I'm back

Nu är jag tillbaka. Behövde en paus och dessutom gick min adapter till datan sönder. Så jag kunde inte ens starta datan. Idag hade bageri och körkortslektion. I bageriet la jag på smörkräm på biskvier och dessutom gjorde jag kolakakor. Men jag hade också choklad och konfektyr, där jag gjorde temperering av chocklad som jag sen använde för att locka praliner :) Känns skönt att bara tillbaka på banan :D
 
Imorn väntas stöd på morgonen och sen choklad och konfektyr. Men även dagen slutar med svenska. Så det blir nog en till bra dag.

rubrik var det

Som ni kanske har märkt. Har det inte vart mycket skrivit här. De beror på att jag har inte kommit på något att skriva dessutom har jag ingen data. Men ska försöka komma igång snart igen.
 

Så sluta tro

Idag började skolan. Kändes både bra och dåligt, men jag hade ingen lust med skolan. När jag har fått lite dåliga besked. Inget fel på min hand. Vissa kan tycka att det är bra, men den gör fortfarande ont och den är svullen fortfarande. Så nu får jag använda den ändå. Så imorgon kan jag börja i bageriet, känns både bra och dåligt.
 
Sitter här och laddar ner musik och tar det ganska lugnt. Samtidigt som jag smsar med en kompis. Men ska göra ordning lite kvällsmat nu, så ha en bra kväll.

And now I can fly

Dagen hittils har varit bra :) Har hunnit duscha. ätit och skickat in dem färdiga läxorna man gjorde klart igår. Nu ska man ta disken också, känner som en duktig tjej :) Ikväll ska man till Erika på en fika och pratstund. Men det blir också filmtittande. Så det kommer nog bli en bra kväll :) Men nu ska jag ta tag i min disk :)

Gilmore girls.

Idag hade jag besök av pappa och Cicci och min syster. Det var skönt, för dem har hjälpt mig med disken och sätta upp en klocka. Dessutom lagade dem mat också. Så det har varit en väldigt bra dag. Nu ligger jag och kollar på gilmore girls. Såg dessutom att mitt schema hade ändrats, och det var ingen glad ändring. För jag kan ju ändå inte börja att läsa in min termin :(
 
Ikväll händer absolut inget, så det blir väl att titta på båda arnfilmerna. Aja dem är bra så det kan väl gå att spendera sin kväll på det sättet. På måndag ska man klippa sig också. 

Dagen.

Har vart ganska lugn. Har handla och bara tagit det lugnt framför lite film hela dagen. Imorgon slipper man laga mat, är en lycklig tjej :D Dessutom ska pappa diska också. Så skönt att slippa det för en dag, det är ju lite svårt för mig att diska när jag har en skadad hand.
 
Vi ringde till vårdcentralen idag och det verkar som om min röntgenbild har kommit bort. För dem visste inget om att jag har varit på röntgen. Nu börjar jag bli trött på allt som har med läkare att göra :( 

Har en fråga till er som ni kan vara så snälla att svara på:)
Q: Är det någon som kan hjälpa mig att göra en design till bloggen? 
Svara med en kommentar i såna fall :)

Lunch

Nu är dags föfr lunch. Blir en väldigt god lunch. Efter dag ska jag nog ta och kolla på lite gilmore girls eller ta en promenad. För det har blivit bättre väder helt plötsligt :)

Godmorgon

Vaknade för en halvtimma sen. På den halvtimman har jag hunnit duscha och ätit frukost :) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med resten av dagen. Blir nog förmodligen ta det lugnt och kolla på gilmore girls och ta hand om min disk :P Det är också väldigt dystert väder ute så jag stannar nog inne. 

Onsdag

Nu är det en vecka kvar till skolan. Idag har jag varit i stan med en av mina släktingar. Det var en trevlig dag, med lite prat om släkten. Hon bjöd mig på fika och lunch. Och båda två var gott. Vi hann till och med gå lite i butikerna också. Fick ett linné av henne också. Jag tycker om det linné. Så det var värt att stå i den långa kön på Vero moda :)
Byxor - Cubus/Linne - Gina tricot/Tröja - New Yorker 

2013

1januari