarnas friluftsteater. Ni borde kika in dem deras föreställningar finns på youtube. Jag bara längar till sommarn då jag ska åka ner till falkenberg och kolla på deras nya föreställning. Det är årets höjdpunkt lixom :)
 
Ni kan följa min instagram som är landena95 :)
 

Film.

Sitter just nu i soffan med ljus tända och kollar film. Kollar på båda sex and the city båda två går ju på tv idag, så jag passade på att kolla på dem. Men får se fall jag ska kolla klart på båda för jag måste ju gå upp vid nio imorgon eftersom jag har tävling imorgon. Hoppas vi vinner båda. 
Tectyea_it's easier to lie than tell a truth you don't know | via FacebookZdjęcia użytkownika Ṡтαч Ṡтяσηģ. . . | via Facebook

Mörker.

Ja idag har jag lyckats sova bort hela dagen i stort sätt. Vaknade för några timmar sen av att en försäljare ringde på dörren. Han såg ganska rädd ut när jag öppa. Det kan nog vara mitt fel, jag råkade skrika åt honom. Men just nu ligger jag och kollar på ronja rövardotter. Ikväll blir det en lugnt kväll och en kort kväll imorgon ska jag tävla igen. Det skulle gå mycket bättre om du var med :) Men hoppas ni har haft en bra dag 
 

Idol.

Sitter just nu i soffan med en lite ljus tända och kollar på idol. Min favorit är kvar än hoppas den blir kvar till finalen. Under kvällen har jag bara kollat på lite film och kollat lite på mitt egenprogram till idrotten. Jag vet inte riktigt hur jag vill ha det bara. Måste se till att de blir klart till måndag bara :) Men ska sätta mig framför tv:n nu, hörs lite senare :P
 

Kort lektion.

Hemkommen från min korta skoldag hade bara en timma :P Men det var en toppen lektion jag älskar matte. Det är lite som en avkoppling för mig. Men ni kanske inte tycker det, för dem flesta gillar inte matte. Ni kan ju kommentera och skriva vad ni tycker :) 

Ikväll blir det att kola på idol och bara mysa ner i soffan. Imorgon ska jag plugga matte och börja jobba på min film. För jag vill ha klar den till julafton så jag kan visa mina släktingar den. Jag kommer antagligen lägga upp den här om jag kommer på hur jag ska göra :P För jag vill inte lägga upp den på youtube där alla kan se den :P Har eran dag varit bra ? :)
 

Godmorgon.

Idag har jag sovmorgon till tre. Så jag gick upp för en halvtimma sen ungefär. Just nu ligger jag och kollar på pretty little liars :) Och tar det lite lugnt. Hoppas ni har haft en bra morgon och en fortsatt bra dag :)

Catching fire.

Har precis kommit hem från bion. Filmen jag såg hette catching fire och den var totalt grym. Jag älskade första filmen och lika mycket älskar uppföljaren. Den var så spännade. Den nådde upp till mina förväntningar. Jag kan rekommendera att ni ser båda den första och andra filmen i the hunger games. Man kände kärleken som var i filmen man blev berörd av alla personer. Jag har sett framemot denna film sen jag såg den försa och jag ångrar inte det minsta att jag längtade tills den här filmen kom ut. Nu ska jag bara vänta på att den sista filmen kommer ut :) Denna film får högsta betyg av mig :D Se dem tycker jag dem är så värt att se dem :P
 
Så jultomten kan skriva upp att detta står högst upp på listan efter klarienetten. Så skriv upp det nu jultomten, för dem vill jag ska flytta hem till mina andra filmer :D

In my veins.

Sitter ochj lyssnar på musik och kollar runt på lite olika bloggar i väntan på att dra till bion med syrran :) Vi ska catching fire, har sett fram emot att se den nu ett bra tag sen förra filmen faktiskt :P Dagen idag har både vart bra och dålig, Men den började bra men sen gick de utför bara. Har en del problem med min skolgång :( Men det ska jag ta tag i :)
 
Här har ni en låt. Jag fick nys på den i pretty little liars och nu lyssnar jag på den på repeat hela tiden :) Men sen har jag en annan låt som jag fick nys på också i pretty little liars. Den serien är grym fall ni inte har sett den så borde ni se den :)

Godmorgon.

Nu har jag vaknat iallafall nu ska jag bara försöka gå upp också:) Idag blir de ingen bra dag jag ska ta en massa blodprov:( Men jag vaknade ganska bra, när pappa sa att de snöade:) Ha en bra dag och morgon:)



Pretty little liars.

Sitter just nu i tibro och kollar på pretty little liars. Eftersom jag ska till läkarn imorgon så sover jag här inatt. Om några timmar ska jag iväg och träna bowling igen. Ser fram emot det och sen ska jag träffa en som ska sova över här inatt. Men snart ska jag spela lite supernintendo med pappa. Jag tycker att det är kul att spela det. Tycker ni inte det :)?
 

Godmorgon.

Ja ännu en dag att vara sjuk. Men imorn måste jag blir frisk för jag ska på bio imorgon:) Just nu ligger jag och kollar bröllop och jäkelskap och fryser. För det verkar inte som värmen vill stanna i min lägenhet:( Ikväll ska jag försöka träna och sen ska jag träffa en kompis som ska stanna över. Dessutom imorgon ska jag ta en massa olika blodprover:( Och jag som är så nålrädd och blodrädd, så de kommer nog inte gå så bra. Ha en bra morgon och dag :)



Godnatt.

Nu säger jag godnatt ska bara kolla klart på fest hos bagge wahlgren. Jag gillar det programmet så jag tycker ni ska slänga ett öga på det programmet. Det går vid 21 på torsdagar :) Imorgon ska bli en härlig dag. Ska träffa en kille som ska sova över hos mig :) Längtar dit faktiskt, det ska bli en mysig kväll :P Hoppas ni har haft en bra dag.
 

Lejonkungen.

Just nu ligger jag och kollar på lejokungen. Men sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska nog vila lite till då och hoppas jag blir frisk innan torsdag. För på torsdag ska jag på bio med min syrra. Vi ska se catching fire. Har velat se den sen första kom ut :) Men vad har ni gjort hittils idag då? :)

Godmorgon.

Ja idag blev det en dag i sängen igen. Att jag aldrig kan hålla mig frisk. Men aja nu ska jag sätta på en film och bara ta det lugnt. Ha en bra dag så hörs vi senare.

Lugn kväll.

Idag har det vart en bra dag. Men knäna gör fortfarande ont. Hoppas det går över tills imorgon. För just nu gör det för ont :( Matchen idag vann vi på vo eftersom det laget vi skulle möta hade dragit sig ur. Men då spelade vi mot föräldrarna och där vann vi också. Dem kan inte slå oss. Imorgon blir det skola och på kvällen ska man träffa en kompis. Så det blir en bra kväll imorgon :)
 

Godmorgon.

Nu säger jag godmorgon. För jag hann inte riktigt skriva imorse, jag försov mej. Men jag hann i tid till skolan. Så du behöver inte oroa dej pappa. Nu har jag lunchrast. Morgon har vart bra, men idrotten ska vi inte snacka om alltså. Får se hur det går att spela match ikväll fall knäna redan gör väldigt ont. Om en halvtimma ska jag tillbaka till skolan och ha svenska och sen engelska :) Ha en bra dag.
 

Super nintendo.

Spelar lite super nintendo med pappa innan jag ska gå till kyrkan:) Det går väl inte så bra för någon av oss faktisk :( Sen ska jag hem till mitt kära hem. Längtar hem :P Annars ikväll blir det att kolla på tv. Men jag kanske skriver mer sen :)
 

Godmorgon.

Nu säger jag godmorgon iallafall. Men jag har vart vaken sen klockan tolv. Jag sover länge nu dem senaste månaderna. Idag blir det en lugn dag, ska bara gå till kyrkan och gå på en mässa. Så det blir en ganska chill dag idag iallfall. Skönt med sånna helger:P Snart ska jag äta lite tacos, men till dess ska jag kolla klart på filmen mio min mio. Det var länge sen jag såg den  :P Ha en bra dag 
 
 

Story of my life.

Sitter nu i soffan och kollar på pappa som spelar drMario :) Han är duktig på det men inte lika duktig som mig tror jag ;) Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Blir nog en lugn dag framför tv:n och datan. Imorgon blir det att gå i kyrkan, det ska bli kul. Det är en disneymässa i kyrkan imorgon. Så jag skriver lite mer senare igen :)
 

Lite sköna tunes.

Här kommer en låt som jag började lyssna på idag och jag är totalt fast för den låten asså. Jag sitter och sjunger med i den varje gång jag lyssnar på den :) Så nu tycker jag att ni ska ta och checka in denna låt och digga den lika mycket som mig :P
 

Ingen bra dag.

Dagen idag var väl inte någon bra dag. Möte var ganska jobbigt men nu är bollen i rullning iallafall det känns bra :) Men just nu sitter jag med min cola och kollar på idol. Skönt att koppla av eftersom man inte sov så mycket inatt precis. Skriver mer sen :P
 
 


Hemma idag igen.

Ja de blev ingen skola idag heller. Det blev att lös lite problem med sig själv istället. Så imorgon ska man till bup vid nio, får se vad dem säger och besluter :) Nästa vecka ska man gå vidare och lösa mina problem med mig själv. Blir att ta blodprover och en annan massa skit :P 
 
Nu sitter man och pluggar matte. Eller man försöker plugga iallafall. Men ni kan försöka roa mig med quizkampen, jag heter landena95 :) Så man kan släppa matten lite ibland :)
 
En väldigt bra remixad låt av en massa låtar från 2009 :) Ta och lyssna på den vetja :P

Efterlyst.

Ligger i sängen och kollar på efterlyst. Men hur mycket våld och inbrott och stölder sker det inte i Sverige nu för tiden? Det sker otroligt mycket. Man börjar undra vad det är för fel på person. När dem bara kan komma och sticka ner någon. Så man är nog inte så säker som man kan tro man är. För helt plötsligt kan det hända en själv faktiskt. Dem flesta brottslingarna åker ju inte ens fast utan dem flyr utomlands och håller sig på flykt hela livet. Man ska stå för det man har gjort. 
 
Men aja, de var bara lite om mina tankar. Imorgon ska man gå upp lite tidagare än vanligt eftersom man ska gå till skolläkarn och kolla upp sin rygg. Hoppas man bara får något svar på varför man har så ont i ryggen, för det svaret behöver jag verkligen :)
 

Bli frisk.

Att man inte kan vara frisk någon gång. För det är jobbigt att vara sjuk hela tiden. Men idag gick jag bara för att kunna göra provet så man inte ligger efter med det. Jag fick alla rätt utom två fall jag minns rätt :) Så provet gick toppen. Men jag kan ju ha fler fel. Idag ska man till tibro och träna bowling igen. Nu ska jag bli bättre och bara slappna av och inte tänka något :P Men först ska jag till mitt barndomshus och äta mat. Men ska kolla vidare på pretty little liars nu.

Godmorgon.

Snart ska jag bege mej till skolan och skriva provet. Har en magkänsla att det kommer gå väldigt bra. Sen har vi bageri och svenska. Men ha en bra morgon och dag:)

I will be here.

Cancer är en sjukdom som påverkar alla och just den här killen har en otrolig röst. Hans namn är Edvin Berg. Hans dröm var att vara med i idol. Men han hann inte det. Han dog i leukemi. Han blev bara 19år gammal. Han blev tillsammans med en två veckor innan han fick beskedet om att han har fått cancer. Denna låt skriv han till sin tjej. Men hann aldrig göra klart den innan han dog. Så idolerna gjorde klart den och framförde den på cancergalan. Den här låten berör mig väldigt mycket. Jag blir tårögd när jag hör den. För man blir berörd av detta. Så jag tycker ni ska ta och lyssna på den här låten :) Dela med er av den här låten 
 

Plugga var det.

Ja man fastnade framför datan istället eftersom man har fixat trådlöst hit till lägenheten äntligen :D Men plugga får jag ta och göra snart. För imorgon har vi prov i biologi, inte det roligaste precis. Jag är mer för kemi i naturkunskapen. Ikväll vet jag inte riktigt mer vad jag ska göra förutom att plugga. Men ni får ha en bra kväll :)
 

Mår dåligt.

Jag har mått åligt dem senaste dagarna så har inte orkat göra så mycket. Har plågats av huvudvärk och den tycks inte gå sin väg. Nu kollar jag på ensamma mamma söker och snart ska man lägga sig :) Imorgon har man förhoppningsvis fått trådlöst internet här i lägenheten. Det kommer bli mycket bättre med de sen. Slipper man tänka på hur mycket internettid man har kvar och hur man ska få det att räcka. Men skriver mer imorgon

Godmorgon.

Just nu kollar jag på rederiet och tar de lugnt. Behövde verkligen sova ut idag kände jag. Idag händer inte så mycket annat än ta reda på tvätten. Hoppas ni har haft en bra morgon och en bättre dag :)

Hallå igen.

Ja igår blev det ju inte så värst mycket bloggandet. Det beror på att jag åkte till tibro lite spontant för att träffa en killkompis, Och jag spenderade natten där. Så jag hade inte tid eller något internet för att kunna skriva. Vi låg mest i soffan och kollade på stefan och krister filmer:) Men vi pratade också en del. Det var en toppen kväll/natt/morgon. Han kommer och han betyder väldigt mycket för mig. En bättre vän kan man inte få. Men fårse fall den här vänskapen kan utvecklas till något mer :)

Godmorgon.

Ja idag blev den en väldigt kort dag i skolan. Det känns bra faktiskt. Skönt att spendera fredagen så här faktiskt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt framför tv:n. Imorgon ska man upp tidigt poch tvätta, det blir inte lika roligt. Men nu ska jag kolla vidare på rederiet och äta min clementin. Hoppas ni har haft en bra morgon och en fortsatt bra dag :)

Hela sverige bakar.

Ligger i soffan och kollar på det just nu. Och jag har dessutom svarat på lite kommentarer, de värmer i hjärtat att man har börjat få mer läsare och kommentarer. Det känns att min blogg börjar bli allvar nu. Så ni kanske vill komma med några förslag på vad jag ska skriva kanske? :) Kan alltid vara bra med lite insperation.
 
Men jag skulle bara säga godnatt och sov så gott. Imorgon är det  fredag dessutom, slut på ännu i veckan :D

Julafton.

Jag längtar verkligen till julafton. För i mellan julafton och min födelsdag är det inte så långt. Och då blir jag 18år :) Längtar dit alltså. Jag älskar verkligen vintern så just nu väntar jag bara på att snön ska falla. Det blir lite ljusare då också nu är det mest blött,mörkt och tråkigt :( Jag älskar snön och dem helgdagar som är då. Dessutom får man många fina naurbilder tycker jag. Det blir lixom magiskt när snön faller. Det är något magiskt med snön, tycker inte ni det ? Det finns så mycket jag älskar med vintern. Det är den bästa månaden jag vet. Det finns ingen bättre :D
 
Längtar inte ni till julafton? :D 
 

Godmorgon.

Kom på idag att jag inte hade skrivit något igår. De är ju inte bra, så nu slänger jag in ett inlägg innan jag ska ge mig av mot skolan igen. Idag har vi bara två ämen det är skönt och imorgon har vi sovmorgon till tre. Det sitter ju perfekt det här :) Men ni får ha en bra dag oavsett vad ni gör idag :) 
 

Godnatt.

Ja nu säger jag godnatt iallafall. Ska kolla klart på fest hos bagge walhgren och sen ska jag ta och lägga mig. Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva. Så jag skriver mer imorgon istället, ni får ta och sova så gott så hörs vi :)

Mår sådär.

Idag har man mått sådär. Men det blev ju inte bättre precis när man fick reda på att provet i naturkunskapen är uppskjuten. Så imorgon har vi inget prov och jag hade sett fram emot att få det gjort och få ur det ut min väg. För denna veckan och nästa vecka är inga bra veckor för mig. För imorgon ska man på ett möte och ta upp allt det jobbiga igen som man har försökt förtränga :( Nästa vecka ska man se om man har fått bestående skador på min rygg. Dem här två grejer är jobbiga för mig.
 
Men nu ska man ut och handla och sen ska jag laga mat och lägga mig i soffan och sätta på en film och bara ta det lugnt i min ensamhet :/ Så fall någon vill komma och göra mig sällskap, skulle det inte vara så fel. Men skriver lite mer senare :)
 

Tv.

Ligger i soffan och kollar på tv just nu. Idag blir det tonårsbossen och nya ensamma mamma söker :) Matchen idag gick inget bra. Vi förlora med 2-10:( Men vi ska komma igen :P Annars ikväll har det inte hänt så mycket. Ska kolla vidare på tvn nu. Ni får ha en bra kväll :)

Match.

Snart ska man tävla igen. Hoppas vi vinner. För vi ligger tvåa just nu och det är jättebra:) Vårt lag heter pralinen, det finns en ganska rolig historia bakom det. Just nu ligger jag och kollar på violetta och snart ska vi åka ner till bowlinghallen. Ni får önska oss lycka till :) Skriver lite mer senare :)
 

Outfit of today

 

Saker som jag önskar mig.

Det här är några saker som jag vill ska flytta hem till mig:) Så fall mina föräldrar läser det så kan dem skriva upp det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagen.

Ja idag gick jag upp vid tio och åt frukost. Och sen satte jag mig framför mina läxor. Har bara två kvar nu, så det har vart en lyckad dag och från och med nu ska jag verkligen ta tag i mina läxor, för annars blir det som nu :P Annars idag ska jag inte göra så mycket. Ska bara göra klart dem här läxorna och bara ta det lugnt som alla andra dagar :( Men jag hoppas ni har haft en bra dag hittils  :)
 
 

Godnatt.

Nu ska jag bara koppla av framför datorn och imorgon ska jag börja på riktigt med bloggen. Det ska bli en del av mitt liv. Det är jag glad över. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på lite musik och snart ska jag kolla på "med Clara Henry" Det är en bra webbserie den borde ni kika på :)

Godnatt.

Nu ska jag bara koppla av framför datorn och imorgon ska jag börja på riktigt med bloggen. Det ska bli en del av mitt liv. Det är jag glad över. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på lite musik och snart ska jag kolla på "med Clara Henry" Det är en bra webbserie den borde ni kika på :)

Dagen.

Idag har man spelat mycket spel med min familj och det gick ju inte bra precis. Men det var kul iaf. Men klippningn gick bra, jag blev nöjd. Kändes skönt att bli av med dem slitna topparna :) Nu kollar jag på doobidoo med familjen. Imorgon ska jag hem till mitt efterlängtade hem. Men skriver lite mer senare.