Söndag.

 Har vart en jobbig dag match och smärta är ingen bra blandning, Men jag spelade ändå. Vi vann båda och det satt gott och nu väntas slutspel för våran del. Just nu diggar jag musik och pratar med pappa. Ska snart kolla på one tree hill och bara chilla. För vi har ju typ sovmorgon imorgon också. Kunde inte blitt bättre faktiskt. Vi ska ju skriva en uppsats. De kommer gå bra
 
Imorgon har jag träning, skola och möte på socialen. Ska få en kontaktperson. Ska se om hon passar mig. Men de får vi hoppas. Vad har ni gjort idag?
 

Lördag.

Gick ipp vid halv tolv åt lite frukost Och nu kollar jag på one tree hill och planerar att göra de och plugga idag. Men får se om de blir så. Annars blir de en ganska chill dag.

Vad ska ni göra idag då?



Let's dance.

Ja nu ska jag kolla på let´s dance och bara chilla. Jag behöver det, när man inte somnade förrän sent igår natt utan sömntabletter. Man måste få sova och jag hatar att jag inte kan de. Det är så störande. Men nu ska vi inte vara negativa utan nu ska vi vara positiva. Denna helg ska jag plugga och på söndag ska jag shoppa med pappa. Det ska bli en bra helg, bara jag, min pappa och min syster.
 
Hur har eran dag varit då? 
 

Tillbaka.

Kände att jag behövde en paus från bloggen. För jag hade så mycket att göra i skolan och det har jag än. Jag måste sätta fokus på det. För jag tar studunten till sommaren och dessutom ska jag läsa på högskolan till hösten och där är det inget lugnt tempo precis. Så de är bara att bita i det sura äpplet. Ska försöka berätta lite kort om vad jag har gjort under tiden.
 
Måndag: Tränade jag i stort sett hela dagen igen. Vi hade match på kvällen och vi vann fast jag inte var på topp. Här började tummen göra väldigt ont igen. Och det har jag haft under hela veckan och fortfarande men jag orkar inte göra något åt det faktiskt. Läkarna tar mig inte på allvar
 
Tisdag: Mötte jag min nya handläggare och vi pratade lite och sen nu ska jag få en kontaktperson fram till sommaren. Men han har sagt de jag har alltid har sagt att jag behöver gå igenom mitt förflutna med en psykolog och ta bort min skuld för det och förbättra mitt självförtroende och självkänlsa.
 
Onsdag:  Träning och det var månadsfinal och jag vann onte. Men det gjorde josse så ett grattis till henne. Sen tog jag det bara lugnt.
 
Igår var jag på tjejkväll i klassen. De var mysigt och roligt. Vi spelade och pratade en hel del. Så det blev några glas vin igår. Och de känns lite idag kan man säga. Gick var hem runt halv elva och somnade någon gång vid halv tolv. Så nu sitter jag i skolan och ska ha stöd så vi hörs senare.
 

Godmorgon.

Måndagv idag ocb de blir en fullspäckad dag idag med. Skola, träning och match bland annat:) Men de är kul så de ska gå bra. Hur ser eran dag ut idag? Kommentera här nere.

Hoppas ni har sovit bra och får en bra dag. För nu ska jag gå upp.

Låg uppdatering.

Ja idag är jag väldigt trött och de märks nog. Eller vad säger ni? ;) Ja nu e jag påväg till styrelsemötet. Sen ska jag hem och ladda inför en ny skolvecka som innehåller plugg och förberedelser inför högskoleprovet :)



Godmorgon.

Vaknade precis oh idag händer inte så mycket ska försöka skriva klart min uppsats :) Men ska också på möte idag. Men nu ska jag kolla klart på min film.

Så ni får ha en bra dag. Solen lyser här. Hoppas den gör hos er också.

Sent an angel to the sky

Ja när jag kom hem slängde jag mig i soffan och tog det lugnt framför harry potter. Har känt mig så trött den senaste veckan men jag tror att det kan ha med mina sömntabletter att göra. Så jag får bara gilla läget för jag behöver ta dem :P Nu chillar jag med lite musik och smsar med en ;) Ska snart sätta igång en film som jag har sett 3ggr hittils dags. Längtar tills tvåan kommer ut alltså, så fall ni förstår så ska jag kolla på the mortal instruments:city of bones :)
 
Men hoppas ni har haft en underbar lördag så hörs vi imorgon igen :) Godnatt och sov gott :P

Fikadags.

Ja nu sitter vi och ska ta och fika lite. Bland annat på min goda men inte så fina tårtor:) Men de börjar bli min favorit nu också. Så nu har du fått igenom din vilja pappa;)

Senare ska jag spela vidare på harry potter lite :) Hoppas ni kommer ha en bra lördag vare sig ni e hemma, bakfulla eller ska supa ikväll :)



Godmorgon.

Ja idag steg jag upp i tid ställde klockan på kvart i nio :) De på grund av att jag skulle göra klart tårtan :) Och den blev inte bra alls. De är klart en av mina sämsta:/

Nu ska jag äta frukost och se på harry potter och fången från azkaban :) Så ha en bra dag. De ska jag ha :)



Let's dance.

Håller på att göra en tårta samtidigt jag kollar på let's dance :) Jag gör min pappas favorit tårta, han är helt insnöad på den. Så att han ville att jag skulle bjuda på det imorgon :P För ska till Jönköping och fira min "mormor", hon är inte min äkta men jag gillar henne ändå :) 
 
Men nu ska jag gå och lägga ihop tårtan så vi hörs lite senare :)
 

Helg.

Nu har jag tagit helg iallfall. Men det är inte en lugn helg, jag har fullt upp varje dag :( Jag ville bara ta det lugnt och vila ut :P Jag gjorde mitt matteprov idag och det gick jättebra, kändes så iallfall. Nu väntar jag på cicci som är min skjuts hem. Vill ha mat men det får dröja lite till :)
 
Idag fick jag dessutom mitt efterlängtade paket från en bloppis av lillalie. Ni borde gå in kika på den bloggen, det är en väldigt bra blogg :) Kläderna är jättefina och passar bra. Jag vet inte riktigt varför jag inte har skaffat mig en kavaj förut. För jag passar verkligen i det :)
 

Godmorgon.

Ja nu sitter jag i skolan och ska jobba med min uppsats men också plugga på provet som jag har idag :) Så detta ska bli ett bra avslut på veckan. För helgen blir väldigt jobbigt´faktiskt :P Annars idag ska jag åka till mina föräldrar och stanna över helgen. Dessutom ska jag baka en tårta tills imorgon när vi ska åka till jönköping :) 
 
Igår gick jag och la mig redan vid nio och somnade runt kvart över tio. Var väldigt skönt, men ändå så lyckades jag försova mig imorse. Det var typ första gången på ett halvår. Det är faktiskt bra. Men nu ska jag börja jobba lite så jag kan få klart uppsatsen innan jag åker :P

När dina vingar bröts.

Ja jag kom precis hem från gymmet. Träningen gick jätte bra. Hoppade över den sista övningen eftersom de var så mycket folk:)

Nu ska jag bara duscha, plocka iordning lite här hemma, ta hand om tvätten och diska. Sen ska jag ta och plugga på matteprov som jag ska ha imorgon ska nog antagligen sitta med uppsatsen också :P Full fart mot högskolan. Ingen tid för lathet ;)

Eget arbete.

Ja vi har typ eget arbete nu och jag pluggar matte. Och jag är snart klar med första kapitlet och ska försöka hinna klart med de idag så jag kanske kan göra mitt prov imorgon. Så jag kan börja med kapitel 2 nästa vecka:)

Ikväll ska jag plugga också. Men borde egentligen vila för hade svårt att somna inatt pga att jag inte kunde ta mina tabletter :( Men somnade iallafall vid halv 3. Men ska jobba vidare nu



Godmorgon.

Ja igår blev det inte så mycket uppdatering. Beror på att jag hade bowling träning i tibro och de gick jätte bra. Satte ett nytt personbästa åå 200 poäng. Nu siktar vi mot 300 ;)

Efter de följde jag med mina föräldrar hem och åt lite våfflor och kollade på tv. Så jag kom hem vid halv elva igår. Nu ska jag gå upp och förbereda mig för skolan.



Godmorgon.

Har precis kommit tillbaka till skolan efter ha gjort ett prov på central. De guck över förväntan väldigt bra:) De kändes bra hoppas de bara är en äkta känsla.

Jag hade kunnat gå hem men de ville jag inte. Eftersom de är regn/snö ute. Så då sitter jag hellre i skolan och räknar matte en stund. För börjar vid tio. Men ha en bra dag :)



Plugg åter mer plugg.

Ja jag har studerat hela eftermiddagen på vanligt skolarbete och på högskolepovet. Så jag tror snart att jag blandar ihop allt :P Men det ska nog gå bra. Har ett naturkunskap prov imorgon på energi och det kommer gå prima. Det har det gjort hittils så :P 
 
"Trumvirvel" idag kom min klänning :D Och allt jag kan säga är att jag älskaaaaar den. Den är så fin, så undebar, så unik och en så jäkla fin färg. Har dessutom redan provat den och det måste göra några små justeringar innan den är helt perfekt. Men den är redan perfekt i mina ögon.
 
I bageriet idag gjorde vi klart våra moussetårtor och min blev så fin. Men vi gjorde dessutom något som heter jockeymössor. Jag har aldrig hört talas om det. Men det innehöll mandelmassa, och jag och mandelmassa är ju inte precis vänner. Men jag fick blåa händer. Snyggt :P
 
Nu ska jag bara plugga vidare och äta lite nudlar. Sen vid halv åtta blir det farmen och sen ännu mer plugg :)
 

Godmorgon.

Sitter just nu i skolan och har svenska. Håller på att skriva min uppsats och jag har snart skrivit klart första delen och det är bra :) Nu vill jag bara jobba på och klara av mina uppgifter. För nu är det fullfart mot högskolan. Jag sökte in igår. Jag sökte det tekniska basåret i Umeå, Luleå, Karlstad, Stockholm och sist Södertälje. Men jag hoppas att jag kommer in i antingen Umeå eller Luleå, även fall mina föräldrar inte tycker om det :P
 

Men nu ska jag fortsätta arbete hörs senare ikväll :)

Dåligt skrivande.

Ja idag har man legat i hårdplugg kan man säga. Har jobbat på mitt gymnasiearbete och min uppsats. Det gick jättebra men då fick bloggen ta nackdelen med pluggandet:(

Just nu kollar jag på talang men ska snart lägga mig. Så jag tänkte hoppa in och skriva lite och fylla i mitt tomrum:) Men godnatt på er vi hörs imorgon :)



Godmorgon.

Var precis nere med tvätten och satte igång en maskin. De var underbart väder ute men de blåste en hel del :/ Nu sitter jag här och äter frukost och kollar på en wallander film:)

Idag ska jag plugga, ansöka till högskola och träna. Annars ska jag bara ta de lugnt. Vad ska ni göra? :)



Godnatt.

Nu ska jag ta och släcka lampan och sova. För ska upp om några timmar tänkte jag. För jag ska tvätta och plugga idag. Men jag ska också till gymmet någon halvtimme:) Så ni får sova så gott så hörs vi ;)

Cooking some food.

Just nu håller jag på att laga mat och samtidigt lyssnar jag på musik. Men jag håller också på att leta fram någon bra film så fall ni har något filmtips så får ni jätte gärna kommentera det :) Det skulle vara snällt. Idag har jag bara tagit det lugnt och när jag vaknade för några timmar sen camade jag med Thor. Det var trevligt :P
 
Vad ska ni göra ikväll då? :)
 

Godmorgon/god eftermiddag.

Ja idag tog en rejäll sovmorgon också. Och det var mer än behövligt. Känner mig så utvilad just nu. Så imorgon kan jag återgå till mina rutiner :P  Annars idag ska jag bara ta det ännu lugnare framför en hel del plugg :) Men ska väl börja laga mat snart kanske :) Det blir bara lite kött och potatis, mums :)
 
Men jag skriver lite mer senare, när jag har hunnit vakna till lite mer :P
 

Lördag.

Ja idag har jag inte gjort så mycket bara chillat framför film. Just nu kollar jag på en film som heter thirteen och den är faktiskt rätt bra. Men jag borde egentligen plugga känner jag :P Men ikväll ska jag nog se på gladiatorerna eller smartare än en femteklassare. Så det ska bli en bra kväll :P 
 

Godmorgon eller god eftermiddag.

Kände att jag behövde sova ut idag så jag sov till ett faktiskt. Var så underbart skönt att få göra de. Kvällen igår var helt underbar, jag hade så kul har inte haft så kul på länge:) Hoppas ni hade en lika bra kväll.

Nu sitter jag i bilen på väg hem. Idag ska jag börja dagen lugnt och sen ska jag försöka börja plugga. För nu i helgen ska jag plugga:P



Kyrkan.

Sitter just nu i kyrkan och umgås. De var mycket roligare och trevligare än jag trodde:) Men nu ska vi spela sällskap, vi ska spela diamanten. Men ni får ha en lika bra fredagskväll som jag har och de kommer bli roligare;)

Dagen har vart bra med 6h plugg inte så kul precis. Men nu kan jag mitt prov iallfall :)



Krossade hjärtan.

Jag kommer inte skriva ut namn, kommer byta ut namnen.

Ja nu förstår jag precis hur martin kände sig när jag krossade hans hjärta. Men ärligt talat på den tiden var jag inte redo för ett förhållande. Jag satt på en djup hemlighet som ingen visste om. Hur mycket jag vill säga de till en lärare kunde jag inte. Så jag spelade med martins känslor. Man kan inte förstå sånt här förrän de händer en själv.

För jag träffade en som heter Gustav. Jag trodde allt han sa och allt han kände. Men allt var en bluff han spelade med mina känslor. Vi människor är inte perfekta alla har sina bristningar.

Jag är fortfarande inte redo för ett förhållande. Jag mår fortfarande inte bra psykiskt. Men jag är långt ifrån hur jag mådde för lite mer än ett år sen. Jag har slutat skära mig men jag älskar fortfarande inte livet. Jag har mina toppar jag har mina dalar. Men jag har lärt mig hur jag ska ta mig igenom mina dalar.

Man får aldrig ge upp även hur svårt livet är. Jag var nära på att ge upp mitt liv och detta var bara några månader innan jag gjorde anmälan. Dem som var på festen som jag var på visste inget. Dem fick veta de ett halvår efter det. Jag försökte ta mitt liv genom alkoholen. Jag misslyckades och det är glad över. Livet är värt att leva. Inte ens mina föräldrar vet detta jag minns inte om jag sa detta till socialen eller team flexus.

Förlåt för ett långt inlägg men ville bara dela hur mitt liv ser ut nu och hur jag mår.



Godmorgon.

Sitter just nu i skolan och ska ha stöd. Ska jobba vidare på min uppsats nu. För jag tänkte ha gjort den ikväll. Men ikväll ska man istället till kyrkan. Det är mycket bättre än att plugga :) Så det ska bli en rolig kväll :P Dessutom är detta en lång helg, vi har studiedag på måndag. Men jag ska upp tidigt ändå och plugga och lite annat.
 
Vad ska ni göra i helgen då? Jag ska plugga och bara ta det väldigt lugnt. Känns inte som jag har gjort det dem senaste veckorna så det ska bli skönt att få sova ut i sin egna säng :P Men nu ska jag arbeta ha en bra dag :)

Plugga.

Ja här sitter jag nu och ska plugga. Tänkte försöka skriva klart min uppsats :) Kollade dessutom klart på en wallander typ. För jag var ganska slut efter gymmet. Imorgon är det fredag och sen är det lång helg. Känns så underbart men jag ska plugga hela helgen så ja det blir inte en bra helg men en helt okej :P
 
Sitter just nu och camar med en. Ganska roligt faktiskt. Han verkar inte känna igen min gardin :P Men det är kul ändå. Hur har eran dag varit ?
 

Godmorgon.

Ja de var en sån dag idag med. Jag vaknade halv sju och kunde inte somna lm. Men jag var kvar i sängen i en timme och höll på med mobilen:) Men sen gick jag upp och tog en dusch. Kändes ganska skönt faktiskt att göra de på morgonen även fall jag hatar att duscha på morgonen;)

Kort dag idag dessutom slutar kvart över ett. Sen ska jag bara hem och hämta träningskläder och dra till gymmet:) Så de här blir en bra dag. Så ni får ha en härlig och solig dag:)



Godmorgon.

Ska snart byta om för att ha choklad och konfektyr. Idag ska man på ett nytt möte på socialen. För man ska träffa ytterligare en ny person. Men jag kommer ju inte bo kvar i töreboda så länge till. Så jag fattar inte vitsen med de:/ Men de är väl bara och gå dit antar jag.

Annars idag ska jag bara ta de lugnt och kanske plugga lite matte. Ha en bra dag, nu är våren här:)



Tisdag.

Idag är det ingen speciellt lång dag. Slutar vid tre och det är skönt. Men sen måste jag hem och plugga lite. Ja man kan ju säga att man har träningsvärk sen igår. Men det är skönt med lite träningsvärk :) Idag är det klarblå himmel och solen lyser, så det här blir nog en vacker dag faktiskt :) Men ni får ha en bra dag så ska jag fortsätta ha svenska nu :)

Två avklarat.

Ja just nu har jag gjort klart 2 av 3 träningspass idag. Just nu har jag svenska. Men vill bara få klart den här dagen för den har vart jobbig men bra samtidigt:) Hur har eran dag varit hittills? :) Berätta gärna i kommentarerna

Godmorgon.

Ja nu ska jag gå uppvur sängen och göra iordning mig för skolan. Ska bli en bra dag även fall jag glömde göra en läxa ;) Mem ska försöka hinna med den nu. Även idag så har vi ett möte med nisse om studenten, så de ska bli bra. Men ha en bra dag alla:)

Godnatt.

Just nu ligger jag i sängen och läser. Men ska väl antagligen släcka snart, för imorgon blir de en jobbig dag. Har tre träningspass imorgon men det är kul å träna. Så jag klagar inte så mycket;)

Matchen idag förlora vi med 92poäng men jag satte rekord igen denna vecka med ett poäng på 188:) Kände att den mening var väldigt bra skrivet på svenska ;) Men hoppas ni har haft en bra vecka och kommer få en ny bra vecka. Så godnatt:)

Tävling.

Idag är det tävling som sagt var. Mot mariestad. Efter det måste man hem och städa. Inte så kul men det måste göras. Veckan som kommer blir väl bra, men man vet aldrig vad som händer :) Just nu äter jag lite frukost/mellanmål och lyssnar på lite musik. 
 
Ja sanna vann ju igår. Jag tycker faktiskt att linus svennings låt var tusen gånger bättre än hennes och den hade vart en mer värdig vinnare. För helt ärligt tror jag inte den kommer ha någon chans att vinna i eurovison. Här kommer några låtförslag, som jag älskar :)

Godmorgon eller mer hej.

Ja jag har vart lite frånvarande här. Det har vart en jobbig vecka. Men idag ska jag ta helg. Men först ska jag till skolan och ha stöd men jag vet inte med vem eller var :) Sen ska jag antagligen göra klart mitt projektarbete. De ska bli så kul och se hur resultatet blev sen :) Bilder lovas komma upp här och på min instagram:)

Wallander.

Är helt insnöade i dem filmerna alltså. Kollar just nu på fotografen. Men mina två absoluta favorit filmer hittils är mastermind och mörkret. Annars idag vet jag inte riktigt vad jag ska säga om dagen. Vi var nog lite trötta idag. För det var mer skratt och roligt än jobb och koncentration :P Men det är alltid kul och skoja. De blev semelbak idag och lite annat smått och gott.
 
Men nu ska jag återgå till filmen. Så vi hörs imorn godnatt :)
 

Godmorgon.

Godmorgon på er alla. Idag var jag ovanligt pigg så jag gick upp första gången klockan ringde:) De medförde sig så att jag hann sätta på te till frukost. Men man hade träningsvärk idag kände man:/

Idag är det fettisdagen men jag ska inte äta en semla. Jag tycker inte ens det är gott så. Men ni får ha en bra dag idag, för nu ska jag snart bege mot skolan :)



Dans nästa.

Ja om ungefär tio minuter börjar lektionen. Men de e ingen kul lektion precis. Men de ska gå bra. Idag på naturkunskapen fick jag veta vad jag fick på provet och jag är jätte nöjd med det. För de kan betyda ett väldigt bra slutbetyg. Denna vecka börjar bra, hoppas de håller i sig. För nu får jag börja samla ihop mig och förbereda mig för högskoleprovet som är om ungefär om en månad :)

Godmorgon.

Äter just nu frukost och tar min medicin. Ville ha en godare medicin, den här är för söt. Idag ska jag plugga när jag kommer hem och sen bara ta de lugnt:)

På gympan idag ska vi dansa. Inte kul precis men de är bäl bara att bita i de sura äpplet ;)



Förr eller senare exploderar jag.

 
Jag lovade ju att jag skulle skriva lite om boken. Men jag hann inte göra det första gången jag läste ut boken. Men nu har jag läst den två gånger. Och jag tröttnar inte på den. Den är så bra. Det här är den första boken som jag har gråtit till den. Boken har så mycket känsla så mycket smärta så mycket liv. Det är som man läser en dagbok. Orden räcker inte till att beskriva den här boken. Jag rekommendera starkt att ni ska läsa boken, det finns ingen bättre bok. Jag bara längtar tills filmen, den kommer säkert ha lika mycket känsla. Men ska ju inte ha för höga förväntningar då blir man bara besviken när den inte är det :)

Hej igen.

Har inte skrivit dem två senaste dagarna men jag orkar inte gå in på detaljer. Man har dessutom fått klarhet med magen, bara lite allmäna problem med magen och ett brutet revben som man leva med :/

Men igår gick jag på en sminkkurs och de var sjukt intressant och lärorik. Hon var dessutom jätte duktig fick dessutom med mig lite sminkprodukter hem. Nu lagar jag och pappa mat :)