Torsdag.

Just nu sitter jag bara framför datan och lyssnar på musik och letar upp lite bra smink. Annars har dagen varit bra men nu börjar den bli långtråkig. För jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag ska väl se film med lilla pappi sen antagligen. För han ska se snuten i hollywood. Såg tvåan, den var ju rolig men inte min typ av film. Men de funkar att se på. 
 
Men jag kan ju antaglingen packa upp mina grejer. Så de ska jag göra nu så vi hörs senare. Ni kan ju kolla in min video som jag gjorde igår. 
 

Sökt jobb.

Ja nu har jag suttit i några timmar och sökt jobb. Lyckades söka tio jobb och nu ska jag snart iväg och posta ett brev. För så var jag tvungen att söka ett jobb.

Annars ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt. Men här kommer dagens outfit.



Godmorgon.

Sitter nu i bilen påväg till töreboda. För idag ska dem besikta min lägenhet. Hoppas den blir godkänd. Men annars idag ska jag skriva klart mitt cv och sen söka en hel del jobb faktiskt. Så detta blir en bra dag med en hel del gjort.

Jag skrev inte så mycket igår pga att vi reste hem. Jag blev också väldigt åksjuk och de var inte alls kul.

Godmorgon.

Ja idag ska vi åka hem och de ska bli skönt men samtidigt tråkigt. Men jag är sjukt trött. De har vart underbara dagar här nere. Strålande sol och värme i stort sett alla dagar. Men nu ska jag gå upp och göra något.

Dagen.

Ja vad har hänt sist sen jag skrev. Jo jag har handlat allt jag behöver på gekås. Och jag bara drygt 50kr över budget och det är faktiskt väldigt bra. Dessutom hittade jag två väldigt snygga och fräcka byxor. Dem lär ni få se på många outfit bilder i höst och sen sommar. Sen har vi vart vid havet i björkäng. Och jag badade för första gången i år. Men jag gick faktiskt i två gånger. De var så varmt i vattnet.

Ikväll ska jag träffa en kompis man inte sett sen förra sommaren. Så de ska bli kul. Hur vill ni se de jag köpt. Vill ni se det i en video eller i bilder? Kommentera här nere vad ni vill se så ska jag fixa de åt er.



Godmorgon.

Just nu har jag ätit frukost och nu tar jag de väldigt lugnt. Imorgon åker vi hem de känns sådär för jag stormtrivs stort här. Men någon gång måste man hem faktiskt. Men de blir skönt att få lägga sig i sin egna säng också.

Idag blir de en liten tripp in på gekås och sen i eftermiddag ska vi till havet. Så detta blir en bra dag faktiskt.



Lotta på Liseberg.

Är tillbaka i stugan igen. Innan vi satte oss framför tvn så gick vi in en vända på gekås och bokaffären. Jag kom ut med 3 vanliga böcker och 3 bakböcker. Har hunnit bläddra i dem och de finns så mycket goa recept som jag bara vill prova. Jag behövde verkligen detta för att få tillbaka intresse för bakning.

Men minigolfen vann jag inte. Jag hamnade på en delad andra plats. Men nu ska jag kolla på lotta på Liseberg och sen beck.



Glasögonfabriken.

Sitter just nu hos optikern och ska antagligen fixa mina glasögon för dem sitter inte så bra. Men morfar ska kolla sina ögon också. Så ska väl vara lite smakråd åt han.

Sen ska jag in i varuhuset och kolla på lite kläder. Men inte så mycket vi ska hit imorgon igen. För hem åker vi inte förrän på onsdag. Ska bli skönt att få lägga sig i sin säng igen.


Jag och familjen på vallarna

Godmorgon.

Har nyss vaknat och ska väl antagligen gå upp snart. Dessutom blire väl frukost också snart. Jag är hungrig så hoppas de blir snart. Idag ska vi in på varuhuset och sen ikväll ska vi antagligen spela minigolf men vi får se lite senare idag. Hela natten har de regnat vet inte hur vädret är nu men.

Nu ska jag gå upp så har de bra så länge.

Hej igen.

Ja nu kan man säga att jag är tillbaka. För den senaste veckan har jag flytta. Blev klar på tisdagen med flytten och sen har jag bara packat upp mina kläder och packat inför ullared.

Och just nu sitter jag i våran stuga nere på ullared. Vi kom hit igår eftermiddag. Då gick vi in en liten sväng på ullared men jag hittade inget. På kvällen åt vi på stansson i Falkenberg innan vi skulle gå till vallarna. Och om ni någon gång är i Falkenberg kan jag verkligen rekommendera att äta på stansson. De var så god mat där.

På vallarna såg vi brännvin i kikar'n. Och den var så rolig man kunde inte sluta skratta. I andra akten fick robin stegmar i knät och de var faktiskt lite kul. Efter teatern så kom skådespelarna ut och då fick vi nästan allas autograf. Men jag fick också en kram av jojje jönsson och siw carlsson. Men skulle också vilja ha av Robin stegmar också eftersom han trillade ner i mitt knä. Men jag är jätte nöjd med kramen av jojje jönsson. Men nu ska vi åka till varuhuset igen. Ha en bra dag.

Godmorgon.

Snart ska jag åka med första lasset mot tibro. Men innan de ska jag äta lite frukost och hänga upp tvätten. Tänkte bara slänga upp de.



Cash in.

För en stund sen sålde jag mitt barbord och fick lite pengar till plånboken. Har också förnyat mitt försörjningsstöd här i töreboda. Så jag utrett två bra grejer idag. Nu ska jag bara börja packa ihop lägenheten. Men jag flyttar inte hem förrän på söndag. För jag måste tvätta imorgon. För jag måste ha lite koll på i vilken väska jag lägger kläderna.
 
Sitter just nu och kollar på endless love. Jag har velat se den sjukt länge och nu kan jag se den. Men jag skriver kanske lite mer senare.

Godmorgon.

Ska upp och duscha nu för jag orkade knte göra de igår efter min familj hade gått. Jag bara la mig i sängen framför datorn och rederiet. Så jag ska göra de nu. Vad ska jag annars göra idag då? Jo jag ska tvätta och packa ihop hela min lägenhet.

För i helgen flyttar jag hem. De är lite jobbigt att flytta hem. Har ju bott själv ett bra tag nu och fått mina egna vanor och så. Men ni får ha de bra så länge.

Mums.

Ja nu är allt klart nu väntar vi bara på födelsedagsbarnet själv. Allt är förberett och doftar underbart gott faktiskt. Men jag kan inte skriva mer om de nu. Tar min andra paus på två timmar nu. Har bara hållt på med massa grejer nu. Men nu var det skönt att kunna sätta sig ner en stund. 

Godmorgon och grattis pappa.

Just nu står jag i köket och håller på med lite hemligheter. Och om du pappa trodde jag skulle vara så dum att skriva ut vad jag skulle göra här så är du inte så smart. För du får inte veta något. Men jag skriver ikväll och kommer med bilder från dagen. Men nu ska jag gå och fortsätta. Hoppas ni kommer ha en lika bra dag som mig. 
 

Godmorgon.

Är just nu påväg in till skövde. Annars idag ska jag ta de lugnt. Tänkte hänga med för hade inte så mycket bättre för mig idag. Föräldrarna ska handla ett parasoll till altanen men sen ska dem också till dollar store.

Men jag skriver lite mer senare. För just nu vet jag inte vad jag vill skriva.

Godmorgon.

Tittar just nu på rederiet och ska väl antagligen gå upp snart. Idag ska jag träna hos sjukgymnasten och spela bilbingo. Men ska antagligen försöka packa lite också. För jag kommer ju inte hem förrän på onsdag igen.

Men nu ska jag kolla vidare på rederiet. Och sen gå upp och äta lite frukost snart.

Ångest, ångest ångest.

Just så känner jag nu. För om bara ungefär 1 vecka ska jag flytta hem igen. Jag kämpade så mycket för att komma loss därifrån och jag lyckades ju. Men jag har ju inget val än att flytta hem just nu.

Hon mår inte bra ingen av oss må bra. Men jag mår väldigt dåligt över de. Varför vet jag inte. Jag bryr mig inte lika mycket om henne...

Godmorgon.

Vaknade nyss och nu ska jag upp och äta frukost och öppna min altan dörr som alltid. För de är fortfarande väldigt varmt härinne. Idag ska man på något seminarium på arbetsförmedlingen. Inget jag ville gå på egentligen men jag är tvungen så bara att gilla läget.

Ikväll ska jag försöka packa lite mer. Har ju fortfarande knappt börjat.

Kvällsmat i värmen.

Ja i min lägenhet är de just nu 26grader och det är ganska varmt. Men de är bara och gilla läget. Och pappa jag vet att du alltid står på min sida och vill mitt bästa. Så din kommentar värmde verkligen att höra.

Nu ska jag äta lite kvällsmat och kolla på letters to b juliet. Den filmen är så bra ni borde ta och kolla in den faktiskt.



Hallo.

Just nu sitter jag på soc. Skulle träffa en vid ett idag. Men jag får väl se om han kommer. Annars åker jag hem och sätter mig i solen. Men egentligen borde jag börja packa lite mer. Har ju packat lite men inte alls mycket. För nästa helg ska jag ju flytta. Och på fredag får mitt besked om jag har kommit in på högskolan och förhoppningsvis i karlstad.

Jag har vart lite nere med bloggen. Men jag ska göra mitt bästa att försöka uppdatera mer.



Godmorgon.

En dag försent men bättre än aldrig. Idag ska jag till tibro. Men innan det ska jag packa, diska och träffa min sjukgymnast. Ser inte fram emot de men de måste bara göras så.

Annars idag ska jag på bio med min syster. Vi ska se draktränaren 2 och det ska bli så kul. Älskade första så nu ska vi se om tvåan är lika bra. Imorn ska jag till olstorp med en kompis och lyssna på drängarna. Och på söndag ska jag träffa min kusin.

Men nu ska jag gå upp för har lite och göra fram tills jag åker vid tre och i helgen har jag också en hel del å göra. Men det är bara roliga saker.

Kommer tillbaka.

Behövde ta lite tid från bloggen och tänka lite. Men jag kommer tillbaka imorgon med fräscha inlägg igen.