Godmorgon.

Gick nyss upp och sitter just nu och äter lite frukost. För maten blir tidig idag också :) Dagen idag ska bli kul och spännade. Så ni kan ju räkna med att uppdatering blir dålig idag. För jag ska försöka skriva ett inlägg inatt men jag kan inte lova något:P Hoppas ni får en bra dag

Veckan

Jo den började med långa dagar i bageriet. Inget man var laddad på när man började bli sjuk :( Men det var bara att le och tycka att det var bra. Man gjorde lite kondisbitar och tårtor dem två första dagarna. Sen på onsdag och torsdag blev man ordentligt sjuk :( Dem dagarna var inte så kul. Men idag så var man tillbaka på banan lite friskare än dem andra dagarna. Och idag stog det bröd på schemat, dem blev snygga och förhoppningsvis goa :P 
 
En till stor bra grej idag är... jag har skaffat mig en ny dator. Jag är så glad och den funkar så bra. Det blev en acer :) Jag är sjukt nöjd så nu blir det nog mer inlägg och mer bilder, fall det vill fungera så klart :P Nu kollar man på idol och myser med cola och lite chips i soffan.
 
Imorgon ska man hjälpa sin lärare på hans bageri. Eftersom det är konstnatten i Falköping. Där man åker runt på natten och kollar på olika saker, som till exempel hans café och bageri eller keramik. Det kommer vara mycket folk och lite rast :) Det ska bli både intressant och kul. Gör något annat än skola. Så man jobbar från två på eftermiddagen till ett två på natten. Lång dag men det ska nog gå bra :)
 
 

Tisdag

Igår glömde jag uppdatera och dessutom hade jag bråttom efter skolan. Hade match på kvällen som vi vann. Men skriver mer när jag kommer hem:)

Lunch

Idag börjar praktiken. De e skönt och jag gör jättegoa moussetårtor. Med en mazarinmassabotten med rödbetsjuice i. Den botten blev fin. Nu sitter jag och äter lunch, blev en medelhavspaj. Snart ska jag in och fortsätta:)

Lunch

Idag börjar praktiken. De e skönt och jag gör jättegoa moussetårtor. Med en mazarinmassabotten med rödbetsjuice i. Den botten blev fin. Nu sitter jag och äter lunch, blev en medelhavspaj. Snart ska jag in och fortsätta:)

Förlust

Vi förlora våran match men de gör inget. Man ska ju spela för skojs skull tycker jag. Men helst av allt vill man ha vunnit. För man vill ju bli bättre på bowling. De e något jag vill satsa på :) Hoppas de går bättre i den här matchen istället. Själv fick man stå över matchen, alla ska ju spela tycker vi:P


Godmorgon

Idag är det två matcher igen. Får se hur länge man orkar spela. Ni får önska mig lycka till för de behöver jag verkligen:)

Annars tittar man tv och väntar på att åka till hjo för att spela:)

Milkshake

Ja andra matchen förlorade vi med samma resultat igen. Men nu fick 532 på fyra serier och de blir ett snitt på 133. Och de blev också ett personbästa på 163 så de e bra. Så nu lämnar vi falköping med roliga timmar och en milkshake :)

There is a choice we making

Sitter nu i bilen påväg mot Falköping och nästa match. Hoppas den går bättre:) Vi förlora den förra matchen med 13-7, men vi spelar bara för skojs skull. Man ska bara spela som man brukar göra och inte tänka på att de e match. Men för det ska jag vara nöjd med mitt resultat, fick 486 på fyra serier och de e ett snitt på ungefär 121 och för mig är det bra:)

Godmorgon

Vaknade precis och äter precis lite frukost. Idag blir det match. Bara inte en utan två. I kvänum och falköping. Så de blir lite hit dit idag.

Igår skrev jag inget. Eftersom jag sov nästan direkt när jag kom. Sen åkte jag till tibro eftersom man har matcher hela helgen :)



Sängen ropar.

Tvättat ansiktet och borstat tänderna. Så nu blir det att lägga sig. Men man ska bara kolla de sista på hela sverige bakar och vilka som går vidare till kvalfinal i idol. Imorgon är det bageri och skola igen. Så det ska bli skönt att sova lite, för idag var det inte min dag alltså :)
 

Torsdag.

Idag har det vart en ganska chill dag rätt igenom. Fick veta mitt schema inför praktiken också. Det ser lovande ut det här. Nu ikväll blir det att kolla på sista kvalveckan i idol innan kvalfinalen imorgon. Hoppas det går vidare några bra personer. Gillade inte riktigt dem personerna som gick vidare igår men aja :P
 
Nu ska jag äta lite mellan mål och kolla på rederiet. Så vi får höras senare ikväll

Idol

Kollar på idol och har precis ätit. Så nu ska mysa ner mig ännu mer i soffan och ladda inför skola imorgon :) Hoppas ni har haft en bra kväll och kommer sova gott ikväll. För jag kommer inte skriva förrän imorgon igen. Så godnatt och sov gott ännu en gång ;)

Every part of me

Sitter här nu igen och är sjul. Den här hösten har inte vart min alltså, har vart sjuk nästan varje vecka. Men nu f¨r jag ta och bli frisk orkar inte vara sjuk något mer. Man börjar ju må lite bättre sen trafikolyckan man var med om. Men än på ett tag blir man nog inte bra. Men det är bara och kämpa. För kämpa får jag göra varje dag för att komma till skolan. Man mår ju inte bra annars. Men något som jag siktar mot är att bli bättre på att blogga och inom sinom tid får mer läsare hit. Och framför allt lägga upp mer bilder, men om några veckor ska jag förmodligen köpa en ny data och då kommer jag lägga upp nya bilder varje dag i stort sett :)
 
Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Förrutom att det ser ut som om hösten har kommit äntligen och som jag har längat. Mysiga stunder i soffan framför film och massa tända ljus. Och snart kommer min favorit årstid av alla. Dit längtar jag ännu mer. Men vi kan ju höras senare idag :)

Fredag.

Jag har inte orkat skriva för i onsdags natt var jag med om en olycka. Jag går inte in på deatljer. Men ända sen den olyckan har jag vart chockad och inte mig själv. Det börjar bli bättre, men än är jag inte helt återställd. Så jag kommer tillbaka när jag mår mkt bättre. För jag är lixom tom i huvudet 

Onsdag

Älskar onsdagarna, för det är den dagen jag tränar bowling:) Det är typ det bästa som finns och dessutom börjar tävligsäsongen på söndag och jag längtar så. Och på måndag börjar en annan säsong, nämligen företagsbowling där man tävlar för skojskull :P

Dagen idag har bestått av att bestämma hur vårat pepparkaksby ska se ut och dessutom koka socker och göra sockerrosor. Något man har börjat tröttnat på eftersom man i stort sett har gjort det varje bagerilektion. Nu snart ska man ha dagens sista lektion och sen blir det träning :)

Hoppas ni har haft en bra dag och ni får ha en fortsätt bra kväll så höres vi senare ikväll :)


En ros av socker

Orsaker

Anledning till att jag inte har skrivit är för att jag inte mått så bra. Jag vill så gärna skriva på bloggen men när jag mår som dåligast stänger jag in mig lixom i en bubbla. Jag pratar typ inte med någon, jag vill lixom va själv med min smärta. Men nu börjar de bli bättre igen så nu ska jag börja skriva här igen. Hoppas det går bra för er :)
 
Idag har vi vart på knäck och bräck på studiebesök. Därifrån fick vi med en påse ur deras sortiment och jag valde tranbärsskorpor och dem är sjuk goa alltså. Käkar snart upp dem faktist ;) Detta var ett intressant studiebesök man fick ju lixom veta hur allt startade och vad namnet kommer och så ifrån. För det var ju intresant när dem bara bakar skorpor och knäckebröd, men på vintern blir det ju också pepparkakor.
 
Nu ligger man i soffan och kollar på rederiet. En bra serie, synd bara att man inte kan få tag och köpa alla säsonger för den är sjukt bra. Så det är ett tips till er att kolla på rederiet :) Men vi höres senare 

Godmorgon.

Godmorgon gott folk, hoppas ni har sovit gott :) Idag är det kanske skola för min del, annars blir det skola på fredag. Men ni får iaf ha en bra dag i skolan. Så höres vi senare under dagem:)
 

Uppdatering var det ja..

Onsdag idag och det spenderade man i sängen :( Inte kul att vara sjuk och vara ifrån bageriet. Men ska satsa på att bli frisk nu :) Dessutom var det månadsfinal i bowlingen och det var katastrof kan jag säga :P Kom på tredje plats och inget gratis. Nu ikväll ska man kolla fortsättningen på Maria Wern.
 
Men ni får ta och sova så gott så hörs vi imorgon igen :)
Fina minnen detta <3
 

Idol.

Ligger just nu i soffan och kollar på idol. Imorgon är det dags för slutaudition i idol. Än så länge har man inte sett sin kusin. Min kusin kanske inte var med ändå. Imorgon väntas också månadsfinal i bowling, hoppas man vinner och hoppas att tränaren är bra också.
 
Dagen idag har man spenderat i sängen. Det är inget kul. Men den serien man har börjat kolla på är grymt bra. Den serien heter rederiet. Den borde ni kolla på. Men vi höres imorgon så sov så gott ikväll <3

Sjuk...

Nu ligger jag sjuk igen. Förbannat att man inte kan vara frisk också. Men en sån här sjuk dag kan man ju plugga ikapp på :) Så det har jag tänkt att göra nu. Man får ju se fall man går imorgon. Men jag ska ta och plugga till provet ändå. Förhoppningsvis kommer jag gå, jag vill ju inte missa provet :P
 
Men jag skriver mer senare, vi höres <3

Hatade helgen

Helgen ska vi inte prata om gillade inte helgen förrutom lördagskvällen. Men förövrigt mådde jag väldigt väldigt dåligt :( Men nu e de en ny vecka och du finns med mig än :D Det är ajg så glad över. Dagen idag började med ett läxförhör som man inte hade övat till, så dagen börja bra alltså ;) Sen blev det en skön springtur, älskar det. Dessutom var det skolfoto idag, jag hoppas jag blev bra. Har ju inte fått sett dem än faktiskt.
 
Nu sitter man och kollar på idol. Jag tror min kusin e med i programmet. Det får man ta och se nu under programmet :) Men skriver mer ikväll eller imorgon :) vi höres