Little talks

Imorgon blir det att gå tillbaka till skolan. För var inte på humör för skola idag. Dagen igår var ganska jobbig, men nu kommer det verkligen bli bättre. Nu ska man få hjälp. Så nu slipper ni snart den dystra och tysta lena. Jag ska försöka ändra på mig :D Nu gör man läxor och lyssnar på en ny favorit låt. Här är den:
Den är faktisk bättre än orginalet. 
 
Skriver mer ikväll <3

Sanningen

Nu är jag verkligen tillbaka. Jag måste lixom få skriva. För då mår jag så mkt bättre. Så nu får jag ta tag i det här. Har gjort vissa snesteg som jag inte är stolt över men nu vill jag gå vidare. Nu får jag hjälp att hitta hjälp. Men det verkar inte gå så bra. För skickas bara hit och dit. Så jag vet inte riktigt varför inte folk eller läkare vill hjälpa mig. Dem kan bara såra mig men inte hjälpa mig. Det låter så fel. 
 
Men nu sitter jag här och kollar på efterlyst och tar tag i läxorna lite samtidigt. Imorgon blir det en jobbig dag i bageriet. Med en massa smörgåstårtor som ska läggas ihop, samma sak gäller för fredag. Men det är värt det eftersom jag har beställt en till min systers konfirmation. Kommer lägga upp bilder därifrån sen på måndag eller söndag. Beror på hur jag känner mig :) 
Just det jag har klippt mig och så här blev restultatet. 

Humöret.

Jag har inte skrivit på över en vecka nu ch jag vill inte skylla på allt lixom men haft problem med en, mitt humör och har mått allmänt inte bra. Har dessutom inte haft lust att sätta mig och skriva. Men nu ska jag verkligen ta tag i det. Men idag tänker jag bara ta det lugnt. Så börjar antingen imorn eller på måndag, för imorn hade jag tänkt ta tag i läxorna :)

Rent och snyggt

Idag har man städat och tvättat hela dagen. Men tvätten är inte klar än. Men städningen är klar iaf. Känns skönt att få det lite rent runt omkring sig. Nu sitter man och kollar på harry potter, men allmänt tar det lugnt. Men har ju vart igång sen tio idag, och man var ganska slut från gårdagen. För natten blev inte som man hade tänkt sig. Men nu är det bättre. Hela kvällen består av att ta det lugnt. Funderar dessutom att slänga ihop en kladdkaka också. För det blev ju ingen igår :P Här är en bild på ett lejon som jag har gjort i marsipan :)

Footloose

Idag har man bokat in sin första körlektion. Är väldigt väldigt nervös för de :S Jag är typ livrädd att köra bil. Men det ska gå bra, tror jag.... Men det är inte förrän om två veckor. Så behöver inte tänka på det än. Imorgon ska jag tvätta, det ska nog bra. Sen ska man städa också, så man har det gjort det. Annars ska man inte göra så mycket i helgen. Så det blir en lugn söndag iallafall :)
 
Idag var det en ganska chill dag i bageriet. Men det känns som inte vi lär oss något. Efter skolan kom erika hit och vi hade en ltien pratstund. Hon skulle låna busskort så vi pratade lite samtidigt. Det slutade med att hon lånade några filmer också. Men skriver mer sen :)

Solig dag

Idag kan man verkligen säga att det var en hektisk dag i bageriet. Men imorgon blir det lugnare förhoppningsvis :) Sitter här nu och lyssnar på musik. Har precis tagit tag i min disk. Kändes rätt skönt att få det gjort faktiskt. Nu ikväll vet man inte riktigt vad man ska göra. Ta det lugnt bara. Det skulle sitta fint. Ska nog fortsätta läsa min bok, den serien är så bra. Men skriver mer senare :)

Fotfästet

Det är so jag faller ooch faller och aldrig slår i botten. Jag orkar fan inget längre, känns som livet alltid kommer vara skit. Alla har bara tryckt ner mig, känns som det händer än. Till och med du fattar inte ens vad du har gjort mot mig. Jag vill att du förstår och rädd jag är för dej. Men det gör du inte. Du tror att allt e perfekt mellan oss. Men där har du så fel. Jag vet inte vad jag ska göra. Känns som jag bara vill ligga i sängen och inte gå upp. Det är inte ens värt att gå. Livet för mig är en berg och dalbana och just nu är det bara nerför. Eller det har alltid varit så. Jag orkar inte mer!! Jag vill att du ska förstå, snälla förstå. Det är det enda jag ber om att du ska förstå. Men det kommer du aldrig göra. Jag fattar inte ens hur dem kunde släppa dej så enkelt. Fanns väl inga starka bevis.
 
Men jag har smärtor kvar än idag pga det du har gjort. Jag kämpar mig genom en dag med minnen, inget självförtroende, smärta och jag vill så gärna säga att jag hatar dej. Men jag kan inte det. Jag älskar inte dej och jag hatar inet dej. Det är någonstans i mitten. Men en sak är du inte i mina ögon, du är inte min MAMMA. Du har aldrig varit det och du kommer aldrig vara det. Du har sumpat din chans att vara en mamma. Men jag har inte tanken kvar. För förr kunde jag lixom tänka att du kunde lika gärna dö. Men det har slutat att tänka, för jag vill inte det. Jag vill bara komma bort från dej bort från kedjorna bort från livet. Det skulle vara så skönt.
 
Hoppas du läser och förstår. För du vet nog att det handlar om just dej. Annars får du väl tro att det handlar om någon annan.
Jag älskar dej pappa och min syster, jag lever för er <3<3<3<3<3