Vändningar.

Ibland kan livet ta oväntade vändningar. Året började så bra så jag tänkte att året skulle fortsätta så. Men där hade jag fel väldigt fel. Egentligen ska man inte skriva ut sig så mycket på nätet. Men de är de enda sättet jag kan få ut allt jag tänker och känner.De höll i två månader men sen hände något eller så spelade han bara med mina känslor. Jag kommer aldrig få svar på vad som hände eller varför han gjorde så. Dem frågorna kommer jag bära med mig ett tag framöver.
Idag har det gått 21 dagar sen han krossade mig och mitt hjärta. För jag var så kär i han. Dem här dagarna har gått upp och ner. I början låg jag bara och grät för de gjorde så ont. Efter ett samtal med kuratorn så började jag ta in de. Hon sa att jag skulle prata med han och få förståelse och svar. Men när jag hade pratat med kuratorn och skickat ett sms till han så började jag sova dåligt. Och de gör jag än. Tabletterna hjälper inte ens mot de.
Jag var en glad person och en helt annan lena. Ni kan nog inte förstå hur de kände att vara så glad. I början skrämde de mig men sen började jag vänja mig vid detta. De här blev ett långt inlägg. Men jag behövde få ut detta lite mer. Jag håller på att komma över han de kommer ta tid jag vet men tills dess får ja fokusera på skolan,läxor och bowlingen och börja få kontroll på mina knäskador.Så förlåt för de långa inlägget. Ni behöver inte läsa allt fall ni vill.

Godmorgon.

Har vart uppe sen halv åtta imorse. Vaknade då och kunde inte somna om. Hittils har jag vart hos min sjukgymnast och tränat. Vi fick ändra om en hel del i programmet för jag börja känna av smärta nu:( Sen gick jag och låna lite nya böcker och handlade.

Sen när jag kom hem tog jag mig en dusch och ska snart börja plocka iordning och städa här hemma. Det behövs kan jag säga. Sen ska jag bara slänga mig i soffan och koppla av :) Hoppas ni får en bra fredag. Vad ska ni hitta på idag då?:)


Remiss.

Idag när jag kom hem så var det första jag såg var ett stort paket från sjukhuset. Det skrämde mig lite men jag lugnade mig lite när jag såg vad det innehöll. De var en röntgenremiss till datortomografi för kolla upp min buk. För jag har haft ont där nu sen i början av sommarn. Och det börjar bli jobbigt eller det är jobbigt faktiskt :P
 
Annars idag har jag typ sovit och kollat på film. Har nu äntligen sett det regnar köttbullar, och jag gillar den faktist. Jag älskar animerade filmer. Man blir bara så glad av se såna filmer. Så den kan jag starkt rekommendera till er faktiskt. Imorgon ingen skola men ska till sjukgymnasten och träna istället. Så mycket bättre än skolan faktiskt :P
Men nu ska jag säga godnatt, så sov så gott allihop :)

Torsdag.

Idag tar jag helg och de känns så skönt. Är så trött. Nu har jag gymnasiearbete och ska plugga lite. Men pluggar matte istället. Slutar dessutom snart för dagen, känns så skönt.

Hoppas ni har och får en bra dag:)

Hej igen.

Jag har inte skrivit på några dagar. Dels för att jag har väldigt svårt att sova med eller utan tabletterna och sen mår man inte så bra längre. Jag tror de märks. Men jag vet inte hur riktigt hur jag ska göra med min sömn eller mitt mående :(

Sitter fortfarande i skolan för jag ska ha matte om ungefär 10min och sen ska jag hem och byta om och dra på träning i tibro. Fast idag blir de en mer kul träning för de är ju månadsfinal. Och för ni som inte vet vad det är så är de att man spelar vanliga serier och den som får mest poäng efter ett visst antal serier tränar gratis nästa vecka. Antingen spelar tjejerna mot tjejorna och killarna mot killarna men om vi är få spelar vi mot alla :) Det är kul för då kan man träna samtidigt man har serier :P

Lyssnar bara på musik och kopplar av ska väl snart dra mot lektionen. Hur har eran dag varit ? Hoppas ni får en bra kväll också om ni har haft en bra dag :)


Ett litet låttips är fergie med big girls dont cry :)

Godmorgon

Idag gick jag upp halv nio för jag trodde jag skulle tvätta vid sju imorse. Men de var ju inte förrän vid elva. Så nu sitter jag och äter frukost och kollar på gilmore girls:) Så idag ska jag tvätta och plugga då. Ska göra klart svenska 2 kursen idag.

Imorgon blir de två matcher i tibro. Jag hoppas vi vinner så jag hoppas också att träningsvärken går över tills imorn :) Ha en bra dag



Godmorgon.

Ja jag har vart borta ett tag och de behövde jag. Men nu är jag tillbaka igen :) Just nu sitter jag och äter lite frukost och kollar på gilmore girls. Idag ska jag plugga och träffa min sjukgymnast :) En ganska chill dag. Ha en bra dag allihop :)



Förlust.

Nu är vi på väg hem och vi kommer hem med en förlust:( Inte kul, men jag verkar vara med koncentrerad och fokuserad nu. För jag och min moståndare låg alltid två rutor efter alla andra :P Men jag kunde spela bättre. Men nu laddar vi om till nästa helg då de är match igen :)

Nu ska jag bara hem och äta i tibro sen beger jag mig hemåt. Idag ska jag bara städa och ta igen mig och försöka vila lite. Att inte få någon sömn tar på krafterna:(

Godmorgon.

Har nyligen ätit en stadig frukost. Snart ska man åka mot götene för match. Och vi ska komma hem med en vinst. Det är dessutom säsongens första seriematch :) Just nu kollar jag på rosa-the movie. Natten har inte vart så bra inatt heller :(



Godmorgon.

Kollar just nu på film med pappa. Vi hann inte se klart den igår:P Hoppas ni hade en bra och rolig fredag. Min natt var inte så bra. Får se när jag börjar må bättre igen. För trodde aldrig att någon skulle göra så mot mig igen. Men antagligen så kunde han :'( Men ska se vidare på filmen nu så skriver mer sen :)


Helgen.

Nu blev de ändrade planer, ska umgås med pappa i helgen och spela bowling på söndag. Hade gärna velat spela idag med kyrkan men jah orkadr inte. Så nu ska jag packa och duscha. Ha en bra helg ska försöka blogga under helgen :)

Godmorgon.

Just nu sitter jag och har gymnasiearbete. Har det hela dagen idag, inte världens roligaste men de är något som måste göras :) Men vid elva tiden ska jag gå. För ska till sjukgymnasten och prata om mina problem och få ett träningsprogram. De ska väl gå bra. Annars idag ska jag bara gömma mig under täcket och inte gå upp för än på måndag. Men jag måste gå upp på lördag för att dra till tibro för på söndag blir de match i Götene:PMen nu ska jag börja arbeta lite :)
 

Godmorgon.

Onsdag idag vilket betyder att halva veckan har gott och att idag börjar träningen. Får se hur länge jag orkar med tanke på magvärken. Men nu e utredningen igång med de också Att jag aldrig kan vara frisk :(

Men ska ha lektion nu

Läkarbesök.

Kom hem för någon stund sen från läkarn. Det gick bra förrutom att jag höll på att svimma :( Men de var första gången jag klarade att ta blodprov själv, men det fick ju sin nackdel :( Nu ska jag bara vänta på en remiss till någon röntgenundersökning, tror de blir datortomografi de var det vi pratade om iallafall.
 
Har precis tagit hand om disken och nu ska jag sätta mig och plugga lite matte innan tv:n börjar ikväll :) Vad ska ni göra ikväll då ? :)

Godmorgon.

Hoppas alla har sovit bra. Just nu sitter jag i skolan och har svenska. Och vi ska läsa romeo och julia pjäsen. Det ska väl gå bra. Men idag har jag inte orken till något känns det som. Kan väl bero på alla värktabletter jag har knapprat i mig, för att få bort smärtan från magen :( De blir nog att jag ringer idag eller imorgon, jag vill gärna veta vad jag ska göra.
 
Idag har jag bara två lektioner och slutar runt halv 2, känns väl ganska bra. I bageriet ska vi ha ett "oförberett prov" men vi fick veta vad vi skulle göra, så de blir mer ett prov :) Men ska koncentrera mig på detta nu, så jag skriver mer sen :)
 

Vinst.

Vi vann matchen det känns så gött. Nu behåller vi nog andra platsen :P Men de slutade inte bra för mig, för jag har börjat få ont i magen igeb. Har haft de i en månad nu :( Så funderar på fall jag ska ringa vårdcentralen och se vad dem säger och tycker.

Nu ska jag hem och laga mat och bara koppla av i soffan. Det blir tv-tittande idag för min del. Vad ska ni göra ikväll?:)



Måndag.

Idag är det skola som vanligt. Inte så kul precis men de bara å vänja sig. Ska ju plugga vidare sen :P Idag har jag dessutom tävling och jag är så taggad även fast jag har ont i knäna.

Hoppas vi vinner bara. För jag har för mig att vi ligger två i serien. Första platsen kommer vi inte kunna ta, för laget som har den platsen är jätte duktiga :)

Snart ska jag ha svenska i ungefär 3h. Tjoho va kul, nja inte precis. Men de ska gå bra :) Så just nu lyssnar jag på musik och chillar typ :)



Helt slut.

Har pluggat sen två idag och det är några timmar nu. Så nu känns mitt huvud lite löst. Ska plugga imorn igen. Vet inte riktigt vad som har hänt men helt plötsligt vill jag plugga det kan väl bero att det är sista terminen och man tar studenten snart. Men där slutar inte mina skolår, nee sen blir det högskola och det sk bli kul och spännande :) Vad har ni gjort idag? :) 
 
Nu ska jag bara koppla av under en filt i soffan och kolla på gilmore girls. Ska väl också laga mat snart :)
 Mina goda baiylestryfflar jag gjorde i bageriet i fredags :)

Godmorgon.

Vaknade för någon timme sen. De första jag ser när går ut i köket är att snön vräker ner. Jag vill inte ha snö nu, jag vill att de ska bli vår. Snö ska det bara vara i december :( Idag ska jag göra läxor och bara läxor. Just nu äter jag frukost och ser på gilmore girls. Hoppas ni hade en bra morgon och en fortsatt bra dag :).

Godmorgon.

Just nu äter jag frukost och lyssnar på musik. Ja och när jag vakna var de bara lite lite snö, kommer väl säkert komma mer idag eller i helgen. De hade inte behövt komma alls tycker jag. Idag har jag bara bageri så de e en ganska chill dag slutar dessutom tjugo i två :) Ha en bra dag.

Gilmore girls.

Kollar på gilmore girls och bara tar de lugnt :) Imorgon börjar skolan igen, de känns bra för de är sista terminen i denna skolan. Till hösten blir de högskola, ser fram emot det blandat med lite skräck. För de är det ett högre tempo och allt med tentor och det :( Hoppas ni har haft en bra dag och kväll.



Torsdag.

Just nu sitter jag och pratar med pappa i telefonen. Btw jag älskar min nya mobil. Det är en samsung s4, och den funkar så bra. Detta köp ångrar jag inte för fem öre. Jag ska göra läxorna idag, har ju inget vettigare för mig idag så. Men ska kolla klart på filmen nu :)
 

Godmorgon.

Imorgon börjar skolan så jag tänkte lite smart. Så jag ställde ett alarm för att börja bli van vid det. Så nu ska jag upp och äta frukost och kolla på film :) Hoppas ni får en bra dag på jobbet eller i skolan.



Paus.

Idag tar jag en liten paus men jag kommer imorgon igen med nya och fräscha inlägg :)

Duscha nu.

Nu ska jag ta mig en dusch och sen bara lägga mig i soffan igen. Ikväll blir det tv-tittande istället för film. Måste komma in i mina vanliga vanor nu. Jag börjar på fredag och det är ju snart. Idag har det inte hänt så mycket, har bara chillat framför min favoritserie. Ni borde ta och skaffa den serien faktiskt. För den går inte att se på internetet och det suger lite faktisk :( Hur har eran dag varit? :)
 

Godmorgon.

Idag blir de en chill dag också. Imorgon blir de en städ och tvättdag och när de är klart ska jag plugga. Nu ska jag göra iordning lite frukost och sätta mig framför gilmore girls. Hoppas ni hade en bra morgon och en fortsatt bra dag :)

Jan. 06, 2014


Förlust.

Ja när jag ska kolla på någon lagsport på tv så förlorar hemma laget. Är inte det så typiskt eller. Men grattis till silvret då herrar. Blev en tung förlust att snubbla på målsnöret. Nu ska jag bara forsätta kolla på min serie och ta det lugnt. Så jag säger godnatt nu iallfall, ha en bra natt :))

Sport.

Nu ska jag göra något jag själv inte brukar göra. Men jag tänkte ja jag kan väl lika gärna kolla. För jag är inget stort fan av lagsporter. Men nu ska jag ta och kolla på våra svenska juniorherrar i finalmatchen. Hoppas dem tar guld men det tror jag faktiskt dem gör. Dem har ju vart obesegrade hittils dags så :) Jag har lite kolla iallfall. Hoppas ni ska kolla på matchen också :P
Dagens låt:

Hallå igen.

Vaknade för några timmar sen. Men jag har inte kommit till att skriva än. Jag ska bara ta lite frukust/mellanmål. Jag har inte ätit än idag, så jag borde äta. Nu kollar jag bara på gilmore girls och jag ska börja plugga snart hoppas jag. Annars händer det inte så mycket idag. Vad ska ni göra idag då ? :)

Kvällen.

Ikväll blir det bara en filmkväll för mig själv. Jag önskade att du vore här med mig, då skulle de bli en bättre flmkväll. Det blir att kolla på mina vallarna filmerna, jag har sett dem tusen gånger typ så jag kan replikerna. Men jag vill se dem igen iallafall :) Har precis vart ute och handlat lite gott till ikväll :P Nu kollar jag bara runt lite på youtube. Men jag såg nyss att jag slog rekord i besökare på min blogg igår. De värmer så mycket att det är så många som läser min blogg :)
 
Vad ska ni göra en lördagskväll som denna ? :)
 

Godmorgon.

Idag blir de en slapp dag till. Men imorgon då ska jag plugga. Jag måste verkligen göra klart läxorna jag ligger efter med och verkligen räkna ikapp i matten. Nu ska jag bara gå upp och göra frukost och sen kolla klart på filmen jag började kolla på igår :) Hoppas ni har haft en bra morgon och en fortsatt bra dag :p

Filmer om mobbning.

Jag har vart mobbad i stort sett hela mitt liv. Jag kan inte ens förstå varför folk ska mobba några andra bara för att dem är osäkra på sig själva. Det låter inte ens klokt. Jag har sett några filmer om mobbning, bara fall mobbarna ser dem filmer kanske dem kan förstå hur mycket dem sårar person eller personerna som blir mobbad. Man är redo att ta sitt liv, för man klarar inte att bli nertryckt. Jag har själv vart där.  Jag ville inte ens gå till skolan det var så jobbigt. Så jag var hemma istället. 
 
Så nu delar jag med av två väldigt starka filmer om mobbning. Och jag tycker verkligen att ni ska ta och kolla på dem. För de kan sitta några där nu och läser detta och då tycker jag starkt att dem ska kolla på dem här filmerna och tänka efter lite. För ord kan göra väldigt ont.
 
Cyberbully: Taylor får en egen laptop i födelsedags present. Hon skapar en profilsida på clikster som används av alla på skolan. Hennes bror Eric och hans kompis hackar sig in på hans dator och det startade hela internetmobbningen för henne. 
Älska mig: Alice var kompis med en tjej som hänger med mobbarna. Hon mobbas varje dag genom sms och blickar i skolan. Det var ingen som visste om att hon mobbades. Tjejen som var kompis med var egentligen inte med och mobbade henne, hon ville försvara henne men hon ville inte utsätta sig själv för mobbningen.
 
 
 

Godmorgon

Nu ska jag göra iordning lite frukost och sätta mig framför gilmore Girls ett tag:) Idag måste jag göra iordning lite här hemma. Igår var jag väldigt trött så jag orkade inte, men idag ska de bli ordning här hemma:P hoppas ni hade en bra morgon och en fortsatt bra dag :)

Lite sent.

Här kommer mina julklappar och födeldagspresent. Jag är sjukt tacksam för allt jag har fått. Det var verkligen sånt jag behövde blandat med sånt jag ville ha också. För jag samlar lite på vissa saker och det fick jag några saker till min vallarna samling :)
6st muggar och en köksvåg
 
En stekpanna
 
Tre spotlights till min garderob, två ljuslyktor och en timer.
 
Är närbild på mina fina lyktor.
 
3 Filmer, båda stiftelsen skivorna och en skojgrej, en skiva med dagotto som sjunger och hans autograf. Dagotto är en karäktar som förekommer på en del vallar föreställningar :)
 
I födeldagspresent fick jag en sminkkurs på la classe. Jag älskar den här presenten
 
Min lilla lila dammsugare. Och när jag säger liten så är den väldigt liten ;)
 

Godmorgon.

Första natten hemma kändes så underbar faktiskt. Saknade min stora säng när jag var hos mina föräldrar. Jag har precis duschat och ska bara ta på mig lite kläder sen ska jag ge mig ut och handla. Måste fylla på mitt kylskåp lite. Annars idag blir det bara en chill dag. Jag behöver få känna lite avkoppling. Hoppas ni hade en bra morgon och en fortsatt bra dag :)

Hemma igen.

Äntligen är man hemma. Det känns så skönt och avkopplande för kroppen. Nu ska det bli skönt med lite avslappning innan skolan börjar. Satte precis på lite te och ska nu bara sätta mig framför tv:n och kolla på virus i bataljonen. Den är så bra, alla deras föreställningar är bra :) Ni borde se dem, den jag kollar på just nu går på sjuan :)
Här är mina födelsdagstårta :) Den var så god
 

2014.

Startar mitt nya år med min favorit serie, gilmore girls. Men också en kopp varm choklad och digestivekex. Idag ska man åka hem. De ska bli skönt att komma hem. Saknar min lilla lägenhet. Annars idag ska jag bara ta de lugnt :) Hoppas ni fick ett bra nyår och ett gott nytt år :)