Sjukhus+smärta.

Ja nu är man inlagd på dagkirurgen. Hittils dags har jag fått insatt en nål med dropp. De var inte kul men de måste bli så. Ska ju sövas sen. Så ni kommer inte höra så mycket ifrån mig idag.

Nu ska jag bara koppla av med musik och en bra bok. Ska inte opereras förrän efter ett idag. Så kommer väl hem ikväll nån gång.



Godmorgon.

Sitter just nu i skolan och ska jobba med min argumenterade uppsats. Det börjar gå framemot men ganska segt. Men jag ska få klart den idag iallafall. För jag har ganska mycket kvar på så kort tid. Jag har dessutom en hel mattebok att räkna på så här kort tid också. Jag kommer inte fixa matte biten känner jag, så vet inte riktigt vad jag ska göra åt det. Annars idag ska jag bara slappna av för jag är så nervös inför imorgón. Men det ska nog gå bra. 
 
Tänkte dela med mig av en lista med musik som jag sätter på när livet är skit, man orkar inget, man är stressad eller spänd för något. Denna lista har hjälpt mig många gånger. Men dem flesta av er kommer inte tycka om denna lista kan jag säga redan nu. Men lyssna och njut av lugnet som kommer. 

Söndag.

Idag ska jag åka hem. Eller snarare jag ska åka hem om några timmar men innan dess ska jag på årets isrevy. Och jag bara vill ta på mig skridskor och vara med. Men det går ju inte, det är lite synd faktiskt. Dessutom nästa helg är det slutspel i bowlingen och det kan jag inte vara med och det känns väldigt jobbigt faktiskt. Men jag får heja på mitt lag.
 
Nu har jag vart på isrevy också. Och det var helt magiskt. Det bästa som finns alltså. Så nu ska jag sätta på en isrevy och bara njuta igen. Finns inget bättre. Hoppas ni haft en bra dag och får en bra vecka. Så hörs vi imorgon igen.

Godmorgon.

Ja idag är det solig och vacker dag. Och jag hoppar på kryckor och har världens tjockaste mysbyxor på mig. Idag ska man på mässa med kyrkan och sen ska jag på styrelsemöte. Så detta ska bli en bra dag ändå. Slapp ju sitta 1h i en bil till Jönköping. För det är lite jobbigt för mig.
 
Sitter just nu och väntar på min skjuts eftersom som sagt mina föräldrar är i Jönköping så dem kan inte köra mig. Så jag chillar bara framför lite bloggar och lite go musik. Det känns verkligen som vår/sommar ute. Men jag är inget stort fan av det. Jag längtar dessutom tills imorn då hela familjen ska på isrevyn. Och jag vill så gärna vara med igen, det var det roligaste man gjorde i konståkningen. Men ni får ha en underbar dag. 
 

Helg om en timme.

Ja om en timme tar jag helg. Helgen är fullspäckad. Men ikväll blire en lugn kväll hemma i tibro igen. Imorgon blire styrelsemöte och grillning i östankyrke. Hade helst vart hemma och vilat mitt knä för jag kan inte ta lika mycket värktabletter längre eftersom jag får så ont i magen. Men jag tar min alvedon varje morgon och kväll och morfinet varje kväll. Det har funkat hittils dags. Men det ska ändå bli kul att gå på styrelsemötet. 
 
Annars just nu ska man fortsätta arbete med sin uppsats om kärnkraft. Det börjar bli väldigt bra nu. Idag blev det soligt igen och det är väl skönt för dem flesta men för mig är det varmt för man lever i mjukis. Har gjort det i två veckor nu. Men nästa vecka ska jag göra en titthålsoperation i knät. Får dem reda på vad det är och laga det. Det blir direkt efter helgen antingen måndag eller tisdag. Och jag är nervös inför det här. Det förstörde min helg lite.

Godmorgon.

Står just nu ute och väntar på min skjuts till skolan. Dessutom nu på morgonen så ringde min läkare och berättade svaret på magnetröntgen. De var väl både positivt och negativt. Magnetröntgen visade inget speciellt så de ska antagligen bli operation nu. Men han skulle prata med en överläkare och ringa till mig igen.

Annars idag ska jag bara sitta i skolan och plugga på de jag ligger efter i. Så ni får ha en bra dag så hörs vi senare.



If our love is tragedy, why are you my remedy?

Jag har vart borta nu i snart 2veckor. Jag tappade lusten så fort jag inte kunde röra mig så mycket. Har vart skadad nu i snart 3 veckor. Jag väntar på svar från magnetröntgen sen blir de antagligen operation ingen man ser fram emot. Jag är redan nervös även fall det inte är säkert än.
 
Under tiden jag var borta så har jag fått min praktik på skolan tills jag kan göra min praktik på cafét om mitt knä blir så bra. Jag har dessutom spenderat bort emot 50h på akuten under sammanlagt 4dagar. Det är väldigt mycket och väldigt jobbigt. Har vart på undersökningar som röntgen, ultraljud och nu magnetröntgen. Har vart snart 8 olika läkare och läkarkandidater som har undersökt, klämt och försökt böja mitt knä. Har även svarat på tusen frågor om vad det är som har hänt.
 
Sen har jag firat påsk. Eller försökt men jag har så väldigt ont så det var svårt. Men har fått morfin och väldigt starka alvedon nu. Så de hjälper lite mot smärtan. Har börjat min praktik på skolan och det är väldigt jobbigt att vara i bageriet så nu slutet av denna vecka ska jag jobba med teori har jag bestämt mig för.
 
Men det var allt. Nu lyssnar jag på musik och smsar med en bara. Här får ni en låt och lyssna på när ni läser detta.

Akuten.

Sitter just nu i väntrummet på akuten igen. Efter en vända på röntgen. Det har gått ganska snabbt ändå, vi kom hit halv nio imorse. Men vi får nog sitta kvar ett bra tag till här. Såhär vill man ju inte spendera sin fredag.

Annars just nu sitter jag och spelar lite på mobilen och väntar på att pappa kommer tillbaka igen.

Godmorgon.

Ligger just nu i sängen och kollar på beck. Orkade inte gå till skolan idag på grund av smärtan. Som tycks ha blivit värre. Annars idag ska man till sjukgymnasten och kolla upp knät. Och sen blir det antagligen sjukhuset. För jag klarar inte av smärtan längre.

Lord I lift you name on high.

Jag skoldagen blev kort. Skadade mitt knä. Så nu är det väldigt svullet och gör väldigt ont. Så nu får jag gå på kryckor ett tag framöver. Men fall det inte har blivit bättre om några dagar, skulle jag komma tillbaka. Så imorgon blir det ingen träning och i helgen blir det ingen heldag i össjönäs. Jag hade sett fram emot det men knät är ju prio ett just nu.
 
Väntar på att emma ska komma. Så nu lyssnar jag på lite musik och försöker ta de lugnt. Men det är svårt när de känns som det står någon och hugger med knivar på baksidan av knät. Jag måste gå imorgon vare sig mitt knä gör jävligt ont. Men jag får ju skjuts dit och hem sen. Så slipper jag gå 

Halo.

Ja nu har jag svenska till ungefär tre och sen ska jag till tibro och tävla. De kommer nog inte gå bra men jag kommer få stöd av pappa eftersom han blir med i laget idag. Nu ska vi vinna pappa.

Skrev inget i helgen eftersom provet gick inte så bra men så är de första gången för alla. Men ska göra de två gånger till innan jag ska söka min utbildning. Igår var de match och igår brakade de loss. Tummen gör ondare än nånsin. Och vi förlora.

Men vi hörs mer lite senare



Högskoleprov.

Ja idag är det denna stora dagen. Idag gör jag mitt högskoleprov. Just nu har vi lunch och har bara två prov kvar. Känns skönt att det bara är två prov kvar. Har fått så mycket peppning och stöd. Så jag bara säger tack till alla som har sagt lycka till.

Dem första tre proven gick väldigt bra och nu ska vi ladda upp inför ja dem två sista. sen vill jag hem och äta bara. Hoppas ni har en bra dag.



Godmorgon.

Sitter just nu och har stöd i skolan. Men tog precis en liten rast innan jag ska fortsätta att arbeta. Igår skrev jag inte så mycket. Det beror på att tiden bara flög iväg. Jag lagade inte mat förrän vid åtta på kvällen och det är en aningen sent. Tycker jag iallfall. Imorgon ska man göra sitt högskoleprov nu är man sjukt nervös alltså. Men tur man ska till kyrkan ikväll så man kan släppa de en stund. Men jag ska också förbereda mig lite också inför det.
 
Men ni får en bra dag så hörs vi senare. 

Godmorgon.

Ja idag är de bageri som alltid på torsdagar. Än då länge e jag själv. Men får se om de andra dyker upp sen. För just nu har vi gymnasiearbete. Ja på lördag är de dags för mitt högskoleprov. Jag är väldigt nervös men de ska nog gå bra.

Idag ska man träna också men jag vill egentligen inte träna, men de måste man iallafall



Godnatt.

Har nu suttit och pluggat på naturkunskaps uppsatsen från klockan sju men nu orkar jag inte mer. Nu ska lägga mig och sova. Har ju snart skrivit klart den. Har bara en fråga kvar och det är den största frågan och den mer djupgående frågan i mitt arbete. Så den tar vi imorgon när jag kommer hem igen från träningen. Så har jag fått klart den och kan släppa det och fokusera på annat. Det är nog första gången jag lämnar innan den innan självaste inlämmnings datumet och det är väldigt bra.
 
Men hoppas ni har haft en bra dag med bra och roliga minnen. Ni får sova så gott inatt och godnatt. 
 

Come on let's go take a chance.

Sitter just nu och äter mat och skriver min uppsats till naturkunskapen. Den ska bli färdig idag. Till mat blev de pastasallad, äpple och ett glas vattwn. Yummy. Dagen har vart bra men är väldigt trött och matt. Men jag är också väldigt nervös.

Men nu ska jag skriva vidare så vi hörs senare.



Godmorgon.

Igår var de en rörig, trött, jobbig och rolig dag. Träningen igår gick inte bra. Skolan var seg men vi har börjat med dikterna nu och de är kul. Jag älskar poesi och jag älskar att skriva det även fall jag inte är bra på det. Så jag ska börja lägga upp mina dikter igen.

Dessutom träffade jag min kontakperson. Och jag trodde aldrig att vi skulle klicka så bra som vi gjorde. Vi satt och pratade i kanske en timme innan hon gick hem. De var trevligt och roligt. Jag kände mig inte ensam igår men nu börjar de komma smått.

Idag ska jag bara plugga på matte och ta de lugnt. Måste räkna klart matten innan terminen är slut. Imorgon ska jag på röntgen dessutom. Jag vill veta men samtidigt inte. Ha en bra dag.