Fira lilla mig.

Nu är vi påväg till skövde för att äta å fira mig typ. Vi ska äta på thai-pak, så de ska bli gott. Har fått två av presenter idag å jag är aå tacksam och nöjd  med de. Jag fick ett doftljus och två ljuslyktor.

It's my birthday.

Just nu sitter jag i köket och lyssnar på musik och svarar på alla grattis hälsningar på fb. För idag är det ingen vanlig dag utan det är min födelsdag. Så ni kan väl säga grattis till mig i kommentarerna om ni vill. Idag ska jag till tibro igen och ikväll ska vi ut å äta för att fira lilla mig.
 
Idag blir jag 19 och om ett år blir jag 20 och då får jag gå på systemet. Men jag är glad att bli äldre faktiskt. Man blir bara mognare. Men nu måste jag sätta fart lite. För ska ta bussen vid elva och jag måste städa, packa och lite så innan. Hoppas ni får en lika underbar dag som jag. 

Söndag.

Sitter just nu med lite tända ljus och fixar iordning bland min musik lite. För den är lite rörig har jag kommit fram till. Så nu ska jag få lite ordning på detta. Och om några timmar fyller jag år. Längtar dit. Ett år äldre, det är inte mycket men man mognar ju mer för varje år och vissa tycks inte göra det. Får se vad mina föräldrar har köpt mig i år. Det är mer presenter i år än förra året så man är lite chockad men också oerhört tacksam.
 
Dessutom bestämde vi att i år ska vi gå ut och äta på min födelsdag för att fira mig. Så det ska bli kul. Då kan jag passa på att prova mitt nya smink som jag beställde innan jul. Som jag fick i förrgår. Så det blir ju passande också.
 
Jag har inte skrivit så mycket idag för jag har inte gjort så mycket idag. Mest legat i sängen och kollat på film på tvn. Och så lär min kväll också bli. Så det blev en chill helg hemma kan man säga. Men det var skönt att få det. Hade hemlängtan när jag var hos mina föräldrar. Men jag kommer snart trivas ännu mer här. För jag ska spara pengar nu och sen köpa en ny tv och sen ett tvspel så man inte har så tråkigt hela tiden.
 

Tråkig kväll.

Ja jag har lite långtråkigt här hemma. Men det är skönt att vara hemma faktiskt för några dar. Men ni kan väl kommentara förslag på bra filmer. Så jag kan roa mig med en hel del film istället. Vad gör ni ikväll? 
En inte så gammal bild på mig. Detta var bara för några månader sen innan jag tonade håret rödbrunt. Saknar att vara blond faktiskt.

Dagen.

Ja idag har jag inte planerat att göra så mycket. Så det blir en chill dag hemma. Jag var ju och handlade förut och jag såg hans bil och han körde. Jag kunde inte hjälpa det, men jag nästintill stannade för jag var i chock och jag stirra på han. Han stirra tillbaka. Det var väldigt konstigt att se han nu efter brevet. Där jag skrev vad jag kände och hur jag mådde lite. Men jag sprang ju inte denna gång och det var ju bra. Men de var bara konstigt att se han nu när jag äntligen börjar må bra igen.
 
Jag är extra lat idag för jag orkar inte laga mat utan jag ska hämta mat. För jag ska ju inte vara hemma så länge till faktiskt. Så jag kände inte för att handla hem mat precis utan jag köpte mest frukost varor så jag kan äta frukost. Men vad ska ni göra idag då? 

 

Underbart.

Upptäckte en sak inatt. Min lägenhet känns äntlingen som min igen. Den har inte gjort det på länge. Men nu gör det de. Men minnen sitter kvar i väggarna och väcks till liv när jag tänker på dem. Det är väl det enda negativa då. Men jag har fyllt lägenhet med en möbel som inte har några minnen alls och det är underbart faktiskt. För jag höll på att bli galen när jag inte kände någon hemkänsla faktiskt.
 
Och som ni då kanske förstår har jag åkt hem över helgen. Kände att jag behövde de och sen satte vi ihop köksmöblerna igår också. Men jag kan visa bilder på det när jag har tagit ett. Igår kom ju snön och kylan också... De är väl både bra å dåligt. Den kunde komma i onsdags men nu kanske den ligger kvar till måndag. För på måndag fyller jag år. Då ska jag få ett firande för en gångs skull på min födelsdag och inte på nyår. Får se vart vi ska äta bara.
 
Just nu sitter jag å lyssnar på musik. Har nyss ätit frukost. Jag måste ge mig iväg för att handla lite. För mitt kylskåp står och ekar tomt. Men hoppas ni får en underbar dag.

Läser en av min favorit bok.

Ja nu sitter jag hos morfar. Vi har nyss fikat. Nu sitter vi i vardagsrummet och bara snackar typ. Som sagt var vi på ikea förut å köpte mitt köksbord med stolar. Och jag är så nöjd med det. De kommer bli så snyggt. Nu blire inflyttningsfest snart också. Men de blir inte förrän efter nyår. 

Gomorron.

Sitter just nu i bilen mot Jönköping. Idag blir det ikea och köpa köksmöbler, eftersom just nu har man inga å tala om precis. Så jag är taggad för det nu. 

Sitter å lyssnar på musik. Lyssnar på absoluta favoritlista, den är fylld med alla one directions låtar. För jag bara älskar deras musik å deras röster. Men jag är inget galet fan.

Nu är de bara 3 dagar kvar. Å jag längtar tills nyår då de blir nyårsfest för hela slanten. Ska fira nyår men min födelsedag också faktiskt.

I won't be waiting for nothing.

Jag har fått tillbaka lite av min energi. Jag känner det i varje cell i min kropp. Igår kunde jag skratta för första gången på länge. Och jag kan inte förklara hur skönt det var. Det var som om min sorgsna och krossade jag vägg bara brast. Jag kan ju tacka min film på pappa för det. Han gjorde så att jag kunde börja skratta. Men sen fick jag energi när jag gick till kyrkan också. Och det kommer jag få varje gång jag går till kyrkan . Så nu kan jag med gott samvete säga att jag är påväg att klättra upp igen och jag kan lämna sängen. Men jag kommer få kämpa för att må bra, sluta tänka på det gamla, släppa tankarna på våra minnen som bara sårar mig mer varje dag och det jag kommer få kämpa mest med är min sömn. Har börjat med tabletterna igen. Men ska snart sluta med igen och hoppas att jag får tillbaka min sömnrutin.
 
Given all the lies I told you,
Given all the fires I left to burn,
I guess I've learned.
Maybe we've been bruised and battered,
Maybe I forgot what mattered then,
But not again.
I might have shown
Too many faces,
Out with the old
 
Men i förgår kom jag över en låt som passade så väl in på mig. Och jag lyssnar på den på repeat hela tiden. Men texten passar ju inte riktigt. Jag vill inte laga de mellan oss jag vill bara gå vidare från det. Jag lät mig såras två gånger. Men nu kollar jag framåt och vad jag vill nå. Jag har hittat styrkan att söka ett jobb. Jag är ju fortfarande sjukskriven och skadad. Men jag bevisar att jag vill bli frisk och inte vara sjuk. Så nu hoppas jag att jag får det jobbet. Men det jobbet är inte förrän i sommar då men.
 
Men nu kan ni vänta er att jag kommer skriva mer här. För nu finns orken, nu finns styrkan och nu finns det ett skratt inom mig. Så jag hoppas ni haft en fantastisk jul. Jag fick det tillslut. Men ha en bra dag. 
 

Okej vi tar det från början.

Jag känner nu att jag är redo att skriva om min jobbiga situation men jag är inte beredd att prata om det än. Så jag hoppas att alla ni förstår det och respekterar det. Jag pratar med er när jag är beredd för det. Jag skriver inte ut namnet nu för jag vill inte hänga ut någon.
 
Jo det som har hänt nu. Det har faktiskt hänt en gång tidigare mer exakt för ungefär 3 veckor sen. Det är så att jag och min kille inte är tillsammans längre. Han valde att göra slut med mig på sms. Men jag har inte riktigt förstått varför han har gjort slut. Och jag kommer nog aldrig förstå det eller få reda på det.
 
Men om jag får tolka det själv så har det vart ett skådespel från hans sida. Och har var då en väldigt bra skådespelare. Och jag föll för det två gånger. Han säger att han älskar mig men han gör ändå slut. Så där har jag faktiskt två alternativ, 1. Han vet inte vad dem orden betyder eller 2. Som jag berättade innan, så ingick det i hans skådespel.
 
Så nu dem senaste dagarna har jag legat i sängen å gråtit och knappt sovit något bra alls. Jag sov fram och tillbaka. Han lyckades ju krossa mitt hjärta två gånger. Men något jag har lärt mig han kommer aldrig vinna tillbaka mig. Detta är hans förlust och jag hoppas han vet om det. Han har sårat mig för sista gången. 
 
Jag har tur som har vänner som finns där för mig nu. Ni ska veta att ni betyder allt för mig. Hade jag inte haft era stöd vet jag inte hur det hade gått. Och speciellt du som tog emot mig å gav mig en sängplats den dagen. Jag klarade inte va själv.
 
Än idag klarar jag inte va själv. Jag klarar inte sova utan att ha en lampa tänd. Släcker jag lampan känner jag mig ännu ensammare än jag är. Och jag klarar inte det. Detta har gjort att min jul i år också kommer vara förstörd. Men jag ska kämpa på och inte låta detta bli min grav. Jag ska resa mig igen. Jag har till och med gjort planer för nyår så jag klättrar sakta men säkert upp.
 
Och om just du läser detta, hoppas jag att du förstår hur mycket du har sårat mig och att du aldrig någonsin kommer få tillbaka mig. Det skeppet har seglat iväg. Det skulle gjort de första gången men jag var kär och dum och jag föll för dej och litade på dej.
 
 

Tråkigheter...

De har hänt lite grejer som jag inte känner att jag vill dela med mig av än. Jag är inte redo att prata om de än. Jag är fortfarande väldigt upprörd och väldigt ledsen. Jag gråter några gånger varje dag och min sömn är en enda röra. Jag sover och sover men blir aldrig utvilad.

Jag spendera varje dag i sängen under täcket. Den enda gång jag lämnar min säng är när jag behöver duscha eller springa ett ärende.

Men jag lovar att jag kommer tillbaka när jag känner att jag orkar och när har hittat balansen igen.

Slut för dagen.

Ja jag har slutat för dagen nu. Och jag var så hungrig att jag stannade till  vid espresso house och köpte mig en bagel och en vaniljlatte. Jag har ändå väldigt mycket tid tills mitt tåg går så. När jag kommer till töreboda ska hämta ut mitt paket och sen ska jag hem och baka. Jag är faktiskt inte lika trött längre och det är ju bra.

Godmorgon.

Sitter just nu på bussen mot skövde. Och bussturen idag var också gratis men inte för mig precis. Men aja för dem andra var det de. Ska ju till lernia nu men känner mer för att åka hem å slänga mig i sängen och sova bort dagen. Kom i sängen väldigt sent igår. Somnade väl vid halv ett någon gång.

Idag ska jag också baka lite lussekatter faktiskt. För julen närmar sig med stormsteg faktiskt. Vad ska ni göra idag då? Men ni får ha en bra dag idag.

Våga vara den du är.

Just nu sitter jag på bussen. För jag är påväg till tibro eftersom ikväll som vanligt är de kyrkan som gäller. Men de är sista gången för det här året. Och jag är faktiskt ganska glad att jag valde att vara mer aktiv i kyrkan. För de har gjort att jag har mått lite bättre.

Och idag hämtade jag också ut mitt paket. Men jag har inte haft tid å öppna de än men jag vet ju redan va de innehåller faktiskt så. Men jag kan visa bild på de imorn. Hoppas ni har haft och får en fortsatt bra kväll.

Godmorgon.

Idag ska jag till kyrkan för julavslutning. De ska bli kul. De blir väl typ lite julmat tror jag. Men just nu sitter jag i sängen och kollar på tjuvarnas jul och äter samtidigt lite frukost. Idag föll valet på mannagrynsgröt och clementin. 

Vad ska ni göra idag? Vädret kunde ju ha varit lite bättre faktiskt. Men de e väl inget å klaga över precis.

Hemkommen.

Ja jag har vart hemma nu i någon timme typ. Känns både skönt och inte skönt att vara hemma. Men jag har haft en underbar helg med min älskling. Ville inte åka hem, men jag behövde åka hem för att jag behövde göra lite grejer hemma. Och jag har tagit tag i det nu typ men nu har jag tagit en paus i det. Så nu kollar jag runt lite på youtube. Saknar min älskling också som fyller år idag faktiskt.
 

Mysig kväll.

Nu är vi påväg in till skövde för att äta och sen spela bowling. För vi ska fira min älskling som fyller 20år snart. Det ska bli kul. Men jag har inte så mycket mer att säga än önska er en lika bra eftermiddag och kväll som mig.

Godmorgon.

Ja vi väl precis vaknat och gått upp. Klockan är väldigt mycket upptäckte vi för en stund sen så de var på tiden att gå upp faktiskt. Ja dagen idag är att vara med å fira han. Så de ska väl bli kul.

Men jag hoppas ni får en bra dag också. Och berätta gärna vad ni ska göra idag i en kommentar.

Fredag.

Sitter just nu på bussen till min älskling. Så snart ska jag få träffa honom igen. De blir en lugn kväll eftersom vi båda är väldigt trötta. Dagen har vart bra. Förrutom att mitt internet krånglar lite hemma faktiskt. Men de ska nog lösa sig.

Hur har eran dag varit? De e faktiskt inte så många dagar kvar till julafton nu faktiskt. Jag längtar så efter julafton. För de e alltid lika mysigt att gå till kyrkan den dagen.

Godmorgon.

Nu är jag påväg till skövde för att ha ett möte med komvux. Jag hoppas de ska gå bra men de ska de nog göra faktiskt. Annars idag ska jag städa hemma och plocka iordning och så. Sen ikväll ska jag åka till min älskling. Jag har saknat han så. Så de ska bli kul å se han igen.

Vad ska ni göra idag dåe?

Duscha.

Just nu ligger jag i soffan å kollar på tjuvarnas jul. Det är en väldigt bra julkalender faktiskt. Ni borde se den om ni inte redan har gjort det. Jag har inte gjort så mycket dem senaste timmarna utan jag har bara legat här å tagit det otroligt lungt. Men jag funderar på att hoppa in i duschen nu faktiskt, Men jag orkar inte riktigt göra det men det måste ju göras.
 

Hem.

Ja jag sitter på bussen hem nu. Å jah e hemma snart och de ska bli skönt. Jag e ganska slö och trött i kroppen känner jag men annars e de någorlunda bra faktiskt.

Ja imorn ska man på möte hos komvux får se vad de sägs där. Sen ska jag till min älskling på kvällen. Jag ska vara med å fira han på lördag. Så de ska bli kul. Men jag har lite problem med att komma på vad jag ska ge han å de börjar bli lite bråttom med de faktiskt. Hur har eran dag varit dåe? 

Just believ it.

Ja jag har inte gjort så mycket faktiskt. Sitter bara å lyssnar på musik och kollar runt på nätet. Men idag ska man ju på ett studiebesök å vi ska inte riktigt åka än. Så jag försöker bara fördröja tiden lite bara.

Idag när jag kommer hem så måste jag städa å plocka iordning i min lägenhet och de. Sen måste jag kolla upp lite grejer inför mötet imorn. Men ni får ha en fortsatt bra dag.

Väntan.

Ja just nu sitter jag i skövde å väntar på cicci. Eftersom hon hade vart på sitt gamla jobb kunde jag åka med henne till tibro. Kvällen kommer bli lugn. Imorn blir de lernia å studiebesök på hjordnära mejeri. Ja de e väl inget jag ser fram emot.

Vädret är ja inte bra precis. Men de tänker man inte på när man har sköna tunes i öronen som man diggar med i.

Godmorgon.

Just nu ligger jag i sängen och kollar på en julkalender. De är första gången jag ser den och den tycks vara bra. Jag ser på  julens hjältar. Närmare julkalender kommer man nog inte i år.

Idag ska man till tibro och sova där. För jag behöver göra en grej hos mina föräldrar. Jag glömde visa bild på min lilla gran igår så här kommer den med en bild på kakor jag bakade igår.

Sköna tunes.

Ja idag tänkte jag också dela med mig av några underbara tunes. Det är lite nya favorieter från min sida faktiskt. Lyssna och hoppas ni njuter. Och min älskling visade två låtar för mig som jag älskar idag faktiskt.

Slut för dagen.

Ja vi har nu slutat pp lernia och vi sitter på McDonalds för jocke behövde äta. Sen blir det hemfärd. Och jag är så taggad på att komm hem ikväll för jag ska sätta upp min julgrab. Jag hoppas den kommer bli fin och ser bra.

Men innan det ska jag äta hos mina föräldrar och hjälpa dem sätta upp tomtarna tror jag. Min dag har annars varit lite halvseg faktiskt. Hur har eran dag varit?

Godmorgon.

Just nu sitter jag i soffan och kollar klart på en film. Vaknade imorse och kunde inte somna om så jag satte på en film, aladdin. Jag har faktiskt aldrig sett den så nu gjorde jag det. Och asså hud den var så bra jag ångrar inte att jag såg den. Jag bara älskar disney filmer faktiskt. Det finns inget bättre. Jag har också precis ätit frukost.

Nu ska jag göra mig iordning. Idag blir de lernia som vanligt men jag har ingen aning vad vi ska göra idag. För en kompis trodde att vi skulle på studiebesök idag men jag tror att de är på torsdag. Hoppas ni får en bra dag för de ska jag ha. Men nu måste jag sätta lite fart för blir hämtad vid halv så.


Fika.

Just nu fikar vi i kyrkan och sen blir de andakt. Jag har haft en rolig och bra kväll. Hoppas ni har haft det också.

Kyrkan.

Mot kyrkan och ha kul där nu i några timmar. Men jag fick låna en tröja av pappa och den är så skön och mysig. För jag var klantig å råkade spilla på tröjan jag hade på mig idag. Hoppas ni får en bra kväll .

Du var mitt allt.

Den här låten är gammal men den är fortfarande grym enligt mig och jag hoppas ni kommer tycka de också.

Julgran.

Ja som titeln säger har jag införskaffat mig en liten gran. Och asså gud jag är så taggad på att få dekorera den imorn. Kommer längta hela dagen imorn tills jag får komma hem å göra de. Och jag lovar er att bilder på min lilla gran kommer upp imorgon. 

Lite hintar är att de bara är guldiga och blåa kulor med rött glitter. Asså gud jag älskar mina kulor.

Klar.

Ja nu är jag klar hos ungdomsmottagningen och de gick bra. Fick en person som pratade värmländska asså gud vad jag älskar den dialekten. Nu är jag påväg till skövde för ska få en julgran av mina föräldrar. Trodde faktiskt inte det så nu är jag glad.

Sitter också och lyssnar på lite sköna tunes i mina hörlurar. Jag måste börja använda hörlurar igen alltså. 

Gomorron.

Ja just nu sitter jag i köket och lyssnar på radio. Jag har nyss ätit lite frukost, idag blev det lite gröt och clementin. Så gott älskar när vintern och hösten kommer för då kan jag äntligen äta gröt. För jag tycker inte om å göra det när det är vår och sommar. För de blir inte lika gott.
 
Vad jag ska göra idag då? Jo jag ska till ungdomsmottagningen och sen vidare mot tibro faktiskt. Vi ska antagligen åke en sväng igenom skövde först också. Sen ikväll blir det att gå till kyrkan som vanligt på kvällarna. Får se vad vi gör där ikväll. Men vad ska ni göra idag dåe ? Berätta gärna i kommentarerna.
 

Julhandeln.

Ja nu har jag shoppat i lite mer än en timme och jag är i stort sett klar. Har bara en del grejer kvar till pappas present. Men jag kan tyvärr inte skriva ut vad eftersom pappa är en trofast läsare faktiskt. Så tyvärr lilla pappa men du får vänta till julafton på vad du ska få. 

Nu sitter man på bussen hem. Dricker en vanilj latte, unnade mig de idag faktiskt.

Godmorgon.

Sitter just nu på tåget in till stan för att julhandla. Tänkte att jag kunde göra de idag för jag var ändå tvungen atr förnya mitt busskort. För de slutar gälla på söndag. Annars idag ska man få träffa en efterlängtad kompis. Har inte träffat henne sen vi var och såg drängarna på olstorp. Så de ska bli kul faktiskt. Men ni får ha en bra dag 


Gomorron.

Ja jag började morgonen med en härlig långpromenad. De var kallt men så underbart faktiskt. Nu sitter jag på vårdcentralen och fixar en grej. De kommer gå bra de vet jag. Vad jag annars ska göra idag är att baka lussekatter och lussekransar. Så gott. Jag bakade igår med och då blev de vörtbröd så jag visar bilder när jag kommer hem sen.

Vad ska ni göra idag då?