Godmorgon.

Just nu sitter jag på lernia som vanligt. Detta är mitt liv. Jag väntar fortfarande på den där boken men förhoppningsvis ska den komma idag så jag hoppas den har kommit idag. Den här dagen kommer bli så bra även fall jag kanske börjar bli sjuk inget som man vill bli precis. Men jag kurerar mig med lite underbart te och dead by april. Ljuv musik i mina öron.
 
Snart är den veckan över också och snart kan jag flytta hem. Ska bli så underbart att få komma hem igen. Men jag ska hem idag och kolla till min lägenhet och ta hand om posten igen. Nått säger mig att lådan kommer vara full. Men ni får ha en bra dag så länge.

Ny vecka.

Godmorgon, ny vecka och en kort vecka. De blir så bara eftersom det är påsk i helgen. Min helg har vart helt underbar. För man gjorde grejer som jag framför allt inte trodde jag skulle göra. Men jag är glad att jag gjorde det av så många anledningar. Men dagen idag och imorgon kommer nog förmodligen gå sakta fram eftersom man ser fram emot imorn kväll. Jag längtar så. Det ska bli en lika underbar dag dåe. Men jag kommer hålla er utanför det tyvärr, detta är min lilla hemlighet.
 
Annars idag så blir det ju att åka till kyrkan som vanligt. Det ska bli kul och avslappnade. Men jag känner att jag kan flytta hem faktiskt. Men jag får höra hemma vad dem tycker om den ideén för jag känner själv att nu när jag använder handen så gör det inte ont det är mest stelt. Men ni får ha en bra dag med några musik tips från mig.
 

Onsdag.

Nu har halva veckan gått men jag har inte gjort något vettigt. Har mest sovit bort mina kvällar, jag är så trött men jag kan ändå inte sova på nätterna. Det gör mig galen att inte kunna sova som normala människor. Allt jag vill är att kunna sova som folk. Får nog ta sömntabletterna iallfall även fall dem kommer göra mig tröttare. Mitt liv är annars på topp förutom att man inte klarar av att kolla på sitt ärr än. För var tvungen att byta plåstret idag och då fick jag se mitt ärr igen och det höll på att sluta med mig på golvet igen.
 
Jag klarar helt enkelt inte såna saker. Så jag ser inte fram emot när plåstret försvinner om mindre än 2veckor. Jag kommer antagligen nästan svimma då med. På fredag ska jag få studieanvisngar för samhällskunskapen också och igår "köpte" jag min bok jag behövde. Men ska betala den imorgon. För jag har inte fått in riktigt alla pengar än men förhoppningsvis får jag det imorn. Men ni får ha en bra dag så länge. 
 

Måndag.

Idag blir det en kort dag i skolan eftersom jag har två möten i töreboda i eftermiddag. Så jag vet inte riktigt när jag ska hinna äta. Men de får jag lösa när jag kommer till töreboda sen. Jag får ju skjuts dit eftersom jag har glömt mitt busskort där. Avskyr att göra det. Men de blev ju så eftersom pappa hämtade mig i lördags för annars skulle jag tagit tåget till Skövde.
 
Helgen har vart väldigt bra trots allt. Även om de blev lite ändrade planer i fredags. Och att en lägenhet brann i grannhuset. Ingen trevlig syn, men de var ju tur att det inte var mitt hus. Sen var jag på bio i lördags med syrran och såg insurgent. Den var otroligt bra och nu måste jag vänta ett helt år till tredje filmen kommer. Vet inte hur jag ska klara det. 

Annars idag ska jag till kyrkan som vanligt. Kommer inte riktigt ihåg vad vi skulle göra idag, men det märker jag när jag kommer dit såå. Men oavsett får ni ha en bra dag och hoppas eran helg har varit bra också.
 

När alla våra lögner e slut.

Idag har jag bar chillat och plockat iordning lite här hemma. Men om några timmar ska jag tillbaka till mitt fängelse tyvärr. Men ikväll blir det bio med syrran så det ska bli kul. Hon är en bra syrra, en sånn syrra man vill ha. Men ibland kanske hon kan vara jobbig men det e inte ofta hon e det.
 
Just nu chillar jag i soffan med lite härlig å goo musik. Ibland e livet gött allså. Om mindre än 4veckor e jag hemma igen och det ska bli så freaking skönt. Få ta hand om sig själv utan att vara beroende av andra. Men jag e tacksam för alla hjälp jag har fått.
 
Ett låttips från mig till er är Norlie och KKV:s nya låt "ingen annan rör mig som du". Den är freaking amazing ni borde ta och lyssna på den faktiskt.  Vad ska ni göra ikväll dåe?
 

Töreboda idag igen.

Idag ska jag fara hem till töreboda igen. Det ska bli så underbart att komma hem igen efter ha bott 2 av 6veckor i tibro. Det tar på kraften att bo i tibro. Så nu ska jag hem och få nya krafter och tar bort stygnen från operationen också. För sen senast jag skrev så har jag opererat min hand äntligen. Och igår blev man friskskriven också. Så nu är man påväg upp äntligen. Men ni får ha en bra helg.