Ont

Har ont så jag skriver mer imorgon :)

Wake me up when i´m wiser and older

Idag på jobbet så kom man i lagom tid iallafall försov mig lite bara. Men jag jobbade bara fram till ett för sen åkte jag och robin ut på en kanotresa. Vi hade en vuxen med oss :) Vi paddlade runt hela ymsen, en sjö på väg till mariestad. Det tog tre timmar. Och nu har jag lite ont i armarna och benen. Kommer nog kännas mer imorgon tror jag, men det vill jag inte  :)
 
Tar det lite lugnt nu framför tv:n och borde lägga mig snart, så ni får ha en bra kväll 

Godmorgon.

Nu börjar en ny vecka och en ny dag på jobbet. Det är lite tråkigt eftersom det är min sista vecka. Jag vill jobba längre där :( För jag har lärt mig så mycket. Men det är så det är nu. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu egentigen. Så jag säger bara ha en bra dag och en god morgon :)

Varg veum

Sitter här och kollar på varg veum. Den är bra hittils dags. Det är en norsk kriminal film och just den här heter svarta får :) Men egentligen borde jag lägga mig men jag vill kolla klart på den. Dagen idag har vart ganska lugnt eftersom man somnade om efter att väcklarna hade ringt. Så jag vaknade inte förrän än halv fem idag :P Det är bra jobbat. Så jag hoppas ni haft en bättre dag än mig. Men jag ska ta och kolla vidare på filmen nu, så ha en bra kväll :)

Lördag

Kvällen igår va jätte kul. Speciellt när man spelar brännboll halv tolv. Man såg inte ens bollen. Dem hittade inte ens min boll som jag sköt iväg, jag kunde springa hur många varv som helst :) Idag ska man också träffa en kompis. Det ska bli kul, vi ska antagligen gå lite vid kanalen och se en film. Så det kommer bli kul det med. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Dessutom är det bara fyra veckor kvar till skolan. Det roliga börjar ta slut. För man jobbar och tjänar pengar, så det har redan gått en vecka på ett jobb man trivs med. Man får hjälpa turister och prata med sina jobbarkompisar när det är lugnt. Så det är hur kul och roligt som helst att komma till jobbet varje dag :P
 
Men jag skriver lite mer senare idag :) Så ni får ha en bra lördag. 
 

Grillning

Snart drar jag iväg med lite jobbarkompisar och grillar. Så jag kommer inte skriva mer idag. Dagen idag har vart ganska lugn, bara plockat en massa disk. Sen fick man baka en morotskaka och det blev inte så bra. Det blev en skidbacke. Så den är jag inte nöjd med :) Men någon gång kommer det bli bättre. 
 
Nu sitter jag och väntar på min skjuts. Som borde vara här snart. Så ni får ha en toppen kväll. Så skriver jag mer imorgon :)

Vad hände?

Jag vet inte vart mitt bloggande tog vägen idag. För jag vill så gärna skriva. Men dagen idag har varit bra, har fått hjälpa lite turister och vattnat blommor till exempel. Imorgon ska man träffa några kompisar och grilla kanske. Så imorgon kommer jag kunna skriva lite grann iallafall. Men jag ska försöka att skriva mer :) Nu sitter jag och kollar runt lite på youtube och snart ska man lägga sig och läsa lite innan man släcker lampan.
 
Hoppas ni haft en bra dag med fint väder :) För de har jag haft iallafall

Läggdags

Snart ska jag ta och släcka ljuset och sova för det är en dag imorgon också :P Man är ny duschad och sitter nu och kollar på Gilmore girls, en av dem bästa serierna jag vet. Den är så bra, ni borde se den tkr jag. Men jag tror ni måste köpa den för att kunna se den :P Men hör av mig imorgon igen, sov så gott

Dagen

Idag har det varit sjukt varmt och jag har varit ute och flängt i hela töreboda. De e ju inte så stort men det var varmt ändå. För man skulle bli säkrare i turistbyrån och jag känner mig väldigt säker nu. Men som sagt det har varit sjukt varmt idag, så det kom en hel del som ville ha glass för det var så varmt. Sen har man suttit och pratat om kyrkan och fairtrade med David som jobbar där. Det var trevligt för han ville att jag skulle komma över till dem istället. Det skulle ju funka bättre, men jag vet inte :P Jag vill så gärna men samtidigt vill jag vara kvar i tibro :D
 
Dessutom var han och Adrian på det lägret jag var på i Ösjönäs så dem kännde igen mig. Men dem sa inget förrän idag :P Så det var lite kul, för då satt vi och pratade om hur det var på lägret och sånt. Nu tittar man runt lite på nätet, idag måste man duscha. Så det får jag göra om en stund men jag skriver mer sen :)
Hela gänget som var med på Ösjönäs :)

Allsång

Sitter nu med en varm choklad framför allsång på skansen. Idag har det vart en varm och stressig dag. Det märktes stor skillnad. Fick plocka mycket disk, och det blev dem nöjda med. Men det var kul att kunna göra det med. Men sen råkade man lyfta ett 30kg stort parasollfot så nu e magen inte glad :( Men de går över när man gifter sig säger min pappa :P Så det gör det väl. 
 
Imorgon väntas jobb igen. Då ska man först åka ut och kolla på lite olika turistmål eftersom man ska bli lite säkrare i turistbyrån. Så de ska bli skönt, för jag vill bli säkrare. För jag älskar mitt jobb, så jag vill inte att det ska ta slut :) Men skriver mer senare ikväll :P

Tisdag

Andra dagen på jobbet. Hoppas den blir bättre, för det hände inte så mycket igår :P ni vet ju hur jag jobbar så jag skriver inte förrän ikväll någon gång. Men nu ska jag äta frukost och kolla på tv innan jag ska gå. Ikväll skulle jag ha gått på skutt men jag kan inte för jag jobbar då. Det är lite tråkigt faktiskt. Men om några veckor ska man ju träffa alla från lägret så det är inte så synd
 
Men vi hörs senare

Hallo

 Märkte idag att det kanske vore en bra ide att göra tidsinställda inlägg. Eftersom man jobbar mellan 10-18 :) Sköna arbetstider för man har en timmes lunch. Så från och med imorgon börjar jag göra ett tidsinlägg per dag. Men sen kommer jag skriva på kvällen igen då.
 
Dagen idag på jobbet var? Jo det var bra satt mest och pratade för folket kom i olika ruscher så man satt mest ner. På lunchen läste man på lite om olika turistmål och det har man i stort sett gjort hela dagen idag med. Eftersom man kommer jobba i turistbyrån mest men också i cafét när det behövs :) När man kom hem satte man sig i soffan och tittade på film :P 
 
Nu sitter man och kollar på lotta på liseberg och tänker tillbaks till förra måndagen. Jag fattade inte vad som hände där i mellan. Men aja. Dessutom skriver man lite med sin kusin :P 
Glasstället Tre toppar i träslövsläge. Rekommenderar det starkt. 
 

Dagen går fort

Jag tycker klockan gick väldigt fort nu även fall man vaknade så sent idag. Nu ska ta en dusch, för sen tänkte jag slänga mig frmaför tv:n och ta det lugnt. För man måste lägga sig i tid idag eftersom man börjar jobba imorgon. Jag längtar så kan jag säga :D Tjäna pengar :P Men jag skulle vilja gå på skutt på tisdag men jag kan inte. Men ska se imorgon hur jag jobbar på tisdag. Men jag tjänar hellre pengar än går på skutt. För jag behöver ju spara en del pengar nu känner jag. För i vår sen måste jag börja kolla efter jobb. För hem kan man inte flytta.
 
Hoppas ni haft en bra dag medans jag sov ;) För det verkade vara fint väder idag synd att jag sov bort en så fin dag :(. Men skriver kanske mer sen :P

Godmorgon.

Min telefon dog under natten, så de var därför jag vaknade så sent idag. Vaknade fyra och sov bort resten av dagen men det var ganska skönt. Nu lagar man mat, blir pizza idag. Orkade inte laga något annat. Men jag skriver mer senare.

Godnatt

NU ska jag försöka ta och sova iallafall. Må bra det dröjer länge eller aldrig till dess. Men ni får sova så gott, Jag kommer inte göra det. 

Minnen för livet

Just den här låten har jag fastnat för den. För jag känner mig så väl att jag e lik den personen. För jag kommer leva med minnen som jag aldrig kommer glömma. Sår som aldrig läker. Jag vill springa för livet. Men livet slår tillbaka och tillbaka. Istället för framsteg gör jag tillbakasteg. Jag vill gå framåt. Du motar mig bakåt. Jag kan inte förstå och kommer nog aldrig förstå hur du kunder göra så här mot mig. Jag vill säga att jag hatar dej men jag kan inte. Men jag älskar inte dej heller, de kommer jag aldrig göra. Varje gång jag mår dåligt beror det mest på dej. För dem minnen du har gett mig gör så jävla ont. Varje gång minnena kommer upp är det ett knytnävslag man får av det. Jag har inga roliga minnen med dej. Fall jag skulle ha det, så har du svartat ner dem med dem dåliga minnen man har fått. Jag kan inte förstå. Jag kommer aldrig förstå. Jag vill bara ligga i sängen och vänta på att livet ska ta slut. Det är inte värt att leva. Men ändå lever jag. Jag försöker leva. Varje dag är en försöksdag. Jag vet inte när det ska ta slut. Jag plågas varje dag, varje morgon, varje kväll. Varenda sekund i mitt liv! Du har förstört mitt liv! Trodde aldrig att en människa kunde göra så. Jag kommer aldrig förstå. Jag kommer bara få gå med smärtan. Det gör så jävla ont! Jag vill kunna leva mitt liv. Men hur ska jag kunna det? Jag vet inte hur. Jag får hjälp men et är hopplöst med mig. Inget kommer någonsin bli bra. Minnen gör ont. Minns inte sist jag var glad. För jag har nog aldrig vart glad. Jag har haft en mask på mig. Där jag ler. Där jag älskar livet. Men hur ska man kunna älska livet. Jag hatar livet. Jag hatar mitt liv!! Ingen förstår mig. Jag lever med mitt liv. Jag vill inte leva! Men jag kämpar. Men det är meningslöst. Allt är meninglöst. Allt jag älskar försvinner ur mitt liv bara. Jag vill inte leva, men jag måste! Men jag vill inte.
Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte leva!!!

Tvättdag

Imorse kunde jag inte skriva för jag mådde så dåligt. Kan inte förklara bättre än så. Men det är typ pyttelite bättre nu, helt kommer jag aldrig bli. Så när man kom hit till lägenheten igen så började man tvätta och storstäda hela lägenheten. Jag kan säga som det är att jag är glad över hur rent det blev. Tvätta håller jag fortfarande på med ända fram till tio ikväll. Ikväll har jag ingen aning vad kvällen bjuder på. Blir nog att försöka hålla sig vaken eller något. Kanske ta och kolla på sin nya film. Ni kommer få se allt jag handlade imorgon :) 
 
Men nu har jag inget mer att säga. Så jag skriver senare igen :P

Godnatt

Nu säger jag godnatt. För imorgon blir det en städdag i lägenheten innan man börjar jobbet på måndag. Ska dessutom tvätta. Men godnatt

Hemåt

Nu e vi hemma ifrån Ullared. Har vart roliga dagar där nere. Träffat en gammal kompis, sett på en buskis på vallarna och hittat en hel del inne på Gekås. Nu ska man börja jobba på måndag också. Där var det slut på semestrar och ledighet. Nu blir det bara jobb. Ikväll funderar jag på att kanske gå en sväng men jag tror nog att jag lägger mig i soffan istället framför tv:n :)

Kändis.

Kan ju börja att säga tack att det är så många som läser min blogg :) De e jag jätte glad över. För det andra så somnade jag direkt igår när jag kom hem från vallarna, så då hade jag ingen chans att skriva. Imorse lika så, för gick upp vid nio åt frukost och direkt till gekås. Ni kanske tycker det är dålig stil av mig när jag går upp vid nio. Jag kan säga er att jag inte är någon morgonmänniska och vid den tiden på dagen så vill jag bara sova :P
 
Igår så var vi då på vallarna. Den farsen var hur kul som helst, den e helt klart värd att se. Sen när vi skulle gå ut därifrån stötte vi på en kändis. Thomas Petersson. Ni som inte vad vad han håller på med, så är han en komiker och då har han bland annat vart med på time out och parlamentet. Jag var snabb och tog upp min mobil. Så då tog Cicci kort på mig med honom :)
 
Idag har dagen beståt av solning och gekås. Så man har solat från 12:00 tills ungefär för en timme sen. Ikväll ska man träffa sin kompis igen. Det ska bli kul nu med :) Men skriver mer ikväll.
 

Go

Blev ganska sent jag updaterade idag. Det beror på att jag inte är någon morgonmänniska, så jag orkade inte sätta på datorn när klockan ringde klockan åtta idag :P För jag skulle kolla synen klockan tjugo i tio. Det gick bra och nu får man läsglasögon som man ska använda när jag läser och skriver i skolan eller hemma :) Det blev ett par snygga glasögon också :)
 
Ikväll blir det att träffa en kompis som man inte har sett på 5år tror jag det är :P E lite osäker på det. Sen blir det att gå på vallarna och kollat på deras föreställning, "livat i parken" heter den :P Det ska bli kul för dem har alltid jätte bra föreställningar och den ligger fint där också. Men skriver mer sen :)
 

Godnatt.

Snart blir det att lägga sig för man ska upp tidigt imorgon för att gå på synundersökning. Jag börjar se och läsa dåligt så vi tyckte det var bäst att titta upp min syn :P Nu ligger man här och kopplar av till taylor swift. Vet inte vad jag ska skriva annars. Så skriver mer imorgon :)

Stugan

Nu har man vart framme i Ullared i några timmar, har hunnit köpa ett par skor som var nödvändigt att köpa. För mina andra har jag slitit ut. Men kan visa bild på dem ikväll. För man har precis kommit till stugan så man har inte hunnit plocka upp min kamera än. Dessutom ska vi snart till tre toppar i varberg och äta glass i stora lass. För dem glassarna e inte små precis :D
 
Men jag skriver mer ikväll, när vi kommit till stugan igen. Kan ju meddela att det är jättevarmt här. Det är runt tjugo grader och solen lyser, så vackert väder var det inte imorse när vi åkte :P

Godmorgon

Snart bär det av till Ullared med familjen. Ska bli så kul, men inte lika kul att gå på Gekås så mycket folk där inne.

men skriver mer i bilen eller när jag kommer fram :)

Sånger

Sitter här på balkongen och sjunger och dricker te med goro. En bra kväll och en toppen vän. Älskar att sitta och sjunga med en gitarr som spelar. Önskar man kunde spela själv.

Men ska vara lite social nu. Så skriver mer sen när jag kommer hem :)




en bild från skansen som jag var på i tisdags:)

Måndag

Idag händer inte så mycket. Ska snart dra och träffa en kompis. Sen blir det ta de lugnt för imorgon drar man till Ullared. Skriver mer sen

Töreboda

Imorgon drar man iväg till tibro för sista gången på två veckor :/ För nästa vecka börjar jag jobba här i töreboda. SKa bli så skönt att börja jobba och tjäna pengar :P Men imorgon ska man först på ett möte sen blir det tibro. I tibro ska man packa det sista inför Ullared på tisdag. Men man ska också träffa en kompis. Som man inte har sett sen lägret. Ska bli kul att träffa honom :P
 
Just nu sitter man här, har precis plockat iordning kläderna man hade med sig till tibro för någon vecka sen. Så nu tar man det bara lugnt och skriver med er. Ikväll blir det tv och bara ta det lugnt. Ska bli skönt att kunna koppla av för en kväll. Nu när man får sova ordentligt på natten. Så nu e livet på topp :)
My little angel <3

Tillbaka

Nu är jag tillbaka igen. Blev lite stressigt i söndags, för man skulle sticka iväg till stockholm på tisdagen :) Men nu är jag tillbaka. I några dagar iallafall för på tisdag drar man till ullared/falkenberg. Men skriver mer när jag vet vad jag ska skriva om :)