Fika.

Sitter i skövde på waynes coffe och fikar med pappa.



At the moment.




Godmorgon.

Det är väl ingen god morgon. För har legat och vänt och vridit mig hela natten i tankar. Så jag ska nog vila en stund när jag kommer hem. Idag ska man till mariestad. Men jag måste bestämma mig ganska snart om en grej. Helt ärligt vet jag inte vad jag ska göra.



Godmorgon.

Ja nu har jag hunnit fixa mig och ätit frukost. Idag ska jag till min arbetsterapeut igen och jag får väl bara hoppas på det bästa antar jag. Men det blir väl inte så bra, de brukar det inte bli. Men annars idag ska jag söka jobb och bara ta det lugnt antar jag. Vad har ni tänkt göra idag då?
 

Nu lyssnar jag på musik och läser lite bloggar. Men ska snart fortsätta kolla på hollywood heights. Ni borde verkligen se den. Den är så bra faktiskt. 

När mörker och kyla ligger kring vårt hus.

Ja vad har jag gjort hela dagen. Jo jag har tagit det lugnt med en serie lite go musik. Och på eftermiddagen spelade jag lite spel med familjen. Så det har vart en bra dag faktiskt. Jag såg dessutom awkward och gud så bra den serien är alltså. Nu lyssnar jag på musik och bara tar det lugnt.
 
Veckan kommer bli spännande och väldigt kul. För jag ser fram emot nästa helg. Men då kommer jag inte kunna blogga men ska nog fixa tidsinställda inlägg. Men jag får se om jag hinner fixa det som sagt. Men nu ska jag fortsätta kolla på min serie.

Söndag.

Ja idag blir det ingen speciell dag precis. Ska väl vara hemma hela dagen. Just nu tar jag det lite lugnt och lyssnar på lite goo musik. Idag blir det en tv tittande dag. För idag börjar en hel del program som jag brukar kolla på. För jag har fått höra att awkward kommer tillbaka ikväll. Och jag bara älskar den serien faktiskt. Ni borde ta och se på den tycker jag.

Godnatt.

Ja nu säger jag godnatt. Men vi hörs imorgon igen. För jag ska snart gå och lägga mig tänkte jag. För jag är väldigt trött kan jag säga. Men min dag har vart underbar faktiskt. Kunde inte bli bättre. Men ni får sova så gott sen.

Fångarna på fortet.

Sitter just nu i soffan och kollar på tv. Min älskling åkte hem för någon timme sen. Jag saknar honom redan. Men så är väl livet antar jag. Jag skulle ha sökt jobb men jag orkade inte. Så de måste jag göra imorgon.

Men skriver lite mer senare. Ha en bra lördagskväll.



Please don't stop the music.

Jag tänkte köra igång en ny grej här på min blogg. Jag tänkter dela med mig av den som jag tyckte var bäst på fredagsfinalerna av idol. Så igår tyckte jag den här personen var bäst. För hon utvecklas verkligen för varje gång hon får kritik. Hon tar åt sig det och förbättra det. Så jag tycker ni kan ta och lyssna på henne om ni inte redan har gjort det. 

Godmorgon.

Ja jag har ju inte satt igång datorn än så de fick bli ett sent inlägg idag. Men jag är så glad att jag har fått så många fina och underbara kommentarer. Idag ska jag träffa min älskling då. Det ska bli så mysigt, jag saknar honom verkligen. Men fram tills dess ska jag väl inte göra så mycket. Nu ska jag bara kolla min mejl och kolla runt lite på nätet.
 
Ja twyla åkte ut igår. Var ju inte precis hon som jag ville som skulle lämna programmet. Men jag har ju mina två favoriter kvar så dem hejar på fortfarande. Men nu ska jag gå och göra något vettigt. Ha en bra dag allihop.
 

Idol.

Sitter just nu framför tvn och kollar på idol. Och jag kan säga att jag gillar startfältet i år. Det är helt underbara talanger med. Men jag har två favoriter som jag hoppas det går bra för. Annars sitter jag och skriver med m lite och så. Jag ska få träffa honom igen och de ska bli så mysigt och kul. Kollar ni på idol?
Mys med ljus blev de också
 

Music in my heart.

Ja såhär till den förstaa fredagskvällen med idol så tänkte jag dela med mig av lite musik jag har börjat digga den senaste tiden. Har hittat dem på youtube och hört dem på radion när jag åkt hit och dit på olika ärende så nu delar jag med mig och hoppas ni gillar dem också.
 
Som ni kanske märker har jag en väldigt blandad musikstil.

Godmorgon.

Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på radion. Var länge sen man gjorde det faktiskt. Så njuter man till den sköna blandning av musik. Ja idag är det fredag och jag har inte så mycket planerat mer än att se idol ikväll. Men jag måste bara se det föregående avsnittet först. Jag missade det.

Annars i helgen ska jag träffa m och bara mysa. Så jag har inte så kul liv just nu faktiskt.

Nattkampen.

Ja nu är det hundra bestämt att jag ska med på nattkampen nästa helg. Här ska inga skador stoppa mig. Nu kör vi bara. Men nu har jag fått en tejpbit på handen som ska ta bort smärtan och göra det bättre. Men hittils dags är fingrarna bortdomnade och det gör väldigt ont. Så ja men ska dit på måndag igen, så får vi se vad hon säger då. För glömde ta upp en sak med henne idag så.
 
Snart ska jag laga mat och söka jobb. Jippie eller inte. Men nu ska jag kolla vidare på rederiet. 
 

Sep. 25, 2014


Rederiet.

Just nu sitter jag uppkrupen i sängen och kollar på rederiet. Idag skulle jag velat träna bowling men som sagt så går det ju inte. Men imorgon ska jag till min arbetsterapeut för ett återbesök, hon kommer nog skicka vidare mig till en läkare. Morgon har vart ganska lugn. Så resten av dagen blir väl så också.
 
Men nu ska jag snart äta och fortsätta kolla på rederiet. Så ni får ha en bra dag så länge.
 

Tisdag.

Ja idag har jag inte gjort något speciellt. Jag har bara hållt mig inne och de var väl inte så bra. Men jag har inte haft någon lust att lämna min säng idag det kändes meningslöst rent ut sagt. Så jag har bara legat i sängen idag och kollat på rederiet och lyssnat på musik.
 
Just nu har jag tänt lite ljus och lyssnar på musik. Så detta blev en chill dag faktiskt. Jag försöker fördriva tiden så gott som det går, men det är inte lätt. De var skönt i början att stressa av men nu stressar jag bara upp mig ännu mer. Så det blev inget bra. Men nu ska jag gå och göra något.
Jag saknar min lägenhet. Jag ångrar så mycket att jag sa upp den faktiskt. 

Godmorgon/god eftermiddag.

Ja just nu ligger jag i sängen och kollar på hollywood heights. En av mina favorit serier nu för tiden. Hann inte kolla klart på den när den gick på tv. Men såg att man kunde kolla på den på mtv:s hemsida så det gör jag nu. Jag tycker att ni kan slänga ett öga på den serien för den är bra.
 
Idag annars ska man väl vänta på ett samtal och hoppas på de bästa. Ikväll blir det första matchen för mitt lag. Jag ser fram emot det. Men samtidigt inte eftersom jag har fortfarande ont i min hand.
 

Idol.

Jag är den som tittar på idol och detta klipp jag tänkte dela med mig. Hon är så jäkla duktig sångerska och låten tycker jag också är bra. Men ni kanske har sett detta klipp men då kan ni kolla igen fall ni tycker hon är duktig.
 

Godmorgon.

Ja nu har jag vaknat till. Gårdagen var bra och rolig. Vi satt och kollade på lite olika roliga klipp på youtube. Så de var ett bra avslut på dagen. Och medans vi var i skövde så stötte vi på en klasskompis och hennes kille. Jag hade inte sett henne sen vi var på olstorp. Så det var kul att stötta på henne. Nu ligger jag i sängen och kollar på rederiet.

Snart bio.

Snart ska jag och m bege oss mot skövde för att gå på bio. Vi ska se lucy de ska bli kul och mysigt. Imorn får man se vad dagen för med sig.

Just nu har vi kollat klart på filmen 42. Den var bra. Den var dessutom baserad på en verklig händelse. Så den borde jag se. Men nu ska jag vara social igen. Vi hörs senare.



Ta tag i bloggen.

Ja nu har jag inte skrivit på snart en månad och jag har velat bloggat men jag har inte orkat ta tag i de faktiskt. Men nu tänker jag ta tag i detta. Jag älskar att blogga och skriva. Så jag kan väl sammanfatta lite vad som har hänt under tiden jag har vart borta från bloggen. 
 
Jo jag har träffat en helt underbar kille som jag nu är tillsammans med faktiskt. Från att gått från mitt värsta år gick de till ett bra år. Allt tack vare att jag orkade med min student och att jag har träffat han. Så jag är ganska nöjd över hur min sommar har vart. 
 
Jag har också råkat ut för karpeltunnel syndrom. Så nu har jag smärta varje dag och ett handledsskydd. Så jag vet inte hur det blir med det. Ska till en arbetsterapeut nästa torsdag och kolla om de har blivit bättre eller inte.
 
Jag har också gått med i jobbgaranti för unga nu. Ska försöka få en jobbcoach men det ska jag ringa om på måndag. För dem två senaste dagarna har vart lite stressande.
 
Jag har också gjort en utredning om mitt mående på vuxenpsykratrin i skövde. Nu väntar jag bara på beslutet om vilken vård jag ska få.
 
Men detta är väl alla stora händelser som har hänt den senaste månaden. Idag ska jag göra en grej och sen ikväll ska jag träffa "M" och vi ska gå på bio och se lucy vi kanke också ska äta en bit men vi får se vad vi gör. Men nu ska jag kolla på rederiet igen.